Ne radim ništa... tuširao se pa svratih na forum, a ono i ovdje ništa![]()
baš se najeo toplih sendviča . . .
sad odmaram uz cedevitu od limuna . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ne radim ništa... tuširao se pa svratih na forum, a ono i ovdje ništa![]()
Україна
WANkoner ti pricas nesto za odjecu...Ako je tako kupi ti kineski mobitel a ne nokiu samsung SE i ostalo...Gledano s te strane..Ja sto vidim i sto mi se svidi kupiti cu.
oces reci da je tebi bolji kineski mob od npr k800i?
ok...
ne kuzis me, nemos usporedjivat mob i odjecu...
jamal kaze ima love, pa normalno onda da ce kupovat skuplje stvari...ali meni se sere od onih što nemaju tepih u kući al furaju versace
ako sam vec dao 100 ojra za majcu, pa onda nek bude kvalitetna al i nek se vidi da je od 100 ojra..
i samo jos jedno pitanje, jel bi kupio tu istu jaknu da je pisalo zheng-hui...a ne vjenac...?
Ljudi, bez ljutnje, ali ja mislim da je ova diskusija više za private messaging...
Україна
kupis ono sto mos i kolko ti tatica da...zato suti...
znaci nosis fred perry samo zato sto zelis da drugi vide da si pun love i da mos to nosit...
ili se pak dobro osjecas sto si dao pet puta vise novaca za isti proizvod?
prije ovo prvo?
edit - kad pocnes sam zaradjivat, vidjet ces da ti nije svejedno...neces ovakve gluposti lupat...
boga ti isusa dragog sta tebe boli sta ja nosim?kupio sam jaknu pljuno sam lovu i sta sada.Vratio sam se od dede i babe dobio neku lovu i kupio sta sam odavno htio.Jos sam bio tu na forumu piso o burberi jakni kako ju naruciti.E pa ova je slicna.Ja cu furat perrya koji ima malog vijenca a ti furaj kineze amen.Mozda se prepoznamo u gradu.
gle lik ima 15 god i kurci se s fred nesto majicama...da mu tatica da 100 kn za majicu nosio bi tu od 100 a posto ima tatica para moze se nosit majica od fred maune neke...
čime se vi zamarate....
ja nosim PRADU(orginal) pa se ne hvalim![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
jakne su ono skroz totalno aut. sad se nose popluni s rupama za ruke....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
to kralju!.....
Gdje je jedan zajebant, tu je i drugi![]()
Jao, ovome je svako kralj večeras:
Ne znam zašto mi ne radi forum.hr čitavo veče![]()
Україна
gorane kada si ti doso ,kralju?
Bookmarks