Kamo se pospremaju skinuti programi sa Appstorea,naime htio bih rucno pospremati kopije.Dali je moguce?
Editronasao sam ,hvala.
![]()
Evo jucer sam jos jednom probal sa stvaranjem Acounta i to za Hr i gle sad kao od duha bila je opcija "none" pokraj kreditnih kartica.
Odmah sam skinul par besplatnih stvari,odlicno.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Kamo se pospremaju skinuti programi sa Appstorea,naime htio bih rucno pospremati kopije.Dali je moguce?
Editronasao sam ,hvala.
![]()
Zadnji uredio Author : 28-04-2009 u 12:59
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
htio bih napraviti da scrollam stanice gore-dolje a ne lijevo desno
evo kako to izgleda
http://www.youtube.com/watch?v=7uHpvonsQWA
ako netko zna kako to napraviti molio bih pomoć
Hvala![]()
Instaliraj program SummerBoard preko Cydie i to je to!
pozdrav...jedno pitanjce.. imam bijeli 3g iphone međutim ima par sitnih ogrebotina sa stražnje strane i lagano me to živcira (da, picajzla sam..) pa me zanima dali se gdje može nabaviti original stražnje kućište u servisu ili bilogdje..ona fake po 80 kn me ne zanimaju...
![]()
nedavno sam sa app store-a skinuo cca 50 igara i cca 20-tak aplikacija i od jutros na synca sa kompjuterom se te "nove" aplikacije i igre ruse ne mogu se pokrenut,tj ude mi u njih i odma me izbaci,napominjem da aplikacije koje sam prije imao tj "starija" rade normalno
u čemu je problem?
problem je riješen tako sto sam update-o jednu aplikaciju sa app storea
Nije jednostavno za promijeniti, koliko sam vidio/čitao okolo. Najčešće se desi (neukima na tom polju) da ostanu sitni ali vidljivi tragovi otvaranja točno po spoju gornje i donje stranice. Možda da prvo probaš s nekom od onih pasta za poliranje ekrana? One skidaju ogrebotine s prozirnog ekrana (plastike), brijem da bi na leđima kućišta napravile izvrstan posao. Osim, naravno, ako treba polirat preko slova pa se sama slova izbrišu. A nemaš što izgubit, osim par kuna, jer ako ne uspije neće bit gore nego što je - bit će isto ili bolje...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma volio bi da je onaj princip, dodjem u tmobile dobar dan, eto uređaj daj novo kućište, priložim garanciju (bez obzira što u to ne ulazi) nakon nekog vremena ga dobijem nazad,platim i bok ali znam ak odem tam da bi me otkantali i postavili 100000 pitanja...ha ništa, probat cu nešto skemijat...hvala na savjetu..![]()
a da ga jednostavno stavis u neku sminka zastitu, pa se nece niti vidjeti?![]()
Kad smo kod zastita, koristi li tko onaj invisible shield za iphone i ako da kako ste zadovoljni s tim? Ili imate nesto drugo za preporuku?
Ja koristim samo Belkin kožnu futrolu.
Ekran bi trebao biti otporan na ogrebotine u normalnim uvjetima korištenja (ne sad da ga nosiš u džepu s ključevima kao neki idioti).
Stoga mislim da nema potrebe stavljati još neke folije gore na ekran.
Jedini problem mi je što Belkin-ove trakice koje drže iPhone unutra sjedaju točno na mikrofon i zvučnik...banana. Stoga pazite kako izgleda bilo koja zaštitna oprema u stvarnosti i kako sjeda na sam uređaj, jer je očito da "ime" ne znači i kvalitetnu izradu.
ja neznam kakva je to folija bila s kojom sam ja probal frendov iphone al je bila nekakva gumasta (kakti da ne ostavlja ostiske) i tog trena sam odustal. nije fora kad prst zapinje.
Ja sam si naručio nekakvu foliju koju su relativno hvalili koja se lijepi na display, čisto iz navike da ga zaštitim. Također i slim futrolu, kožnu, onu u koju se samo utakne mob pa u džep. Ako se stavi naopačke, "glavom" prema dnu torbe, dobije se da je zvučnik otkriven i prema vrhu džepa, dakle čuje se bolje, a i home button je bliže za pritisnut. Isto tako da se i punit bez vađenja iz futrole (ako to išta znači). Tako sam se naviknuo sa SE P1, i to mi je OK varijanta. Onda idu i ključevi i kovanice u isti džep bez brige za iPhone.
