Odoh i ja spavati...
Laku noć.
Ma e, kao što rekoh...malo 'oće, malo neće.
Niš, ja odo' (-ital) ćorit. Nadao sam se da ću vejeras izbaciti španjolsku sinkronizaciju iz HD (720p) verzije Stargate Atlantisa, ali kopiranje ide presporo, pa ćemo to sutra prijepodne obavit
@ Points: Misliš FF se sam updateao i prijavio da se treba restartat. Znam jer je i meni prije par momenata tak napravio![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Odoh i ja spavati...
Laku noć.
Україна
idete, a niste mi pomogli dobit autokonekciju?! mda.. ban!!
hajt momci, laku noc.. ja ostajem kosu cupat nad ovim cudom.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
idem i ja polako . . .
luna, sretno s routerom . . .
pozz i laku noc . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
@Luna: riješi to na balkanski način. Nogom![]()
da znas da bih, al kasda je takav pis of šit da se bojim da ce mi noga puknut, a kasda prezivit
idem joj sada doci glave..
watch me..
ajl bi bek in ruter mod sun!
EDIT: HA! jesam ju!!
iako, sad sam tek zbunjena.. oke, imam ja sad router mod i zeljenu autokonekciju.. al kad vidim kak se komp sad ponasa.. ispada da ja nikad nisam bila u rute rmodu a imala sam autokonekciju?! how come?!
ma, briga me.. bitno da radiidem se naspavat sad!
Zadnji uredio La_LuNa : 17-04-2008 u 01:34
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Dobar jutar (ne)radni narode...
Šta je ovo... još nikoga ovdje...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
neam prvi sat
yay
idem sad
babai
ne ljutim se ja uopce.. jedino mi nije bilo jasno zakaj me tolko prozivas za 3 spojena posta, jer, je ovo cetara, al brate mili, nemos napisat 3 posta jedan za drugim, umjesto da sve fino smjestis u jedan, ili koristis EDIT.. ma, nije ni to tolki problem, nije meni tesko mergat posteve ak se bas zalomi, al de mi nemoj onda nabijat na nos sto savjesno obavljam svoje duznosti
OT:
odem radit, cucat bebe
Ma La_Luna super obavlja svoje dužnosti, najbolji žena_mod na ovom forumu, pa i šire![]()
![]()
Nisi valjda uspjela složiti kasdu? Neee! Nemoj više nikad čitati tutoriale![]()
Btw ono što si imala prije očito nije bila kasda u ruter modu, ti si imala neki đumbus tamo, a ne ruter mod.. A vjeruj mi da će ti dosaditi ovo što si sad sklepala kad se poželiš rekonektat, pa pritisni puce iza modema, pa čekaj da se modem skulira...
A i ti si gotovan, daj mi autokonekciju da ne moram mirandu ručno konektati, da mi se mail čekira prije nego mi windowsi uđu u windowse![]()
(obožavam ovaj smajl)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja se ne ulizujem Luni. Nema jednostavno potrebe za time
@xlr: ma daj kaj brijes. Routing mod ti treba izmedju ostalog i ak zelis sa wc-a moderirat chataonicu![]()
Svi se mi na neki način ulizujemo Luni, to nije grijeh, to je za sigurnost vlastite guziceVjerujem da su Šljaka i ona već sklopili neki sporazum o nenapadanju. Zamisli koji je to filing kad ti teta u vrtiću gleda što radiš, ono, prolaze te trnci.. brr strah me i pomislit kad će doć doma preuzeti smjenu
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ne, ono nije bilo ulizivanje, jer me maca zna in RL, i svjestan je da nikakvo ulizivanje ne bi pomoglo da i njega ne banam ako bude zlocest..
jednom davno, na pocetku moje vrticke "karijere" rekose mi da cu ja biti stroga teta, ali pravedna teta. svakim danom procjena se pokazuje sve vise tocom. i namjeravam je aplicirati i tu, tak i tak vas je pola mladje od mene
pa se vi zayebavajte u mom dvoristu..
a ti, iksicu, imas malo drugaciji tretman! tebi cu doma doc i namlatit te k'o vola u kupusu! spanky, bejb!
ah, naradio se ko sivonja . . .
sad došao doma . . .
a da sve bude ljepše, ispred kuće skužimo da je zadnja guma ispumpana, pa još i mjenjanje gume . . .
ali eto, sad odmaram, mislim da danas više ne idem iz kuće . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
dobar dan...
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
tebi takodjer![]()
Tak je. Luna zna najbolje. Ja sam ionako rijetko tu, pa predstavljam najmanji problem Luni i njezinim tehnikama moderiranja![]()
Ja sam gotov čovjek. Sutra pišemo ispravak kemije, u kojem je od 20 testova 19 (rjiečima: devetnaest!) bilo negativno. A i dalje nemam pojma to. Množine brojnost, molovi... to damn hard...
Inače, ovak sam ok, pozdrav svima
kad sam ja kemiju učila...bilo to davno...b.t.w. sretno!
šta se ti smiješ luna![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
Evo i mene malo....
da se potužim i ja...sutra pišem kolokvij iz matke![]()
jela sam zilete pa se cerim od uva do uva
ja kemiju nisam nikad ucila. prepisivala sam sa salabahtera. tudjih. iskopiranih. nisam ih cak nit pisala sama, jer ih ne bih znala napisati sama. meni je kemija jedna velika apstrakcija. kao i fizika. a tek matematika, to ni nije apstrakcija, to je jedostavno nesto nepostojece za mene. zna iksic, moje tumacenje pi broja promijenilo mu je poglede na svijet![]()
Bookmarks