Ako nisi vidio opis SE podforuma....
osim novih modela, dobrodošli su i raniji Ericsson i Sony mobilni telefoni
Imam jedan mali prijedlog. U podforumu Sony Ericsson bi mogli staviti još jedan podforum, namjenjen starijim modelima. Znam da je ideja možda glupa, ali meni se sviđa.
Ako nisi vidio opis SE podforuma....
osim novih modela, dobrodošli su i raniji Ericsson i Sony mobilni telefoni
Zasto se u Motoroli u svim podforumima Motorola superthread nije stavio kao sticky?
Padobranci stalno dolaze i pitaju kako flashati,instalirati drivere,a u superthreadu sve lijepo pise,al nije iz svakog podforuma na dohvat ruke,i onda se valja svaki put raspisivat,i usmjeravat ih na superthread... Cak predlazem,da se ne zove Motorola superthread,vec kako god drugacije,da ga se moze lakse uocit,otvorit,i procitat,a ne svaki put ista pjesma... Forum je krcat postova u kojima se objasnjavaju stvari koje su vec 1000 puta objasnjene...![]()
Temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=59252
sam ja digao
i sada se već koji put šamara iz
Recycle Bin-a u Mobil Internet c@fé i nazad!
Nije važno, jer poštujem napore osoblja foruma da sve glatko ide i pregledno.
Ali ako je već opet vračena u Mobil Internet c@fé zašto je i zaključana?
Onda je komotno mogla ostati u zaboravu Recycle Bin-a.
Opet naglašavam da poštujem odluke vodstva foruma, ali me kopka!
EDIT:
![]()
Zadnji uredio VuKi : 30-10-2008 u 13:27
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Tema je bila privremeno zatvorena dok se ne riješe neke stvari. Možeš vidjeti da je sad ponovo otvorena.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
U recycle -u ?Možeš vidjeti da je sad ponovo otvorena.
Sada je Sodom prebaci opet u Recycle Bin!
Kakva pometnja je tamo gore kod vas upravitelja?
Daj je izbrišite kao da nije nikada bila PLIIIIIZZZZ!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
nema pomutnje, tema je u kanti, znači obrisana je, ponašaj se kao da je i nema...
Duže vrijeme "čitam" ovaj forum , ali sam se tek danas registrirala ...
Mislim da ne treba ništa za sada mjenjati na forumu jer je relativno dosta pregledno pa se može uz malo truda svaka informacija pronaći bez problema .
Pošto je Iphone (3G verzija) konačno dostupan u RH dali se može razmisliti o ovome prijedlogu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52674
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=376
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da ,no htio sam ukazati na taj prijedlog koji je bio odbijen prije par mjeseci.Koliko na forumu ima tema vezanih za iPhone?
trenutno je negdje 9-10 tema vezanih za njega.
od tih 10 tema, jedan je aktivna.
Vjeruj mi nisam ništa loše mislio s tim prijedlogom.
Evo sad mi je palo na pamet pa da pitam iz znatizelje... Jel se dogadja sta po pitanju vracanja oglasnika? Jel se trazi neko rijesenje ili se odustalo od toga?
Moglo bi se možda staviti da samo članovi sa x brojem (nekim većim brojem=) mogu vidjeti oglasnik.
Pa bi ti članovi valjda poštovali pravila, a i razvila bi se razmjena između članova (bilo bi više povjerenja).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ako ulaz u oglasnik ogranicite na korisnike s odredenim brojem postova,mozete ocekivat velike kolicine spama i slicnih stvari tako da... 0 bodova
Vjeruj mi ,na ovaj način šta si ga ti zamislio stvorila bi se velika šteta.Moglo bi se možda staviti da samo članovi sa x brojem (nekim većim brojem=) mogu vidjeti oglasnik.
Misliš da nebi netko prodao svoj forum acc sa 1 k ili više postova nekoj osobi koja masovno prodaje i ona ćese na tom acc-u oglašavati na forumu ?
Pare su najveće zlo
Ako nisu poštivali pravila oglasnika još dok je on bio public misliš li da šta promjenilo u tom razdoblju ?
Ja mislim da ne.
A, dobro- ima par mana
Možda da se stavi 10- ak moderatora u oglasnik i zabrani se masovna prodaja.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ni cijela vojska nebi zaustavila ono što ji već ukorijenjeno.Možda da se stavi 10- ak moderatora u oglasnik i zabrani se masovna prodaja.
Bez problema nađe se način kako to zaobići.
ljudi, odustanite od ideje oglasnika na ovom forumu
postoji kupiprodaj, oglasnik, njuskalo, red-gsm
tamo se oglašavajte do mile volje.
nekoliko je puta rečeno da od glasnika neće biti više ništa na forumu.
Oglasnik je bio prvenstveno namjenjen za razmjenu među članovima, a ne da se ljudi registriraju samo radi oglasnika i zarade.
ta tema je davno "prožvakana"...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kolko ja znam obecano je da kad se nadje rjesenje oglasnik ce bit ponovo otvoren, pa pitam... meni ne fali, ima dovoljno drugih mjesta ako nesto trebam, samo me zanima sta je s tim
ne da mi se citat sta ste sve trazili pa ako se ponavlja prijedlog nije mi zao jer jos uvijek nije promijenjeno sto mene muci
promijenite nacin pretrazivanja,znaci kad se upise neki pojam
trazilica bi trebala izbaciti naslov teme,i jedan dio recenice u kojem se nalazi trazeni pojam,ako nesto trazimo u npr internet stuff neka prikaze samo u internet stuff-u a ne cijelom forumu,mislim ono, wtf??
btw neka vam bude primjer http://www.motori.hr/forum
Klik na pretraživanje pa na napredno pretraživanje. Dolje desno je popis podforuma, pa biraj![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks