vidio danas na netu . . .
drviš dokazana seljačina, bahat, i u pravom životu, posebice dok popije . . .![]()
ste vidjeli na farmi kak su se potukli ovi? hehe
Zadnji uredio mala : 05-04-2008 u 17:06
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
vidio danas na netu . . .
drviš dokazana seljačina, bahat, i u pravom životu, posebice dok popije . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
poznaješ ga? ?![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
radio si na zrću? kad, di što?
ma daj? fora![]()
ide emil vracat stare amortizere na kola... neki dan stavio prednje one sportske.. auto skace ko ludo na malim rupicama na cesti...no good
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ooo jamallll , kak si kaj ?![]()
ev nista... tek sad primjetih da sam napiso svoje ime u prethodnom postunis idem napravit to na autu ... a ti kasnije navrati u bijeloj majici bez grudnjaka i kratkim hlacicama da mi operes auto
vazi?
ma mogu ja i bez majice
ali, smrznut ću se![]()
a ne ne .. veca je fora u majici... dok ti peres ja cu te prskati vrucom vodom da ti bude toplo
hahaha, onda dogovoreno.
bježi onda napravit to šta treba pa ja dođem
![]()
pogledala novu epizodu Galactice...joj još više su zakomplicirali stvari!![]()
idem sad odvest psa u šetnju.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ja se baš vratio sa šetnje . . .
gledam kaj se promijenilo dok me nije bilo . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
što se radi ?![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
Oprao i namastio bičikletu. Sad čačkam ovo crno pod nokom, neće van!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja pokušavam pojesti nešto napokon danas![]()
Ako tražiš da ti isčačkam nešto malo crnog kao prilog, dovraga al ne ide nikako![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ne ide ,ha....a ja se baš ponadala da ćeš ti uspjeti nešto složit![]()
Bookmarks