hmm zanimljivo nemoj se zalit al ako dodje racun veci onda udri zalbu
a meni je 1600/120 smece od tcoma
Naime, stvar je sljedeća, imam osnovni paket brzine,2Mbit/s
256kbit/s, i danas mi se router resetira i baca mi ovu brzinu..
Niti je ko povećavao, niti je ko zvao za povećanje, niti ništa, jednostavno se promjenilo samo od sebe![]()
uglavnom, download mi je oko 400![]()
t-com ne mislim zvati, jer to nije niti moja greška, meni pašešta sad
no mislim da tu dolazi do onoga, nema đabe ni kod stare babe
(Ovo su dva mjerenja, jedno je bilo popodne, jedno maloprije, neznam kaj glumi sad ovaj sat sa ove druge slike)
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
hmm zanimljivo nemoj se zalit al ako dodje racun veci onda udri zalbu
a meni je 1600/120 smece od tcoma
naravno, tako nisam ni mislio drugačije, njihov propust, ne moj.
no u principu vezu takvu ne bih smio ni imati, jer mi parica ne dopušta to, imam maxtv koji koristi 2 ili 3mbit/s, neznam točno, linija mi dopušta nekih 5,6mbit/s, jer joj je Downstream nekih 45db
nekaj tu grdo ne štima
max tv ti obično uzrokuje takve skokove brzine...
vjeruj mi, nije t-com lud![]()
imam ga godinu dana i dosad nisam primjetio ništa takvog, upload da, ali ne i download
zar vi stvarno vjerujete u taj speedtest.net?![]()
zašto sad za boga miloga i ne bi trebali vjerovati?
probao nekoliko testova i svi pokazuju slično
Našao sam ju...
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/p...brzinetest.asp
od 320-350
da, spusti se minimalno do 250, ispod nejde
Skida mi 206 KB/s....a na speedtestu je brzina 1700 dow/150-200 upl
Znači tvoja je ok,ali kod therrlua nekaj ne štima,jer plaća 2mbita a prelazi mu preko...Bojim se da će oni to sve obračunat...
Edit; da Gorane,zato sam reko dal vi stvarno vjerujete u to sranje.....
206,205,204 pa čak i 200 je normala..a ako padne ispod..onda nešt nevalja...a isto tako i u ovom slučaju kad se popne....
ja bi rekao da su oni mjenjali parice, jer su ove dosad bile užasne, a nemogu imati jaču vezu nikako, jer kad bi i uzeo 8mbit/s i ovih 2mbit/s od maxtv-a, maxtv bi mi jednostavno zaštekao jer parica može prenesti do 8mbit/s, to mi se dogodilo jednom, tako da, nikak nemogu imati jaču vezu....vjerujem da su mjenjane žice pa da sad imam bolju propusnost..
sad mi varira od 250-350 ali vjerujem da će se stabiizirati kroz koji dan i da će onda 250 biti max
a nitko nije ništa zvao da bi se povećavalo, pa me to čudi!?!
A gdje su ti mjenjali žice, po kući ili ?
E to je onda druga stvar....vjerojatno će se stabilizirati polako...ili su ti zbog MaxTv-a povećali malo propusnost da ne dolazi do zagušenja....
vjerujem da su čak i novu bazu napravili jer je ova dosta daleko, nekih 3km, a sve više ljudi uzima maxtv pa veza trpi onda
vjerojatno su onda povećali domet centrale, odnosno signala...jer kolko sam upoznat sa time domet adsl signala je najviše do 5km...no ako ima više ljudi koji koriste maxtv e onda dolazi do slabljenja i do famoznih pucanja veze, blokiranja i slično...
eto dajem izvod za 11.09
samo 10 pucanja veze![]()
prava sitnica
neželim više slušati szk, jer svako mi drugačije veli i nitko nemože objasniti pravi način, prvo zašto mi je brzina preko 200+ jer mi očito zbog toga brzina i puca.
![]()
Zadnji uredio Inovator : 12-09-2008 u 01:17
i opet nastavlja dalje pucatiheheh
![]()
ovako! report, ne!
naime, prije 4 mjeseca ja sam zatražio promjenu brzine na 8, pošto nisam znao da nisam u mogućnosti dobiti istu, zaštekao mi je maxtv te je pozvan tehničar na teren, koji je otkrio u čemu je stvar, te je nazvao centralu da smanji brzinu...te su oni isto i napravili...
zvao sam par puta, javili se neki ćobani, koji su rekli da je pucanje veze oko 15 puta na dan normalna pojava, sve do danas kad mi se javila simpatična mlada gospodična po imenu tri slova(da ne govorim sad njeno ime) i lijepo objasnila u čemu je navodni problem, reko, ljubim te djevojko milog li glasića što mi pomogneš rješiti dilemu, te sam od dotične gospodične saznao da oni misle da još uvijek imam 8mbit vezu, a račun mi uredno dolazi za ono od 2mbit..
reko, grejt, daj ti mala promjeni meni to...ona veli evo odmah..
veli ona meni, promjenit ćemo kroz dva tjedna, e do tog dijela mi je bila simpatična, od onda mi je prestala...
što prevedeno znači, da, će mi naplatiti 8mbit/s samo ovaj mjesec, dok su mi za ostale naplaćivali a kak ti imao sam 8 a zapravo mi je download bio ko onaj od 2, tek je ovaj mjesec brzina poćela kenjati i penjati se do 400kb/s
ja sad pitam, zašto niste javili da se nešto čudno događa ako već postoji neki paradoks...
bla bla bla bla....
i tako se čeka daljni rasplet situacije...
E a meni je od proslog tjedna brzina downloada 850-900 kB/s, a upload isto povecan...
nisam trazio nikakvo povecanje brzine.....
Da aj sad njih zovem ili?????
Kad se oce povecat brzina jel se mora sta potpisat???
ako mora onda necu nikoga nista zvat.... a ako nemora mogu me sjebat, rec da sam zatrazio povecanje i udarit mi cijenu....
btw. nije mi bila povecana brzina od 1.9. nego od 5.9. ...
![]()
Bookmarks