Ma ko hga *** daj!
Oj V3rt!že,nema ti spasa...![]()
Ma ko hga *** daj!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Supertange?
Visualising...
Visualising...
Visualising...
Visualising completed!
gledam malo po forumu, čitam postove...
i tako naletim na jednu temu. član otvori temu da mu se razjasni pitanje, i onda kada mu drugi odgovore, onda on odgovara u drugoj temi i tamo piše zašto je jedan mobitel bolji od drugog ...
stvarno svašta...
idem se lagano spremati...
Vidim, ovdje je sve po starom...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Spremam se malo uciti, sutra imam ispit iz predmeta kojeg zbilja ne volim![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Popio 1litru PAN-a i mislim se prešaltat na kauč!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Išao u neki salon namještaja da malo razgledam, tražim neku TV komodicu![]()
Україна
Idem jest....![]()
Ah napokom doma! Čistim antifouling ispod noktiju.. i to plavikakva francuska manikura, ovo je puno efektnije ^^,
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kakve tehnike koristiš?
Tehnike za što? Danas matirao podvodni dio: vlastite ruke, papir 40 il 60 (ovisi jesam li pri kraju s barkom ili tek počeona početku uvijek finiji naravno) i maska za lice (zahebi priču, oću zdravu djecu sutra). Sutra me čeka farbanje tog dijela i besplatno inhaliranje
![]()
Digo neke ocjene, kemija na 3 pala. Ako mi da 3 iz matematike (prije ce sjekire padat) imam dobre sanse za s 5 proc, OMG G33Kzor!!!
![]()
nemoj se trgat za peticu.
pogotovo ne tak nategnutu..
jer time si odmah nameces anormni stres za preostale 3 godine, zbog mature.. a matura je pljugica, fakat je..
ja sam u prvom srednje imala prosjek 4,46. babac iz dojča me skrud ap. no vrlo brzo sam shvatila da mi je to zapravo bila usluga.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Mislil sam na tehnike ciscenja zle strane noktiju! Ovdje su cvikcange, probirštift i svicarski nozic. Samo najbolje za muske nokte.
Gledam tu nekakve konje.
Bio u na drugom kraju otoka kao kupit nove presvlake za sjedala u autu,kad ono samo potrosio gorivo,a od presvlaka nista... Mislio sam da je Korcula rupa,al fakat ima i vecih...
EDIT: je**š sve,idem na pivu...
A zooo, aceton samo.
Nema u puli konja šta pričaš? Btw gdje si u petak za vrijeme tekme, možda se spustim do grada po špežu i tako
Kakogod odo u krpe, živili.
Da li tko namjerava ići ovaj vikend do Bundeka?
Zanima me za ovo natjecanje u vatrometu...se to plaća kakv ulaz možda?
Imam namjeru u subotu i nedjelju ići ako će vrijeme biti dobro...
Evo link tko želi pogledati...
http://mirnovec.hr/vatromet/start.html
Zadnji uredio GoranZagorje : 18-06-2008 u 23:02
Mislim ja sutra na Bundek na to.
Mislim da se ne placa ali nisam siguran...
Bas me zanima kako ce vam naplatiti gledanje vatrometa![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
daj, ote spat!
kaj ste se raspisali sad tu?
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
tko nije pio magarac je bio...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks