vjencanje :grumpy:
a sto me podsjeti..
iduci mjesec prijavljujem bankrot..
idemo kumovima na svadbu, znaci malo oveci dar, nemremo proc sa sto ojrica, plus trebali bismo kaparit bend
gad demit.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Evo,berba gotova,odojak (ne,nije bbq) odavno nestao, sad se pije.
evo gledam kako ce me smrdljivi liverpool sjebat na kladionici... kako su jadni
It's nice to be important, but it's more important to be nice
lol, jamal![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nevjerovatno... stoke city kuci nemogu pobjedit... da bog da im se avion srusio na sljedecem gostovanju ili stadion zapalio
I ja vama!!!!!![]()
au, jamal
moze avijon, nema beda (samo nek gerard prezivi), ali ainfield road mi ne diraj, jes' cuo!!
otici cu osobno baciti neku bombu na stadion!! koja bjeda od kluba... nikad oni nece osvojit premiership vise.. nikada !!!
subota tek, a u minusu sam 640 evra vec na kladionicikatastrofa
otkad to se mora imati 30 hiljada da mos uc u kanadu? nebi se kanada svidjela tebi![]()
moras imat 15 iljada kanackih dolara na racunu, te prakticki osiguran posao.
po osobi.
znaci, ako si vodim buduceg, to je 30 iljada, zar ne?
ma da !?!? da nisi to zbrojila za mene ja bi se mucio cijeli dan to izracunam... ja sam pitao od kada je taj zakon? kuzis?
ti si rude prema meni, necu ti sredit papire za kanadubtw ima i drugih nacina da se dodje i ostane
![]()
ne bih znala od kada je tocno tako, ali jest, kanada je postrozila ulazak u zemlju.. jbg
ja sam rude prema tebi? nikada! samo kada mi diras liverpul
drugi nacini me ne zanimaju, planiram udana doc' u kanadu
osim ako znas jos koji nacin izuzev udaje za kanadjanina i rada na crno preko turisticke vize??
dignite kredu od 150 hiljada kuna u hrvatskoj i bjezite u kanaduak je to jedini nacin na koji zelis doci, sa novcima ...
pa ne mogu doc bez novaca. nece dat radnu vizu. hajt jos za posao bih se nekako i snasla, iskopala nesto unaprijed, ali te pare.. nisu male![]()
a dobro nisu male pare, ali gdje si se ti informirala o dolazku u kanadu?
http://www.cic.gc.ca/english/index.asp
hocu reci da mislim $30 nije za sve nove doseljenike.. neznam mozda su to uveli i za hrvate![]()
Zadnji uredio Jamal : 20-09-2008 u 19:45
sad vise nis ne kuzim...
na kraju ispada da je dovoljno 13 i nesto iljada za dvoje, s time da pise da ne trebam sredstva ako imam sredjen posao u kanadi. a jel to vrijedi za mene ili za oboje? mislim, jel oboje trebamo imat sredjen posao?
a bogati, sto je to komplicirano..
http://www.cic.gc.ca/english/immigra...lled/funds.asp
pa lijepo pise da netrebas dokazat da imas lovu ako imas sredjen poso u kanadi, 13 hiljada za vas obadvoje.
al mene zanima trebamo li lovu ukoliko jedno od nas samo ima sredjen posao.. vjerojatno da, al manje.. ah..
ma zaletit cu se ja do konzulata, ambasade, sto li vec imamo tu u rvackoj. znam da po vizu moram u austriju![]()
ajde luna pakiraj se lol
ja bolestan![]()
Bookmarks