kad hoću otvorit preglednik prek wlana tijekom povezivanja mi piše da wlan mreža nije pronađena a signal je 100% ???
kad hoću otvorit preglednik prek wlana tijekom povezivanja mi piše da wlan mreža nije pronađena a signal je 100% ???
Evo posto prvi put koristim symbian (konkretno Nokia E66) samo par pitanja. Da li je moguce poslati nekom direktno sa telefona neku temu, program ili igru koji su vec instalirani na tel-u (ne mislim fabricki instalirani nego skinuti sa neta i instalirani)
Thanks!!!
(preko bluetooth-a naravno)
samo ako imas instalni fajl na mobu al, al i onda moras mu primjeniti ekstenziju jer ti nece htjeti posalti inace
jedno brzo pitanje:
ako dugo ostavim onu zaštitnu foliju na mobu(ekranu) jel može bit šta da se nakon nekog vremena npr zaljepi ili tak nešto??
Da li se moze nesto uraditi da real player ne zakucava prilikom reprodukcije videa? Prekodirao sam jedan film u mp4 i prebacio ga u mob ali kada ga pustim u real player-u uzasno steka. prilikom pustanja istog filma u core player-u sve ide ok glatko, pa moze li se nesto uraditi povodom toga?
Prebacio sam preko USB-a igre za mob na memorijsku karticu i kada ih želim poslati kaže da je fajl zaštičen.
Igre su u normalnom .jar formatu,nisu instalirane nego su gore kao svaka druga datoteka.
Nemogu ih poslati.
A kada promijenim ekstenziju iz .jar-a u bilo koju drugu ide slanje sam kod nekih telefona onda nemogu vratiti eksenziju pa ispada kao da šaljem nekorisnu datoteku.
Ima netko kakav savijet.??
I ja imam isti problem.Nisi jedini kojemu se to dešava.
Vidi
http://discussions.europe.nokia.com/...thread.id=3918
ne znam, po meni je to neoprostiva greska za tel u toj klasi, prije ovoga sam imao 6280 i osim sto nije bilo moguce premotati video sve ostalo je bilo za 10! nije mi jasno da dummy phone-s imaju bolje solucije video reprodukcije!!! VEEELIKI MINUS!!!!!!!!!
P.S. hvala na odgovorima
Jel se moze hakirati E66 sa SW 200...ili sam ja krivo shvatio. Jer nikako ne mogu instalirati modo, a helloos zbrejka kod stavljanja patcha.
Evo danas sam napokon dobio E66 iz T-mobilea i to za 399kn, jer sam ga naručio još početkom 12mj. preko telefonske prodaje :-)
Na mojoj je onaj stari software 102.07.81 koji se može hakirat pa me zanima dal se isplati nadograđivati na novi i kao što je -TOT- pitao da li se on može hakirati?
I još samo jedno pitanje, kako se može provjeriti product key i koji mora biti da bi se mogao staviti novi soft.
Pozz, product key ti se nalazi ispod baterija na mobu, to ti je sedmeroznamenkasti broj. A evo ti i link na kojem možeš provjeriti da li postoji novija verzija softwarea za tvoj mob:
http://europe.nokia.com/A4577224
hej zna li itko kako se pali ova mala prednja vga kamerica na e66?
nepostoji nijedna opcija?
i dali je izasao kakav softwere za koristit nju kao web cam ako ikad bude zatrebalo???
ja imam jedno glupo pitanje... kako se ugasi onaj digitalni sat što se pojavi kad mob ode u standby? ja hoću da mi ekran bude skroz ugašen da ne troši bateriju. Hvala!
Pozz,
Što se tiće micanja sata i datuma:
Odi Izbornik->Alati->Teme->Ušteda energija, i možeš birati: Nema (skroz ugašen ekran bez sata i datuma), Reprodukcija (prikaz sata i datuma), Animacija (možeš staviti neki screensawer)
Za tu prednju kameru nemam pojma, mislim da se pali samo kada uspostaviš video poziv, ali kako ni jedan od naših operatera trenutno ne podržava videopozive mislim da je beskoisna, ali kao što rekoh možda griješim.
Da li postoji nacin da se iskljuci ovaj glupi piskutavi senzor svetla koji mi probija mozak svojim pistanjem dok razgovaram telefonom?????
Hvala!!
Takodjer sam imao prije 6280, i veliki manjak mi je to što na slušalicama nemaš nikakve komande za mp3...
na 6280 sam mogao smanjit i pojačat zvuk, i prebacit pjesmu što je u potpunosti dovoljno za sve operacije, a sada ništa :-((
mozda ako si ukljucio neku temu kojoj je sat postavljen kao screensaver
mozda sam vec dosadan ali evo setio sam se jos jedne stvari koja me nervira, da li je moguce u potpunosti iskljuciti onu diodu na navi tasteru koja svetluca kad je tel u stand by modu. to je nepotrebno trosenje baterije!
Zadnji uredio HCSC : 11-02-2009 u 00:51 Razlog: spojeni uzastopno napisani postovi, postoji tipka EDIT
Vjerojatno je neka tema problem, samo sad kad vratim na njegovu orginal temu i dalje mi ostaje taj sat. Dal se taj screensaver može negdje ugasiti? E da i ovaj sat ne izgleda kao onaj iz Reprodukcije s onim ukrasima, nego kao oni na starijim Nokiama - bijela podloga na kojoj se nalazi sat koji se svako malo premješta s jednog na drugo mjesto.
Edit:
Evo uspio sam riješiti problem iako mi nema logike... išao sam na Alati-> Profil -> Obavjesno svjetlo -> uključi; dakle kad je ovo obavjesno svjetlo uključeno tada mi nestane sat.
Samo što mi sad blinka ono svjetlo![]()
Zadnji uredio jkovac99 : 11-02-2009 u 09:02
Bookmarks