Kindergarten vol 3
Tako nešto
I još jednu u kojoj se raspravlja o probavnim procesima u čovjeka.
EDIT: Luna me pretekla.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
spric - spric
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Stavit ćemo onaj na senzor, kad Lune nema da bude svježe![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
koji dječiji vrtić u cafe-u/chataonici...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bok ljudi evo i mene...
EDIT: Tko treba na duplovece nek mi da 5 kn pa ga možda pustim...
Zadnji uredio .:TailS:. : 14-12-2008 u 16:33 Razlog: Nova WC pravila
Guči guči...![]()
e pa sad bi bilo dosta!!
toleriramo vam svakave baljezgarije koje ovdje pisete, no sve ima svoje granice!
a te granice pocinju s neukusnim i gadnim slikama!!
ovo je zadnje, zaista zadnje upozorenje svima!!
nakon ovoga ce se pisati kazne bez pardona!
a sve ovo dosad ide na razmatranje!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja malo posložio kablove iza kompa.
Zavezao ih (nadam se da neću morat uskoro nešto mijenjat), i malo otpetljao.
Montirao si usb hub sa ledicom da mi osvjetljava tipkovnicu- patafix
Sad skidam album.
Sad ce ti sigurno i komp brze radit, jer je lakse struji ici kroz ravne kablove.![]()
A ovo za hub+patafix, tog se ne bi ni ja sjetio.![]()
E jel valja šta taj patafix, kolko je to pouzdano i trajno? Htio bi modem prikačiti vertikalno na bok na policu al ne želim radit rupe po elementima![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
He he...
Dobra ideja....
Samo, meni je taj patafix ostavio fleke po zidovima...![]()
rajt..
imamo te uhu zvake na poslu. s time keljimo radove klinaca po garderobi. mislim, ako nama nakon par dana obican karton ili malo deblji papir pocne otpadati, onda stvarno ne znam kako vi mislite s tim patafixom keljit stvari poput modema.
Stavis dvije zvake?![]()
Na to sam i računaoSad ce ti sigurno i komp brze radit, jer je lakse struji ici kroz ravne kablove.![]()
![]()
A, mislim si kupiti neku manju neonku- ali ne znam ni koliko to dođe niti gdje ima.A ovo za hub+patafix, tog se ne bi ni ja sjetio.![]()
Ajd ako netko zna za nekakvu usb neonku ili nešto slično- a da nije skupo, kažite.
Ovo je privremeno.
I inače mi je ta ledica u mraku išla ravno u oči- pa sam spojio ugodno s korisnim
Ja baš danas montirao modem na zid- ali čavlima.E jel valja šta taj patafix, kolko je to pouzdano i trajno? Htio bi modem prikačiti vertikalno na bok na policu al ne želim radit rupe po elementima![]()
Meni se čini da to jako dobro drži- možda nije baš za papir.
Sad sam jedva odvojio taj hub od stola- a patafix se razvukao kao žvaka- ali priljepio opet- i drži super.
Ali ne znam baš da bi držalo modem na zidu- možda bi da iskoristiš pola kutijice tih patafixa.
Rajt!rajt..
imamo te uhu zvake na poslu. s time keljimo radove klinaca po garderobi. mislim, ako nama nakon par dana obican karton ili malo deblji papir pocne otpadati, onda stvarno ne znam kako vi mislite s tim patafixom keljit stvari poput modema.
Ako vam to ne drži- zašto ne nabavite neki ploču i magnete?
Meni se još uvijek skida...
@ravilov- recesija...![]()
jer to kosta a grad skrtari na financiranju. flomastre, kolaze i tome slicno dobivamo dvaput godisnje. jos da nam i magnet board daju? raaaaajt
prije patafixa imali smo rastegnut flaks po garderobi i na njega kvacicama za ves vjesali radove djece
rvacki drzavni vrtici.. vot tu sej![]()
XD, album.
Sad se skinuo (album).
Luna- eh, da imate metalne ormariće ili šta to već je u garderobi...
ja sad dosao iz zagreba i mrtav sam umoran...btw moji su svi jeli grah...xDD
Šta sad radite, Unplugged![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
evo sad citam poruku koju mi je poslao t-mobile...jej dodano mi 50 kn na racum sa flex obitelj..![]()
Uvesti zabranu svima ispod 18 godina![]()
Україна
Hehe, pa ćemo prosvjedovati.
Vidi ove u Grčkoj- to je prosvjed, a ne ovo stegnite remen...![]()
Došao s fuša. Pivica, pljugica, smoki i dm sat![]()
E, Balkanac...okupljanje forumaša![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks