Jednom sam koristio SMS poruke, ali nije upalilo, bez obzira što smo koristili abbreviation language
Ali sada skripta u mobitelu sve rješava![]()
Buba
SMS poruke
Skripta u mobitelu
Bluetooth slušalica
Handsfree slušalica
Skripta pod klupom
Klasični mali šalabahteri
Nešto drugo
Ekipo!!
Radim jedno malo istraživanje pa eto zanima me dali varate na ispitima u školama fakultetima i tako...
Ako Vam se da pomoći mi molio bih Vas da napišete najčešći način koji koristite i koji ste fakultet, škola...
tipa jeli to: SMS, Buba, skripta u telefonu, Bluetooth slušalica, Handsfree, Skripta pod klupom, Šalabahteri mali klasični...
Bit cu vam jako zahvalan...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Jednom sam koristio SMS poruke, ali nije upalilo, bez obzira što smo koristili abbreviation language
Ali sada skripta u mobitelu sve rješava![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Varam kao i t-macas mobom cinim cuda..
već nekoliko godina sa mobom, ko vise koristi šalabahtere![]()
Trebao si staviti da se može odabrati više opcija. a ne samo jedna...
Umanjena skripta ili klasnični salić ili čitava skripta pod klupom, sad radim i skriptu za mob... eto, ja imam čak 4 "načina"
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dali je ko varao s bubom?
Ma kakva buba. To je tako passe...![]()
Baš zbog toga što mi treba NAJČEŠĆI način varanja, tj da svatko stavi koji mu je najčešći način kojim prepisuje jer se pretpostavlja da je najčešći način varanja i Vaš najefikasniji.
Hvala svima na odgovorima, samo tako dalje što više odgovora i anketa će biti vjernije prikazana
Ovisi o ispitu, neke stvari se ne mogu napisat na šalić
Kad varam onda je najčešće šalić u điru jer je bio-razgradiv i možeš ga progutat a fala bogu dobro vidim i može biti vrlo mali. Do sad nisam koristio ništa drugo, al možda počnem pisati bilješke po mobu umjesto papiru iako mi to sad izgleda malo nezgrapno.. Moraš zumirat, skrolat što sve ne
Ali najčešće učim tako da mi šalić ne treba (koji proser)![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A gle...teško je reći koji je najefikasniji. To treba biti individualan izbor ovisno o tome koji ti je najpraktičniji. Ja sam ustanovio da mi je mobitel najlakša metoda, zbog načina na koji profesori hodaju i gledaju studente (i to ne samo pod kolokvijima, nego i po predavanju). Ono, nekome će klasični tanki šalabahter u rukavu biti praktičniji od mobitela u međunožjuZa dugokose je buba idealna.
Pisanje šalabahtera na papir je vrlo učinkovito, zato što znaš gdje se što nalazi i što znače svi ovi dijelovi, ali može jako dugo potrajati ukoliko je obuhvaćeno gradivo veće. S druge strane skripta u mobitelu je brzo gotova, imaš sve detalje, a boldani naslovi i odlomci te čak i indeks pomažu u snalaženju. Hell, bilo bi idealno da se može u office programu mogu postaviti bookmarksi pa da brzo skočiš na neki dio skripte.
I da, tko još koristi SMS-ove. Vrijeme je za IM i e-mail
@XLR: Scrollat šta? Pa na mobu je sve perfektno pregledno, preglednije nego što možeš imati na šalabahteru...
Neznam za ostale mobove ali na n73 a pogotovo na n95 je prepisivanje idealno![]()
ubacujte i u anketu odgovor, hvala...
Na prvoj godini faksa sam sa mobom napisao tekst iz Engleskog....
Frend je doma bio i imao knjigu, ja sam mu slao pitanja a on meni odgovore,ali bili su dugi i uspijelo mi je
Ali inače u većini slučajeva koristim klasićne šalabahtere...dakle na papiru ali naravno napisane u wordu...ali zadnjih par godina spremam šalabahtere u glavu jer mi se nije isplatilo riskirati i izgubiti godinu...
Eto tolko od mene...
Ja sam imao vrlo zahebanu šemu. Koristio sam one uredske cavlice s velikom glavom i karton. Lijepo sjedim za stolom,a ispod radne ploce stoji karton velicine kutije cigara zakovan za stol. Kad mi dode za prepisivat zamo ga okrecem oko njegove osi i dolazi mi u vidokrug,kad dode profa,samo ga vratim. Ona se sagne pod klupu,nista ne vidi i ko zmaj...!
Nikad nisam varao, a sad pogotovo! to je u srednjoskolskim danima bilo aktualno![]()
Evo da se pohvalim da smo mi u srednjoj jednom varali bubom.
Frend je odgovarao pred plocom, imao je walkman (onaj stari, radio-kazeta), a mi rucno napravljen FM odasiljac (ipak smo elektrotehnicari). Natjerali strebercice da popune prva dva reda, a mi sjeli negdje u 3-4 red. I sve mu pricali iz knjige, onda on to malo prepravio ("svojim rijecima", jel
). Odgovarao je za 3, na kraju dobio 4.
Inace u moje vrijeme (ah, godine...) mobiteli nisu bili dovoljno mocni ni otvoreni (doba Nokie 3210), a SMS-ovi relativno skupi (trebao je ipak bon nekako izgurat do kraja mjeseca), pa smo se morali pouzdavati u klasicne salabahtere i tradicionalno prepisivanje. Ponekad smo imali naprednije kalkulatore, a par puta smo i Palm Pilot uspjeli progurati.
Na anketu nisam odgovarao, jer bi kao i neki ovdje takodjer htio odabrati vise opcija, a ne mogu.![]()
Najcesce prepisem od drugih ili napisem sve sto mi treba na zid, klupu, dzepno racunalo...![]()
uglavnom šalabahtere pišem, klasika, mali papirić i bok.. i uglavnom mi uvijek u džepu bude i rijetko kad nešto prepišem s njega.. papak sam![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Posto imam dulju kosu, par puta sam stavio BT slusalicu na uho, a na mobitelu pustio u diktafonu cijelu lekciju izrecitiranu proslu noc... To je radilo ok, no kod starijih profesora redovito uspjeva staviti PDA na stol i uvjeriti ih da je kalkulator (naravno, otvoriti calc.exe) pa onda sve obaviti preko neta.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ja recimo najviše idem na sms poruke, i najučinkovitije mi se to pokazalo
nemam neki bijesni mob, pa ne mogu u njega stavit skripte ili sta vec
jednostavno, zapisem sve na papiric i to je to (nikad me nisu uhvatili)
ali mi se cini fora ova ideja o kartonu sa cavlicem (samo sta mi imamo "izlozene" stolove..
da, idem u ruder
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ja ko Leonardo Da Vinci napisem obrnuta slova sa ogledalcem i onda na ispitu to gledam sa ogledalom.....nisu me dosad uhvatili.......![]()
![]()
Zadnji uredio L.L. : 20-05-2008 u 17:38
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
pa jednostavno prebacis word dokument u telefon...
Bookmarks