došao s posla...
ono malo tonijevog koncerta kaj sam vidio je bila čista perverzija...
i još ona prošnja...
ma, super...
lagano na spavanje...
![]()
Tražim mobove u oglasnicima...
Katastrofa...
došao s posla...
ono malo tonijevog koncerta kaj sam vidio je bila čista perverzija...
i još ona prošnja...
ma, super...
lagano na spavanje...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
i ja s posla
a sa na roštiljadu,samo 30 kg mesa....
Mi6 Black
Jučer bilo preludo na koncertu![]()
![]()
Bio jučer na 402, bilo OK. BTW, Cionn, prošle godine ga u HR nije bilo. Samo u BiH.
Idem brat trešnje prije kiše da ne propadnu
@Talis: Sljedeći 402 je u Osijeku ako se ne varam??
http://www.402streetrace.com/index.p...dolazeci-event
EDIT: Talis, mislio sam na onaj StreetRace u Rijeci, sad se nesjećam koje je godine to bilo..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Neznam, ja samo pratim za Veliku Goricu i Rijeku.
Ustajanje,kava i to...
Ođe se ne moze zivit kako je vruce. Idem oladit yaya u more kasnije. Stvarno ne znam kako cemo ovo ljeto prezivit...
pa da, pa lani je u rijeci bio streetrace!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kuvam se,odoh na more
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
jutro...
lagano spremanje, pa pravac arena...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
tipčem diplomski, gledam pičone kroz prozor, ventilator na medium taman da znoj ne počne kapati.. nema mora još uvijek, bit će... bit će![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
e alkohol...
Mi6 Black
Ljepo jedem trešnje i gledam Ironmana..Za pol sata idem se vozikat pa maksimiru![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Došao iz Karlovca.
Ići ću se i ja uskoro voziti, pa malo i po Maksimiru.
Ali, moram te izbjegavati da mi ne ukradeš mobitel.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nagli prekid rute.
Završava negdje u potoku ili jezeru
Odo ja
Cionn- ako vidiš nekog u INA majci- taj sam![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Otvorena sezona kupanja.
Nije bas da je toplo more,al bilo je neophodno.
Sunce pretvara mozak mi u žvaku...
Bap šu vari vari...
Idem otrest jednu punjenu papriku,pa idem na pizzu s ekipom...
EDIT: Nista od pice,znaci,dvije papr'ke...![]()
Zadnji uredio Smuchac : 24-05-2009 u 20:35
Došao iz Maksimira, živ![]()
Ja sam se odvozio par km, pa sam stao u neki kafić. Im'o si sreće![]()
Ma, obukao sam drugu majcu- tebi sam rekao da je INA samo da te navedem na krivi trag
Bio sam u Dugoj Resi.
Bookmarks