Jutro![]()
Jutro![]()
Ajde da čujem prognoze za tekmu Manchester Utd. vs Arsenal??
Ja bi volio da Man Utd. dobije da se ovaj Sir Alex Ferguson proslavi sa 32 trofejem osvojenim sa Manchesterom..![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ja bi da arsenal dobi jer me cristiano ronaldo užasno živcira ...![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ima gdje snimka da vidim... hahahaha.. xDD
EDIT: jel to ovo http://www.youtube.com/watch?v=ikgEbE0-iJ4![]()
Došao iz neuspješne kupovine DVD pržilice za frenda.
Skoro nigdje nema ATA pržilica.
Na kraju smo našli jednu- ali nije imao dosta novaca
Ali si je zato kupio USB stick sa mirisom čokolade
Mislim, koja je korist toga?- raspravljali smo, ali nismo se mogli ničeg pametnog sjetiti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pa ko će ti mirisati usb stick?moga je jeftinije proći, pa uzeti čokoladu jednostavno
![]()
-->Cionn<-- join the club![]()
![]()
![]()
![]()
došao s posla...
na jarunu pre*ebeno, fakat dan za šetnjicu i kavice...
sad lagani chill out...
zasluženi...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Večeras Eurosong, a nakon toga na psy goa trance party
Iz krajnosti u krajnost![]()
Україна
odoh lagano na posao...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Doso iz Zapruda
Bilo preeeluda...Gobac je totalno otkačen..sad se idem zafrkavat sa E71![]()
Ma da, to je u redu i hvalevrijedno (ja isto tako), samo je impresivno da to odrzavas na razini i unatoc alkoholnim smetnjama.
Mogao bi Lunu poducit tim trikovima.![]()
![]()
OT: odgledao 90% glasovanja Eurosonga, dalje mi se nije dalo.
Idem sad radit nesto zanimljivije, recimo gledat travu kako raste (da, po noci).![]()
Moji izlasci sve jadniji, sve ranije dolazim doma, sve manje pijem ... Kaj se mene tiče, mirne duše mogu preskočit do 30. godine.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
došao doma...
šljakica opet ujutro, a onda proslaviti naslov prvaka kako to priliči...![]()
laku noć...![]()
jutro![]()
Dinamo rules!!!
luftam sobu, smrdi ko da je nešto umrlo sinoć.. burp
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
gledam kako da zbrisem s posla....
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Čekam roštilj![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks