Hehehee barem ti nije dosadno doma
Gledam tekmu na HRT2 sa Petrovicem!!
Steta sto je tako mlad poginuo...![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
radni dan gotov...
lagani chill out uz cafe del mar...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
moje bebe mace (isto komada dva) su vec mjesec dana podstanari moje sobe..
do sada su devastirali jednu biljku i jednu spuzvu koju su izvukli iz kutijice za nakit.. zapravo, jako su dobri, moglo je biti puno goreslike su na fejsu..
i da, prasci su svezderi, dave se u jagodama
rav, i je i nije zbog svadbe.. svadba je bila samo dobar poticaj za skidanje onoga sto se natalozilo proteklih godinu dana..
sada sam blizu kilazi koju sam imala proteklih godina (57) al htjela bih vratiti to na ispod 55, jer tad sam bila komad mesa sa sisom i dupencem bez slaufa..
zimus su se komadi mesa izgubili u onoj tvari koja se inace koristi za pecenje mesine
vuki, da u pravu si, haljinu furam doma par dana prije vjencanja, al sve se bojim da bum ju dan prije svejedno vracala na dodatno suzavanje, jer, koliko su mi iskusne gospodje pricale, od stresa u zadnji tjedan pred vjencanje kile idu ko lude dole..
i da stvar bude gora, 10 je i ocu i meni rodjendan.. a pir je 11.. dakle, dva dana feste, skakanja oko gostiju, sredjivanja svega doma..
zavrsi dogovor s restoranom, fotografom, bendom, cvjecarkom..
muko moja..
ne se zenit, ne ne..
ili, posto ste zapravo svi ovdje muzjaci, budite mudri kao moj buduci muz - organizaciju u potpunosti prepustite dragoj..
nda
Zadnji uredio La_LuNa : 08-06-2009 u 00:37
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Smuchac, šta su bublice?
Ajde uslikaj mace Mario, da ih vidimo
Idem spavati![]()
Україна
.........za dva sata na posao a ja još budan...........
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pa nemoj onda ni ici spavati.
Spavat ces kad ces umrijet...![]()
Jutro
Nemogu spavat dalje pa idem malo setat po vani![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kupio C702. Mob je zakon. Napravit ću review!
jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Rikavam od dosade...idem malo prosetat van...![]()
Gledam WWDC.
Liveblogging je fora, ali zašto jednostavno netko ne donese neku kameru i napravi prijenos uživo...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
došao s nogometa
jedva čekam zadnji dan škole jer će pola prijetelja
pa će biti gluposti
Malo sam se zafrkavao vani sa Map my Track za Nokije (S60v3).
Nekaj slicno Sportstrackeru samo puno jednostavniji.
Pogledao WWDC, novi iPhone ništa posebno.
Barem što se mene tiče
Jedino što bih htio na "starom" je ta bolja kamera i landscape tipkovnica kod SMS- a, a nju dobijem sa OS 3.0.
Uglavnom, ne pomišljam na kupnju novog (jedan od većih razloga je i taj da nemam para za novi).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pojeo kilu domaćih trešanja... :žderetrešnje:
Mičem Norton i stavljam NOD32 i WLM 9.0 .
kopam po youtubeu sa slusalicama na tikvi i sanjam o velikim lipim zvucnicima![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Kod vas, ocigledno.
Ja osobno prvi put cujem...
ođe se to zove žemlja
bar moja matera to tako zove
ja to zovem "ono pecivo od kojeg smo radili sendvice za izlete u osnovnoj skoli"
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks