došo iz rudnika, ša ima nova?
došo iz rudnika, ša ima nova?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Šta's uopće dolazio?![]()
Nek se napušil'![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
koji primitivci ovi BBB-ovci. nek se srame.fuj
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Budale glupe navijacke.
Talijani ih uljudno docekaju, a oni "bojsi" glume mangupe.
Kad vidim ovako nesto, digne mi zivac...
Kqrca i sloboda navijacima.
One koji rade probleme u zatvor zbog narusavanja javnog reda i mira. Strpo bi ih sve u zatvor. A uzvike da ne komentiram. Odgoj 0 bodova...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja bi ih sve poredala i tukla.
nema veze nikakve s navijanjem. sramota..baš sramota
sad bi ih talijani trebali stuć sve i bila bi sretna da svi dobe batina. i prijatelja dva su mi tamo i gade mi se radi toga...sramota za cijeli narod, klub...ma užas
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Evo javljam se tek sada
i ne znam šta se događalo poslije moga posta
i šta je editirano,
ALI Luna kak bi tam gore rekli "Kaj si ti briješ?"
Ja stavim sliku koja je i onako na forumu (stavljena od tvoje strane) onako malo iz zezancije a ti se ponašaš kao da sam ti stavio tvoju facu na neko golo tjelo i to slično. Kao da sam ti mamu spomenu si ljuta, još i neka dopuštenja tražiš! LOL
Nisam ništa bezobrazno i grdo radio nego NE PROMJENJENU fotku stavio kao štos slikicu, onako malo da se vratite na teme foruma a ne ono što brijete sa strane i drugi vas ne kuže kada postate na OVOME forumu!
Koji ti je antrag, nije ovo kindergarten, nemoj prema svima kao prema balavcima se ponašat! Kao ti sam imaš pravo se srditi na forumu i svi se samo ispričavaju da se nebi kao uvrijedila!
E da znaš da si me naljutila bar 15%.![]()
Zadnji uredio VuKi : 03-12-2008 u 20:58
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
gledam ovo kaj bi trebalo licit na neku kakti tekmu![]()
oum..
vjerovali ili ne, mala je napisala post na koji ja u potpunosti stavljam potpisi to smo dozivjeli
ne, ozbiljno, dijelimo isto misljenje. katastrofa. odmah sam brlju primila na red preko sms-a.
mene je veceras bilo sram sto sam iz Zagreba.
ja bih svima zabaranila ulaz na stadione, dozvolila bih samo dedekima koji vode unuke. i zenama. ovo sve neodgojeno musko nek si baca baklje po stanu. uzas!
vuki, ja sam ti svoje rekla i objasnila. nastavis li, bit ce problema.
sto ima veze sto sam ja sliku okacila na forum? kakvo to tebi pravo daje da ti s njom ista radis i samoinicijativno je keljis u temeu koja za to nije namijenjena?!
i ako te bas zanima, konzultirala sma se s nekolicinom ljudi i svi su mi rekli da radis idijptarije te da izbrisem sliku!
smatraj se upozorenim.
tocka.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pa ljudi moji je li ovo moooguuućććeeee???
![]()
Ma daj molim te!
A šta češ mi uraditi?
Trajno me izbaciti sa foruma?
Ljudi koji je vama k****?
Ja dođem na net malo iz zezancije i on line druženja a vama samo na pameti prijetnje i svađe.
Daj čovjeku vlast da vidiš zapravo kakav je.
Nisam prekršio ni jedno pravilo foruma a vjeruj mi sva sam do sada naučia dobro.
Da pokažem koliko mi dižeš živac evo ti ova slika.
![]()
George Eliot
ne bude me sat vremena i skroz neam pojma o cemu se radi![]()
vuki, NEMAS PRAVO preuredjivati tudje slike i keljiti ih javno na forum bez njihovog znanja! shvati to!
nije problem u slici nego u tvom postupku! i da, za njega te mogu kazniti! moja slika jest javna, ali to ti ne daje pravo da je ti koristis i mijenjas! pogotovo ne bez mog znanja! vrijedi i za sve ostale! i to nema veze s mojom pozicijom vec sa zdravim razumom! a i zakonom mile nam drzave!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
internet je javni medij tralalalalalla hahaha
šaliiim seeeeee
ooo---ooouuuu![]()
..ja bi ubio i za mnogo manje od toga
Meni recimo nebi smetala sprdnja sa mojim slikama, ako to radi netko koga znam i iz nama poznatih razloga. Al ovako na forumu da se netko nepoznat toga ulovi.. U krajnju ruku bi mi zgledalo čudno, ono wtf.
Op, prošle reklame
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a ja bi vidjijjjo slikuuuuu
hahaha
Napominjem da sliku nisam mjenjao u nekome ponižavajučem pravcu niti je bila za ismijavanje. Obična slika samo što izgleda kao da je plakat reklama na nekoj ulici.
Sestro ti iz obične slikice napravi spektakl!
Ako te to vrijeđa šta bi onda da sam stvarno napravio neku pogrdnu!?
Ali nečemo više o tome jer bi time prisvajali temu u privatne svrhe (iako je drugima sigurno zabavno čitati i valjaju se od smijeha)
Mir s tobom.
---------------
------------------
@mala šaljem ti na PM, pa ti reci dali je to pogrdno i ružno nešto?
George Eliot
tooo, bravo boysi!!!
čopi pare maminju![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
mala proslijedi ako moze,i ja sad izgori od zelje da vidim tu famoznu sliku.
100 oira ajmooooooo![]()
dojdem sim nakon 100let i kaj ,nis seni promjenilo.....
![]()
Eto ti sada vraga!
Samo vi palite vatru.
George Eliot
George Eliot
Osim što smo svi 100 let stariji, ne? Krivo je društvo, alkohol i kurve
Šta je ovo opet neke pipi sa bbb-ovcima lol, trebao bi Dinamo među njih infiltrirati neke svoje ljude, stegnuti ih malo i dovesti u red.. Balkane moj
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks