@t-cat: SkoroAl brzo učim..
http://en.wikipedia.org/wiki/2008_Ic...nancial_crisis
![]()
@t-cat: SkoroAl brzo učim..
http://en.wikipedia.org/wiki/2008_Ic...nancial_crisis
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pokušavam si složit neki drugi avatar, al mi ne ide
Zadnji uredio foxy001 : 07-01-2009 u 19:10 Razlog: Naslov
Veži konja gdje Aga kaže, pa makar konj i krepo!!!
Island je samo primjer kako će svijet propast uskoro, odnosno kapitalizam kao paradigma a "Monetarizam" kao način.
Keywords - If there were NO DEBT, there would be NO MONEY.
Al zato ja selim u Qaanaaq i bit ću susjed XLRu, (nekih 2000 km)![]()
Zajebana situacija, nema šta. A do nedavno su bili visoko pozicionirani po raznim ekonomskim indeksima i čemu sve ne..
Lol, screw that, nema sile da ti dolazim u goste po onom mraku![]()
Najluđe je od svegha što su zadnjih 20 i kusur godina svi "stručnjaci" i novinari trubili kako je Island dobar primjer, kako su pametno radili, i da za njih nema zime. Sad se govori kako je Island riknuo zbog prenapuhih indeksa i jer je financijski sektor nadrastao sam sebe. Nešto je trulo u državi.......
Onda se nađemo na po puta na onom crnom ili narančastom monolitu što su vanzemaljci ostavili u unutrašnjosti grenlanda. (može se vidit na google maps i/ili earth)Lol, screw that, nema sile da ti dolazim u goste po onom mraku![]()
aaa, cek, cek, idem i ja u Qaanaaq! taj mi se jos najvise dopao.. gledajuci gugl maps
meni ne smeta mrak, ja sam u proslom zivotu bila sova!
a da si mi otvorimo novu temu o migracijama i world krizi? da ne smetamo onima koji ne znaju na karti pokazat dalje od rvacke
ne, al zaista, ako mala moze trkeljat o cajkama a mi svi to citat, ako mario moze pricat o govnima, ako ico moze bit dezurni nagdlenik koji utvrdjuje da nema nista novo, vaj d fak ja ne bih smjela pisat sve sto se ne kosi s pravilima?! po kojoj to logici?? kom se ne cita, preskoci post brate mili.
e, da, smogi, prouci malo zakone i procedure o vizama za kanadu. pa mi onda dijeli savjete, jer ocito nisi upoznat s istima. nije to samo das pare za kartu, spakujes kofere i eto te, velkam tu kanada for gud. life is not a movie.. nazalost
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ahhh.... ja vidim samo boldano...
Lijepe uspomene...
Luna, ček, ti si zbilja za Kanadu? Mislim, kad bi dobila mogućnost, jel bi zbilja otišla u Kanadu?
Ček, sad i mene zanima to narnđasta thing...
EDIT:Sh*it!
Zadnji uredio Mario92 : 07-01-2009 u 19:10
Gledam, da! I opako me podsjeća na ovoSamo sam 100% siguran da na Greniju ne rastu majmuni
Scary!
Dovraga znam šta je to! To je plantaža jagodaZnaš kako se jagode sade na crnoj foliji da se grije zemlja ispod.. To je to garant.
ne, al cek, stan' malo, polako.
jel ima kakih linkova o tome? ovaj crni juzniji izgleda ko da je netko flomicem poteg'o crtu po ekranu. ali ovo gore sjevernije, narancasto, sa crnom crtom.. wtf??
ocu linkove!!
aaa, ja imam objasnjenje za ovaj gore narancasti! to je astronaut jeo pectopet sa crtom, i u trenu dok je kamera satelita okidala snimak grenlanda, narancasti bonkas mu je sletio pred objektiv!
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
imaš na jubitou, frajer je napravio filmić o tome, čak je i izmjerio s rulerom
Edit, evo ga
E da! To je samo anomalija na slikama, jedino logično objašnjenje, premda...
I ovog se treba paziti, NLO-i znaju kaj treba koristiti...
Ne, nema zajebancije...
EDIT: evo radi!
Zadnji uredio Mario92 : 07-01-2009 u 21:56
mile, jel ti gledas s gugl mapsom ili earthom? i kolko cesto se njima te snimke obnavljaju? mislim, ako nije neki bug, glupo mi je da bi godinama to tako stajalo dostupno sirim masama koje su sklone sirenju panike i mjerenju rulerima. a opet, ako je bug, zar se ne bi trudili sto prije otkloniti ga?
Na oba.
Otkad je ovaj filmić snimljen i otkad je spomenuta verzija eartha izašla, prošlo je godinu dana, a monoliti i dalje prkose vremenu i prostoru
Nemam pojma, ali meni se čini kao neki zajeb u slaganju fotografija. E sad, zašto toliko dugoi stoji, nemam pojma, a mislim da se slike ovakvih vukojebina obnavljaju rijeđe od jednom godišnje.
EDIT, fakat je zanimljivo da se ta greška potkrala baš usred ledenog plašta Grenlanda, idealnom mjestu za skrivanje od znatiželjne raje.......i da......pogledaj Antarktiku (na earthu), tamo je crna rupa![]()
nemam earth, makla ga zbog sporosti mog jadnog kompaali valjda bi trebalo biti isto i na mapsu..
mario, drugi link ne valja![]()
Ovo narančasto je misteriozno, al ona crna crta stvarno baca na plantažu jagoda![]()
Lol i think we've some interpolation errors on south pole![]()
buahahaha, drvljem i kamenjem na bugoviti gugl zemlja![]()
zadovoljan učinjenim na autu . . .
puno bolje ide . . .
još pakne i to je to . . .
sad na jedan špeksi u american pa lagano na posao . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Eh da, pogledajte na mapsu i kamuflirani C-130 Hercules iznad Brijuna![]()
Bookmarks