čestitam, ako se to čestita...![]()
![]()
a ti ko Heb ,trebaju ti 2
btw.za one koji su me proglasili jebenom kuckom,samo zato kaj sam pisala pjesme,evo slavim pobjedu za Blog Mjeseca,blog tjedna, blog dana.Slavim sa prijateljima koji su mi ostavili 18533 komentara u 200 000 posjeta..eto moze mi bitkao sto je komentirao moj frend na ovu gornju izjavu:ti si jebeno dobar pisac..
![]()
Zadnji uredio lili : 03-03-2009 u 15:40
čestitam, ako se to čestita...![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Posto vidim da vam je dosadno imam jedan problem s nokijom, a posto sam novi ovdje neznam gdje da odem ili kako da otvorim temu.
Evo snasao sam se i ako netko ima iskustva sa mojim problemom neka pomogne. Unaprijed hvala!
Došao iz škole...
Odmaram
EDIT: Čujem svoje kako gledaju farmu, koji su ti farmeri debili.... strašno.
Zadnji uredio georgy : 03-03-2009 u 21:56
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
gledam trenutak istine..jbmt nekim ljudim bi trebalo zakonom bit zabranjeno da imaju djecu.
sto je zalosno s obzirom kad znam kolko parova se trudi i trudi i nemogu imati djecu..
baja rodak s brda sis´o juce , malo radi´o u Švabiji na bausteli , u meduvremeno napravio petero djece kojim imena nabraja koda nabraja imena apostola , svakih deset sekundi se sjeti jednog po jednog
al bio je faca kad ih se radilo
sirotinja
i takav se naziva intelektualac
edit:i kaze da je hrabar kad se treba s nekim potuc
to je to , sirovina alert![]()
Veni,vidi,bježi. Iliti,dođoh,vidjeh,pobjegoh...
Oćoravit cu od ovog kompa...
Aj bok!![]()
mmmolim?
treba je vrh.
opalim te golim
meni ona djeluje zmazanooo
meni je recimo pišekica![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
@fan2403: Kao sto vidis odmah iznad Quick Replyja imas kratki opis teme, a ne znam koliko ceif i besposlicarenje idu en par sa rjesavanjem problema na jednoj Njoki
Nvm, ignore...sad vidim![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
jutro
kava...
i tak to...
Mi6 Black
dobar dan svima...
a sad lagano dalje na posao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Morgen....
Referat iz fizike u planu....
Morgen.
Zeleni čaj s cedevitom i medom..i piroška sa sirom
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jutro...
buđenje, nekaj pojesti pa počinje ludnica današnjeg dana...
prvo na nogomet...
bye![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Spavanjeeeee...
Jos da nadjem Pišekicu u krevetu... :mmm:
Fjaka, nisam popio kavu :S
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
došao s nogometa...
odsad, nogomet i teretana, dobitna kombinacija...
sad, nadam se na neku kavu, pa opet na nogomet, ali ovaj put kao gledatelj...![]()
![]()
Fjaka...promjenjeni neki planovi.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nemogu na MSN - ima neko sličan problem?
Emmm, nope.
OT: tražim filmove...
Bookmarks