ne znam ..nisam vidjela tu tvoju finu figuru pa nemrem ništa reći
baš me živcira to kaj neki ljudi jedu ko blesavi, a niš im se ne primi, a ja bokte pojedem jabuku i odmah se primi![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Isss sada upravo citam privatne poruke na kupiprodaj. I dobio sam poruku: HELLO SELLER, HOW ARE YOU? I AM ANDERSON TAYLOR AND I AM A BUSINESS MAN IN LONDON, ENGLAND. I SAW YOU POST ON kupiprodaj AND I DECIDED TO MAIL AND CONFIRM IF IT IS STILL IN GOOD CONDITION BECAUSE I WILL LIKE TO BUY IT AS SOON AS POSSIBLE.. I WILL REALLY APPRECIATE IT IF YOU CAN REPLY BACK WITH THE FINAL SELLING PRICE PROVIDED IT IS IN A MINT CONDITION.. REPLY ASAP. ANDERSON TAYLOR.
Zanima me dali je netko dobivao ovakve poruke na kupiprodaj, jer to neki spam ili ??
...evo i mene...
...nema nikog...
...odo ja...
...aj bog...
![]()
tnx onima koji su se sjetili 8og marta
ajme sto ste nastancali dok me nije bilo.. (bila sam porodnicar, poradjala sam sekinu macketinu. i jos nije gotovomg: )
brljo, ja nikad nisam pusila zbog drustva, meni to bas gust.. ah, tesko je to nepusacu objasnitenivej, prestajem jer sam skuzila da mi sve vise smeta, neku vecer mi je herc preskakal ko lud, a tak i tak necem pusit kad cu imat beboa u trbuhu.. nije ni to tak daleka buducnost, pa bolje se rijesit zlog poroka na vrijeme, a ne da bebo sizi skup s mamom kad me opere nikotinska kriza
xlr, ti ces tak i tak dobit batina kad dodjes gore, bez obzira sto si se sjetio cestitateto, tek tako.. zbog linije, lol
i tak.. ne znam.. idem sporodit macku do kraja i spremat se kod gore mi polovice..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
neću se zaljubit obećajem.
imam dečka, imam zaručnika, imam ljubavnika..ništa mi ne treba više![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
dođoh
vidjeh
niš novo
odo ja....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
da iksicu... i ja bi te htio vidjeti na nekoj normalnoj slici
niti ja se neću zaljubit obećajem.![]()
pobjegao je..sad se srami
![]()
Koji ste vi divljacino pics for you!
luna tebi sam tako i tako dužan batine tako da prihvaćam izazov(zbog linije, hah, jea rajt!)
Vidjet ćete vi svog boga, a ne mene![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks