bbq?
rostilj!?
lol..lol mi je pod normalno
al da, masu puta mi se desilo da informaticki enpismeni ljudi zazuje na to
ne mislim ja na te skracenice, jbg, doslo je kao nuzno zlo iz jamerika
nego msilim na ovo izvrtanje hrvatskoga, izbacivanje slova j i ubacivanje w umjesto v
ne kuzim
ne vidim smisao.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
al to je onda be bitch quiet
ili bi trebalo ici bqb
aaa, editirao si, oke![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja mislim da ide ovako: Bitch, be quiet., no vec neznam ni sam...
također nevolim izvrtanje rijeci kao: wowim te il slicno...no...idem spat...cya tommorow
moj buduci je informaticki nepismen.
on mrzi moje lolanje
udajem se, al ne za bivsega![]()
nisi fora...nemres mi sam tako nadu uzeti...
imaj razumijevanja za mene![]()
e, da, forumasi po novom sastance u sinestaru![]()
Jeste gikovi![]()
Znam što znači LOL i pola tih skraćenica- ali ostanem bez riječi kada netko umjesto da se nasmije kaže LOL (uglavnom se ja tad njemu smijem)...
Odo spavat![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ovaj momak u predzadnjem redu (od gore prema dolje), što dobiva šakom u bradu mi je nekako poznat...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
OT: jutro, probudio sam se, idem kosit travu, pa učit...
Ja ne! Uništilo mi K610. Uništava FS mobitela. Zato jedino stavim Moby Explorer u mob i to je to, šta će mi više? Uništiti će mi mob, a nikad neću pokrenut.
BTW, ni ja ne volim kad pišu "wolim", "koi" i slično. Nekad napišem ajFon ili slično, ali samo kad mi je dosadno. () Inače i ja mrzim čitati Lukine postove. Ali inače ne govori tako kako piše... ma govori - lol!
ja inace ne pisem tako , ali mi se nekad omakne da napisem . neznam zas valjda da brze napisem itd. .. ali nikako nikad ne pisem sa w ..![]()
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Inače ne volim baš da ljudi pišu bez interpunkcijskih znakova, s malim početnim slovom, bez hrvatskih znakova, i najgore - velikim slovima.
A koi wrag zezate?? Pa štae wama?? Pa ovom baš niš ne fali
Došo sa šišanjaMalo sam si čudan kada se pogledam u ogledalo
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
rofl
druze mile, fala ti sto si me nazvao ferovkomosjecam se privilegirano
friš, nsiam ti ja arčerov bigl!!![]()
meni je još najgore ono 1337, kao leet.. baš užas
Bookmarks