ti imas auto gogi, nisi dovoljno mlad
![]()
ti imas auto gogi, nisi dovoljno mlad
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
sjela placa dva dana ranije no sto je trebala . wtf?
sjebalo mi koncepciju totalno
nece mi se dat u shoping sutra
ma necu ic , tak je lijepo gledat saldo na trg-u![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ja necu ovdje stavlit sliku,vec vamo...
Jel dobra?![]()
Osjecam se jaaakoo dobro zato sto nisam iso na faks,sto vuce posljedicu da ne moram ucit...![]()
Balkanac je došao iz shoppinga. Kupio si je 3 majice, Lacoste pederušu i novog Zippača, weeee. Bitno da u cijelom Avenue Mallu nemaju hlače koje može navući, a da liče na nešto. Psmtr
Kak neće? Ja sam skinuo i već mi je na mobitelu od moje sestre, starog, mene, kompu...
e, pa tocno to, i ja sam skinula na taj nacin, i sve okej, gibaju se!
bar meni u mom Irfanviewu.. hm, mozda je problem u pluginovima, codecima?!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
moji decki se ne gibaju (izjava nema veze sa plodnošću)
gidi jap!
Moji dečki se gibaju ko ludi
Ako ima Firefox klikneš desnom tipkom na sliku i Save image as i gledaj da spremiš u .gif ekstenziji...makar je automatska ta ekstenzija...
Zadnji uredio GoranZagorje : 13-06-2008 u 23:08
Oživio sam komp! Jučer me izdao za vrijeme tekme, skoro je završio četri kata niže na betonu dovraga i nepouzdana tehnika.
Jučer - lom!
Danas - ne dalje od 2m od kreveta
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks