došo doma, jbg izgubili, al atmosfera je bila bomba...san pokušavam izdj-at novu pjesmu...pozz
Doso doma u pola 5 u vidno za*ebanom stanju,navio budilicu i 11:20,jer moram na tekmu. U 12:25 zvoni mob,i pitaju da gdje sam...
Ustaj,uskaci u auto i trk... Stigo u zadnji cas,igrao svih 90 minuta,pustio dusu,i sad crkavam,ne mogu se micat nakon svega toga...![]()
došo doma, jbg izgubili, al atmosfera je bila bomba...san pokušavam izdj-at novu pjesmu...pozz
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Blago vam svima što tulumarite.
Ja jedva stigao na jednu kafu danas![]()
Україна
Koja utakmica, u 10 minuta 3 gola![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bio se malo igrat gore u nasu improviziranu igraonicu. Nakon 15 minuta mi stao ventilator na procesoru...![]()
Kako vidim,s ploce ne dolazi napon na pinove na koje se prikljucuje ventilator. Ispitao sam ga sad doma na drugom,tj trecem kompu,i vrti se bez beda. Sutra ce dobit 12V direkt s napajanja,a zelenu spajam na plocu da broji obrtaje i to ce valjda bit to...
Ako ne bude valjalo,narucit cu ga...
Pojeo burek s mesom,otreso bevandu,i idem spavat,sutra je radni dan,tj fucki'n monday... Laku noc!![]()
Doso doma bas maloprije,rodjaku bio rodjendan,otrijeznio sam se prvi put nakon 2 dana i boli me glava i manta mi se. A jbg,sve ima svoje nedostatke![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Clytus, I'm boooorrrreeed! What plaything you offer for me today...
Heh, kad se na tulumu puštaju hitovi kao što je Queenov "Flash"Ahahaha
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
došao doma iz vinkovaca...
to je tekma...
idemo proslaviti titulu u split 31.05. ...![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
666 postova!
Odo odnjeti (novi) mobitel na servis![]()
Sad si sigurno svi misle- tako ti i treba, kad si se stalno tu hvalio![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Razmišlajm o tome kad ću kupit novi mob, strpit se ili pičekati?
Jooj šta mi je posla preko glave... A nemojte mi spominjati mobitele i servis, zlo mi je... Ne mogu pisat poruke na K770![]()
, niti naći garancijski listić...
![]()
Pretpran danas s poslom... Necu sve stic...
Pozdrav svima...
promijenio avatar, ispunjavam troškovnik i čekam palačinke večeras...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Čilam i jedem bananu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ou jea...
Napokon sredio ICS između Viste i XP-a.... ni sam ne znam na koji način
Spremam se za probu za Zrinski... Idem 24. u Banja Luku svirat![]()
ugodno popunjen dan...
nakon vinkovaca, šljakica...
sunčanje na krovu...
sad došao iz šetnje sa psom, lagani odmor...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bolje da ne znas.![]()
Igrao F.E.A.R., malo je strašna igra![]()
Bookmarks