Molio bih da se ova tema oživi, stavrno je bila odlična, i potrebna (kako tako - makar, sada nam je potrebnije).
TNX, .:TailS:.
BTW, moj nick je Sonicov "best friend", samo malo ukrašen ukrasima koje sam vidio kod drugih korisnika.
Izvorno postao erika
ajde ,ajde,oprosteno![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Molio bih da se ova tema oživi, stavrno je bila odlična, i potrebna (kako tako - makar, sada nam je potrebnije).
TNX, .:TailS:.
BTW, moj nick je Sonicov "best friend", samo malo ukrašen ukrasima koje sam vidio kod drugih korisnika.
Rekla nam profesorica na Engleskom da se Jurica kaže Georgy (Jura= George).
Onda mi je bilo smješno da se Bush zove Jura
Tails- jesi li vidio ovaj post?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
meni je tak bezveze došlo, nisam mislio da ću se tolko "prikeljit" za ovaj forum![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
vecina misli da sam zensko, ali nisam. cvita je skraceno od cvitanovic kako se prezivam... takav mi je nadimak od srednje skole
cvita
Sjetio se igrice "Evil Dead " i to sastavio u EVILDEAD
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
imam fetis na talijanski jezik, La Luna mi je zvucalo jako lijepo (u prijevodu mjesec) i puknula sam to od samog starta mojih internetskih dana. dobro, ne bas od samog starta, u pocetku sam bila syrius, al su svi brijali da sam musko
La_LuNa mi je internetski ID vec poprilicno godinica, bas svuda, na forumima, IMovima, mejlovima..
u RL nemam nickname.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
s ciganovićem ga usporedio
![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Latios...Gotta catch them all!! Pokémon.... ostalo nakon godina gledanja i igranja pokemona..čisti ovisnik![]()
Mislim da samo specijalci nisu skužili moj nick![]()
Neznam jesam li na ovom forumu pisao kako je doslo do mog nicka,al ako jesam pa obrisite...
Kao mali,bio sam dosta brz i za*eban u nogometu,vjest u driblanju,pa su me prozvali Mućko,jer sam mutio s loptom. A kako imam jednog frenda koji je maher za isprevrtat tuđa imena,prezimena i nadimke,jednom me je nazvao Smućac,ekipa se upišala u gaće od smijeha,jer taj covijek samom pojavom mami osmijeh na lice,a pogotovo kad nesto provali. Kasnije sam ja to umjetnicki skomponirao u Smuchac...
Evo i dokaz:
![]()
A F.E.A.R. je duga prica...potjece jos iz programerskih vodaPravio sam nesto u VB zajedno s prijateljem,preciznije pravio sam RAT-a (trojan koji daje remote control),i dok sam se tako zajebavo stavio sam da svako x secs izbaciva msgbox "Fuck everything and run!!!" I vidjeh FEAR...hehe...sad se potpisivam najcesce kao F34R...a zajebancija,nidje veze....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
znaači po tom zaključujemo da si.....nek neko nastavi![]()
Nemoj da ja zaustavim...
Hehe,salim se...![]()
Ja sam specika koji je skužio tvoju tajnu (velike moći)!
A to je da se zoveš Mario i da si ´92 godište!
Eto pomoći onima koji to nisu uspjeli, odnosno više su "specijalizirani" od mene!
------------------------------------------------------------------------------------------
Ideššššš........
Jeli to još uvijek onaj Renault 5 1.4i iz 1991. ili si se ponovio?
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Hladno pivo
ime i prezime...
###1410989180026
Bookmarks