A folije - za ispod 3 dolara (dostava uključena u cijenu) mislim da mogu isprobati pa vidjeti: ako legne kao što je legnula na P1, da se ne vidi nego moraš znati da je tamo, onda zašto ne - ziher je ziher.
E da, uzeo sam i neki armband za 3G, izgleda kao kopija Belkina, djeluje čvrsto, široki remen za oko ruke i futrola sa prozirnom prednjom stranom. Sve skupa, dakle armband, kožni pouch i te folije za display - US$ 9,07 sa dostavom. 50 kuna. Pa nek traju sve tri stvari godinu dana (a to hoće ziher), baš me briga.
@BlueDevil...dobro, tako može u džep naravno. Plus što si to upecao toliko jeftino sve. Odlično!
Budem si ja pogledao na e-bayu što sve ima, možda si i ja štogod uzmem od opremice.
Znam da je u onome shopu kod Sheratona bila folija za iPhone, odlična. Oblikovana tako da ide preko cijele prednje strane i preko home tipke (ima otvor za nju). Kvalitetna, bez odsjaja. Samo je bila skupa u tri kraja. Mislim negdje oko 40kn...za samo jedan komad. Previše za komad folije meni.
One hint:
http://www.dealextreme.com
* free worldwide delivery
* cijene nevjerojatne
* ima stvarno svega
* plaćanje preko PayPala
* ako su sve stvari "in stock" u ZG stiže za 10-15 radnih dana
Orginal zadnja Strana znaci ona plasticna ti kosta 850.- KN sa zamjenom
eh sad odma da odgovorim na moguca pitanja da zasto tako skupo
na zadnjoj strani se nalaze konektori od vibre i jos neki dodatni kablovi i slicno.
APSOLUTNO se nevedi da je uredaj OTVARAN na 3g modelima posto ima ona 2 mala srafica dole kod konektora i onda se lagano otvori i kao sto rekoh nevidi se nimalo da je uredaj ikada otvoren.
Hoćeš reći da nema onih plastičnih kukica svuda okolo, da se radi jednostavno o tome da izvadiš ladicu SIM kartice, odviješ ta dva vijka i iPhone (3G) je otvoren - zatim samo odlemiš ona 3 kontakta baterije, zalemiš novu, vratiš vijke i ladicu i to je to? Kao kad rastavljaš peglu?
http://www.youtube.com/watch?v=GGslu...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=U-e-F...eature=related
jos brdo takvih videa se moze naci, ako slika vrijedi 1000 rijeci, video onda bar milion.![]()
Damn! Ima toga za rastavit! Mada oni kompletno rastavljaju iPhone, ne samo bateriju.
Thanx, dobro za znati!
pa sta si timislio da su to samopar konektorai nebi to preporocuo daradis ako nemas imalo iskustva sa rastavljanjem takvih stvari
Ni ne mislim, ne pada mi na pamet. Samo sad kad je jednostavnije (utoliko da ako radi netko s imalo iskustva neće se vidjeti da je otvaran), onda kad jednog dana dođe red da se mijenja baterija ne moram plaćati $100 i slati ga u Apple nego ću dati nekome tu u Zg tko zna da to obavi - kupit bateriju, dat čovjeku pare za ruke i mir.
Imam jedno pitanje..
Kakve veze ima koja je verzija softvera na iphone-u?
Navodno se neki mogu otkljucati a neki ne..
Pa ako moze malo objasnjenje. Hvala..
--
. [Lejzermaster]
koliko ja znam, 2.2 se moze softwareski otkljucavi, 2.2.1 ne moze. sve prije 2.2 moze.
neka me netko ispravi ako grijesim. isto tako, iz t-mobile sada kupljeni iPhonei su mahom 2.2.1
Tako je Srki, samo što se i neki 2.2.1 modeli daju otključati, ali rijetki...
Bookmarks