Zna ko dali ide auto navigacija na LG 500 cookie ili ima kakve informacije ?!
Ne znam što fali java igrama kod uređaja sa 3" touch screenom za manje od some kuna? Mislim da očekuješ previše za te novce.
Zna ko dali ide auto navigacija na LG 500 cookie ili ima kakve informacije ?!
mislio sam da svi touchscreen mobiteli imaju bolje igre.
što se tiče mobitela svaka čast za tu cijenuali meni fali na njemu flash
ali opet bez tipaka neznam kako će se igrati neke igre,možda virtualnom tipkovnicom
postoje kakve korisne aplikacije za njega?
Nema auto navigacije za Cookieja.
Igrice i aplikacije imaju virtualnu tipkovnicu, odnosno navigaciju na dnu displaya.
Postavljaš pitanja koja su nedefinirana. Što to znači korisna aplikacija? Ja sam si instalirao Gmail mobile i Nimbuzz za chat (MSN, yahoo, skype, gtalk, facebook...), a vjerojatno ih ima još dosta. Ako nema za Cookieja, onda tražiš za Viewty ili one uređaje koji imaju rezoluciju 240 x 400.
imam jedno pitanje....
za vas ostale koji također imate ovaj mob![]()
kakva vam je baterija?
mislim... ja mogu reć da sam više nego zadovoljan jer je sad evo četvrti dan (a indikator još pokazuje da je puna)... iako se punio preko USB-a dok sam npr. prebacivao pjesme...
a koristim ga ono.... realno... znači pogledam par spotova prije spavanja... (pogotovo zadnja dva dana jer sam bolestan, pa mi nije do glazbe), al ona dva dana prije sam slušo glazbu barem nekih 2 sata dnevno![]()
sve u svemu...
više nego zadovoljan baterijom![]()
evo i ja ga imam te isto mogu pohvaliti bateriju. Kod mene traje 4-5 dana
I meni je bilo prilično čudno kada mi još od subote stoji na indikatoru da je pun. Navodno da kada mu počnu nestajati crtice, da nestanu prilično brzo. Nešto kao kod Nokije.
Dosta dugo drži za jedan mob sa touch screenom od 3".
Kako radi opera mini na mobu?
Infarkt. Ma kakav god da je od srca je :)
ja je nisam nasao za ovaj mob.
koji web browser koristite?
cekaj...
sta nebi trebala raditi generic verzija midp2.0?
Infarkt. Ma kakav god da je od srca je :)
Ja sam instalirao Operu mini, makar kod instalacije javlja da ne postoji verzija za taj uređaj. Koliko sam izprobao radi normalno.
evo ja san ga kupia danas. Mob je zaovu cijenu super. kad ga uzmes u ruku odma osjetis da to nije neki preskupi mob. ali s obzirom na funkcije cini mi se pravi pogodak. ja ne znan nikoga ko koristi taj 3G. a vi?!
i jedno pitanje....jel moran staviti zastitnu foliu? jel se ona primjeti kada se zalijepi? fala!
pozdrav!
i naravno zna li netko kako ga mogu dekodirati?![]()
Pa, foliju staviš ako želiš. Zašto bi morao?
A što se dekodiranja tiče, odgovoreno je u drugoj temi da ga se može otključati preko box-a.
a sta je to box?
Vjerovatno oprema za otključavanje.
Napomema: imate temu za otključavanje LG Cookie-ja. Ne postavljajte upite o tome ovdje.
Zadnji uredio frish : 18-02-2009 u 15:45
alooo..pa gdje ga kupujete..ja sam iz Čakovca,tamo mi u tele2 rekli da ga uopce nisu dobili,pitanje dal hoce .. jel mi moze iko pomoci da kupim jedan bla bla tele2 paket?
Zadnji uredio rapajic_st : 18-02-2009 u 17:36
Jesi pitao na svim prodajnim mjestima? U Zagrebu su ih prvih nekoliko dana dobijali smao u Tele2 centrima, ne znam jesu li uopće dolazili su ostale trgovine.
ovako...
jedna ženska me bila pitala za taj mob... i ugl... pogledala je u dva tele2 centra, u nijednom nema... pa je ''naručila'', tj. rekli su joj da dolazi tad i tad i ostavljaju joj... tako da odi u taj svoj tele2, i pitaj ih da naruče taj mob, da ćeš ga kupit, i da kad dođe da ti ga ostave... mogo bi čekat nekih tjedan-dva... al ne vjerujem da je tolki problem...![]()
ja sam ga kupio 5.02 u moby shopu tu kod mene a službena prodaja je krenula 09.02 , poanta je u tome da dučani trebaju samo nazvati Tele2 i naručiti pa nek ljudi uživaju
Ja sam totalni ... za mobitele.
Neznam o njima.
Imao sam jednog ali ta je bio prije Krista.
Kada sam prije nekoliko dana vidio da se javnos uzburkala s ovim mobom poželio sam ga kupiti .
Evo pitanja :
Kaj se na taj mob mogu instalirati programi kao i instalacija programa na kompu ?
Ako da , možete reći koji su to programi ?
e ovaj je dobar hehehe,,,ma di si to cuja,,
on ti čita office dokumente, PDF,,.ako si na to mislija![]()
☻/ Ko je retardiran
/▌ neka digne ruku
ne,mislio je na aplikaicje,da ono imaš aplikaciju ubaciš ju u mob i igraš se
LG Cookie nema operativni sustav kao symbian ili windows mobile, stoga možeš jedino ubacivati java igre i poneku java aplikaciju, ali s time da su namijenjene uređaju sa tom rezolucijom, odnosno 240 x 400.
Evo da se i ja pohvalim uzeo danas cookie
Za sada kao zadrti protivnik touch screen uredaja imam same pohvale za uredaj...touch radi brzo i tocno, nije preosjetljiv, opcenito je mob dosta jednostavan za koristenje, a osjecaj u ruci mi je bitno bolji nego kod recimo nokie 5800 - jednostavano je kompaktniji... Takoder mala preporuka - u tele2 ponudi su crni i srebrni i koliko sam u ducanu mogao osjetiti crni je bitno "cvrsci" i ima onu lijepu gumiranu podlogu dok je srebrni cijeli nekako skriputav![]()
Vidiš, ja imam srebrnog i ne primjećujem škripanje kućišta, makar je skroz od plastike. Djeluje dosta robustno obzirom na kvalitetu kućišta.
Ja sam kod svojeg primjetio da mu se ponekad bez ikakvog razloga upali display, kao da ga je netko pritisnuo. Nije da smeta, ali očigledno je u pitanju kakav bug.
Bookmarks