Vista je k'o Carla Del Ponte. Štošta se na njoj može popraviti, ali joj to ne bi značajnije pomoglo
Ajde laku noć ljudi![]()
govorila sam o paranoji vezanoj uz zatrudnjivanje i bivanje trudnom..
pa vidis, ima veze u toliko sto se nikad nisam brinula hocu li dobit rak pluca ili grla, kako ce pusenje naskoditi mom zdravlju i mom tijelu..
al se, eto, brinem koje ce posljedice to imat na bebu.. jbg, ipak je 9 mjeseci u meni..
i sad, kak je bila frkovita situacija u kojoj je postojala mogucnost da sam trudna, malkoc sam se uspanicila, isprepadala, i brze bolje ostavila cigarete (iako sam u medjuvremenu vec procurila, al nema veze.. ionak cigarete smrde, a ja cu sad biti mirisljava i zdrava)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Vista je k'o Carla Del Ponte. Štošta se na njoj može popraviti, ali joj to ne bi značajnije pomoglo
Ajde laku noć ljudi![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
došao s treninga, jeo, gledam novosti . . .
vidim, raspričali se o djeci . . .
zasad me to još ne muči![]()
sutra idem za italiju, tako da sam vas samo došao pozdraviti . . .
ako ulovim priliku, javim se iz italije, ako ne, pišemo se prekosutra . . .
pozz i laku noć . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutro...
Trebo ić slikat koljeno, a kad ono 31.3....
Stari rješil tak da odmah idem sutra....
E da, roditeljski imam sutra...... stari ne zna pol ocjena, a kad ih vidi :tresumisegaće:
On je dosta strog pa.....
dali je možda tko skinui farma realtone ?
Došao iz autopraone, auto ne da se sjaji nego se i pozlationaaajs! Sad odo do Rovinja protegnuti noge i malo baciti oko na njihovu špicu
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Daj i meni,ak ti nije bed!!
Pljizzzzzzzzzzzzzz!!!!!!
mir s vama.....![]()
Haj i od mene
Україна
trazim po netu imali koja rasprodaja suncanih naocala,briga me dal su iz nove sezone,samo da su kvalitetne..ak netko zna,nek sapnesutra idem doma,dug tjedan,nikad kraja..
gidi jap!
hahaha čitam knjigu od one lane biondić - život na visokoj peti.. preludo . pročitat svakako, ja pišam od smijeha
evo jedan dio, poglavlje sponzoruše i koferuše
koja je razlika?
sponzoruše su Pepeljuge novog doba, osim što umjesto princa na bijelom konju traže sponzora tj. bogataša u Porsheu, a koferuše su podvrsta sponzoruša koje se odmah ili što prije useljavaju sponzoru u stan.
...
poznavala sam jednu djevojku koja je procijenjivala frajere kroz automobilsko staklo; ''si vidla onog? vozi CRX 325 Turbo, ma znaš ga, rega mu ZG-001-TT, kak je frajer sexy! no ipak, kad mi dođe onaj mali plavi u Mercedesu, znaš onom s alufelgama, spuštenog, unutra mahagonij, znaš kaj ću ti reći- to je mrak frajer!'' čujem da se udala za automehaničara iz Samobora koji se nikak nemre načudit kak mu žena zna puno o autima.
...
bacaju se pred svaki auto iznad 50 000$ po sistemu ''pregazi me- samo primjeti me'', a onda skuže da je za volanom žena, ali prekasno. i zato ih je sve manje.
hahaludo
Zadnji uredio mala : 13-03-2008 u 22:12
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
došao iz italije . . .
sad papam nutellu i provjeravam forume . . .
btw, našao sambucu od ramazzotija u italiji, odmah uzeo dvije litre, bit će veselo . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Gle ovdje ima ljudi koji još čitaju knjige kakve god bileI ja nešto čitam, tj pokušavam se natjerati da pročitam 10 i više str. u komadu:
http://www.naklada-ljevak.hr/knjiga/show/id/1452
Morat ću skočit do knjižnice produžiti zaduženje
Doš'o doma, danas je bio tako jebeno lijep dan! Ok..
čitam od marije j. zagorke gordanu, evo već 5 dio
da nebi mislio da samo story, extru i gloriu čitam
al pročitaj ovu od biondićke.. presmješno
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Nekad sam čitao masu toga, korisnog ili ne, al kako je faks krenuo svu dodatnu literaturu sam reducirao, sve pretplate na časopise ukinuo.. Ah di su ti dani, fali mi i lektira... Dostojevski
Story i gloria se ne računaju u ovaj razgovor![]()
dobar jutar![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks