Jesam, vidio u novom broju, navodno da ima i online izdanje koje nisam vidio. Budem i ja ispunio.
A šta vam falim?
e da, jel istko skužio nagradnu igru mobila? izbor za mobitel godine 2008.
i dal je tko to ispunio? ja jesam...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jesam, vidio u novom broju, navodno da ima i online izdanje koje nisam vidio. Budem i ja ispunio.
HC4L
*burp*
Ups, htjedoh reci, bump!![]()
idem na posao . . .
pozz
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Eeeellllooooouuuuu.....
Kaj je ovo, malo me nema i nadrobite nekolko strana....
Gdje je to za Mobil nekakva online igra? Hoću i ja toga....
Inače.... dobar je bil dan
Tri, dva , minus tri.... njemački sam dobil test.... hebemu...
I ja velim profesorici, citiram: "Profesorice, kod vas ni rođeni Švaba ne bi dobil pet"...
Guess what...
"Mariooo, das ist frecht... i proveo vani na "hlađenju"...
Gad demit....
Sad sam se ispuhal....
Sad mi recite kako ste...
Ajm filing šiti...
Joj, što je fin ovaj fuckin monitor...Tko kaže da je 24" inča previše za udaljenost od 90 cm, nek se pokopa. Ovo je meni idealnoA što će bit fino kad stavim novi sistem gore
Sad idemo odgledati Shawshank Redemption u Blu Ray Rip kvaliteti
![]()
Zapravo, dvoumim se između Kuma i Iskupljenja...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
A komedije ne idu?A tek igre...ne usudim se ništ ni zavrtit na 3870-ki
Kaj 1080i? Ništa ispod 1080p![]()
došao s posla . . .
ako netko zna, ili se možda kuži u to, u kojim se slučajevima ne radi obdukcija na tijelima stradalima u nesreći?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
I ja imam pitanje: koliko bi cca košta popravak ili novi retrovizor za KIU? Jutros dođem do auta i desni, uz pločnik odvaljen i visi na žnjori. *ebemti Zagreb, te ti...
Sigurno si auto pogrešno sparkao![]()
100% ti ga je netko skinuo biciklom
To i meni nekad dođe kad se netko sparkira skroz na pločnik (a cesta je prometna)- ali ne strgam.
Ali, ti se nisi tako sparkirao, jel da
P.S.
Nisam se jučer nigdje vozio![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sparkao sam se jednom gumom na pločnik, koji je u ravnini ceste i ostatkom auta na cestu, kao što naznačeno na znaku na početku ulice i kako se svi parkiraju u toj ulici. Uostalom, moj je auto za 20% uži od svih ostalih, tako da sam nekome smetao (a nisam jer do zgrade je bilo skoro 2 metra), prije bi trebao odvaliti retrovizor od nekog drugog auta iza ili ispred mene.
Ako je se netko slučajno zaletio, onda je to trebalo biti sa tijelom, jer nema oštećenja na retrovizoru, osim što je iščupan iz ležišta. I taj je onda mora bit doma na bolovanju sa razbijenim kukom.
1150 kn sam tako u vjetar.
A neki kreten je sigurno loše vozio...osiguraj retrovizore![]()
Po treći puta: odavaljen je onaj koji je bio uz nogostup.
Friškog netko ne voli! Nemoguće![]()
Pada kiša vamo a trening je u pola 4. Reko trener da treniramo pa taman cigle padale,jer igramo u nedjelju... :krasno:
nda...bokkkkk![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
jesi nam osvojila skijanje?
ja sam vec bord i sve ostalo spakirao...
ma jooj..ne pitaj..ove moje glupače se doma tolko udrvenile od svega tak da dalje od wc-a nismo mogle![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
eh, moj friš..
tvoje iskostvo je samo jedan od razloga zasto:
a) ne vozim auto nego bicikl (i ne, iaklo ***** mater svima koji mi se nepropisno parkaju, ne kidam im retrovizore i ne derem lak)
b) zudim za iseljenem iz rvacke nam mile
da
ode iks u pemziju...
proglasavam nacijonalni dan zalosti!!
odo obuc crninu..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ej ljudiii, pa kako ste mi...nije me dugo tu bilo![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks