georgy, znas da te ja jako volem i da uprkos tvojim godinicama smatram da si vrlo zrelo momce, ostroumno, pametna glavica..
well..
not any more!!
@Mario: Pa jesi ovisnik...kad imaš vremena ovoliko visiti po Chataonici
@Georgy: Ova izjava iz VL-a je glupa...
Inače, ostajem večeras doma...nooooo waaaay![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
georgy, znas da te ja jako volem i da uprkos tvojim godinicama smatram da si vrlo zrelo momce, ostroumno, pametna glavica..
well..
not any more!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Vrati se doma, crknut od rada ali zadovoljan!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bio na kavici, pa rucak, pa setnja Yarunom, pa setnja Avenue mallom...
Malo crkavam, ali never mind, sad se idem nac s frendom koji slavi rodj...
Duga je noc, a ja mlad...
@Luna,
Ma sigurno se georgy sali...![]()
I ja ostajem kući večeras... Nema veze
Cura otišla malo kući da vidi starce.
Jedino mi preostaje da ugasim to svjetlo i kuliram![]()
Україна
kako necu, imat cu 80 ljudi na svadbi
i da, ja se ne zenim![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Došao s plitvica, odlično bilo...
@ Luna: Znaci pozvan sam?Ma bas si srce
Kupili bocu rakije i bocu konjaka,i ja sam sebi jednu bocu bittera,jer znam da to dolje na žurki nitko nece pit,pa da imam za mješat...
Smrdim ko tvor,i moram se tusirat,al necu jos. Jos cu malo smrdit... :stink:
eo naso sam jednu zanimljivu igricu na netu...
http://speedtest.10-fast-fingers.com/
ISPROBAJTE SVI .. pa da vidimo kolko ste brzi xD
A.C.A.B - alwayc carrie a biblle
Aj, Luna, što odmah shvaćaš sve ozbiljno.
U mojim godinicama ima i humorića
Stavio sam rečenicu jer mi je smiješna.
Zanemari da sam napisao onu rečenicu ako ti smeta (ili izbriši post, ako ti ju je baš teško zanemarivati).
Na "veselije" teme:
Pogledao Zeitgeist- ništa novo.
Samo što je sve povezano u jedan kontekst i jednu pouku.
Izgleda kao da je glavna namjena da senzionalistički pokaže ono što svatko tko imalo razmišlja može zaključiti.
Jedino ako su ljudi u Americi toliko neobrazovani i ne znaju razmišljati...
Luka: 42 riječi u minuti, ali je neprecizno jer tekst nema smisao...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
47 riječi u minuti. Naravno, da tekst ima smisla brže bi svako napisaoFora je, interesira me baš kolko prvi tip napise riječi u minuti.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Evo kod mene, iz prve:
You type 266 characters per minute
You have 51 correct words and
you have 0 wrong words
Piše da si svakog sljedećeg puta sve bolji![]()
Україна
WooooW ti si neki profic...
Ma da sam tekst ima nekog smisla bio bi 100 puta brzi, a ne kada mi dode tekst "long or big boy house tree...."
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nisam profić, pa to je samo malo bolje od tvog![]()
Україна
You type 279 characters per minute
You have 38 correct words and
you have 5 wrong words
EDIT: 2. pokušaj
You type 266 characters per minute
You have 46 correct words and
you have 0 wrong words
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Hehe samo "malo"...idem još par puta pokušat srušit svoj rekord pa idem spavat![]()
sutra naporan dan...:
You type 295 characters per minute
You have 51 correct words and
you have 0 wrong words![]()
Moj zadnji skor, odustajem :
You type 308 characters per minute
You have 54 correct words and
you have 1 wrong words
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Pozdrav svekolikom forumu iz Route 66!
Taman planiramo krizarski put do Jabuke...![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ja u Varazdinu..bili u nekom bircu di drapa techno.i sad me izvukli van otamo i bauljamo gradom..pas kosti..moram nac ekipu za ic van!ovi su za nis.piski mi se.odo trazit grm.
Odo ja lec,pomice se sat tako da ranije moram na poso....vikendom vako radim u internet caffeu....uf....ko ce se u podne dignit![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ma uzas.oce ko doc po mene u varazdin?sjedim na nekoj klupici,nemam pojma di su ovi,otisli razgledavat fakin grad.zima mi je.ljuta sam.ocu doma.nes ti izlaska..
Bookmarks