Lokalni kauboji
Ja sam sat vremena prije prolazio
Ali ništa nije izgledalo sumljivo
Da nosiš kacigu- ne bi pokupila metak![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Luna,jel ti treba neki zrakomlat past na glavu da ti bude jasnije da se moras odselit?Jucer te zgazilo auto,danas umalo dobila metak,sta je sutra?
OT: Ja bih da me netko istušira,posto sam nesposoban za bilo kakva kretanja i svu fiziku koja ide uz to... Neupotrebljiva hrpa mesa...![]()
Drekić 820
Ali, dobro me služi.
SWAT opkolio zgradu kod Citadele
Smuchac- pa ti već toliko dugo treniraš, a svaki put umireš nakon treninga (po postovima bi već trebao imati neku opasnu kondiciju)...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
u imo sam ja drekića 820 prie..xD
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Danas sam baš gledao (moj je star 2 godine), novi drekić 820 je sada opasno nabrijan (pola novih dijelova)...
A šta ti voziš?
kona shred..xD
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
došao izvana...
živio american i konobarica koja radi u njemu...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Kakvi su to brižni uploadi![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Otišao mi cili kompjuter.. Nešto valjda sa matičnom, jer ne radi ni mrežna ni zvučna kartica.. Ni grafička nešto ne radi.. Jučer sam prominio sve windowse i linuxse.. A jbg![]()
dobro jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
zurim u skolu...-_-' cya
Sad baš da je na nuli...
Recimo -1.![]()
Stavio nove gume i pakne i stigao iz testne vožnje- sve radi super.
Osim što me brzine malo zaje..., ali ne da mi ih se sad namještati
Ide li tko na Večernjakovu biciklijadu?
Najbolje da sada svi stavljaju brzine i tu se fale bezveze![]()
Bookmarks