moze li ovo na w800 ???
A dali bi to radilo na w810i ??
Baš mi se sviđa ovaj Comic Sans MS -> inace moj najdraži font od svih koji postoje![]()
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
moze li ovo na w800 ???
aha ... ipak , hvala ti puno ...
ajde uzivaj ...
http://www.4shared.com/dir/4449779/c...a/sharing.html
dali mi moze netko pokusati ovaj
font napraviti . ja sve napravim ,
sinoc sam 2 sata sredivao par fontova ,
i nisam ni jedan uspio napraviti ...![]()
moze li mi tko pomoci ?![]()
Zadnji uredio ravilov : 05-11-2007 u 02:06 Razlog: koristi gumb EDIT!
Evo sweetleaf
http://www.4shared.com/file/28322956/eda848d5/tpa.html
Ne znam zašto ali svi fontovi koje izabereš ne rade bez editiranja, ovaj izgleda ok.
Mislim da ide i na druge mobove, ali treba provjeriti.
@DOLKI i @BHF,
AFAIK ovo ne radi ni na W800 ni W810 jer oni ne podrzavaju TrueType fontove.
K800 je prvi koji podrzava TTF.
Hm, ne znam jel ti to bas pametno. Time si prebrisao originalni font u firmwareu, a buduci da AFAIK jos nitko nije iscitao originalni font iz moba, vise ne mozes vratiti na staro ako pozelis.![]()
Pa mogu ga uvijek flešat?
Ne bas. Probao sam napraviti full flash (MAIN, FS, custpack) i to vise puta, sa i bez master reseta. Neke stvari ostaju i nakon svega toga (custom layout, custom font, custom ikone...).![]()
moze meni neko rec samo kak bi mogo podebljat neki font, stavim ga i svidja mi se ali je tanak jako...
Stavi neki bold font.
funkcionise li ovo za k750
###1410989180026
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
pa dobro nisam ja jos ostario toliko da moram povecati ...
ovaj znaci tako a je li se mogu samo skinuti fontovi pa ubaciti u tel ili se mora to prepakovati
###1410989180026
dal rade ti fontovi na k550@w610????
steta... i ja sam se bio na furao na Comic... font... nista onda.... znaci tek od K800i pretpostavljam da moze i na K810i
###1410989180026
Pa da, normalno. K800 ili noviji.
flasho sam k800 sa k810 softom i stavio patcheve i ostale stvari, i sve mi radi- samo ne mogu stavit font, sve ubacim kak treba (pise) i nista, ostaje onaj mstari
preko xs++-a (novija, starija verzija), setool-a
i nikako nece, jel zna neko kak se ubacuju fontovi na k800
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Možeš pokušati kako ja mjenjam svoje fontove.
A to je da preimenujem u orginalno ime i prebrišem font u mobitelu.
Mogu ti zaljepit neki font koji koristim.
EDIT: Kada sam flešao main i fs sve mi se vratilo u orginal-font, menu ikone tako da se (barem kod mene) može vratiti na staro.
lol, syebo sam si upravo mobitel s ovim tutorialom lol
evo u cemu je problem, posto sam jedan od onih kojima se mora detaljno napisat sve,a ovdje nisam uspio sve poloviti,isao sam na svoju ruku i opekao se. Skinuo sam ovaj prvi font comic, i sad krenuo ga stavit u mob preko XS++. Kad sam uletio u tpa/preset/system/fonts vidio sam tamo takodjer dva fonta, i taj .xml . I njih sam pobrisao... i samo sam ove koji su bili u paketu comic prebacio u taj tpa/presets/system/fonts da bi na kraju shvatio kad sam upalio mobitel da mi se pojavljuju neki sugavi simboli, tj, upalim mobitel i sad ono ima normalni rad i sa je vec ono drugo, i slova koja pisu su abc def lol, i ja ukucam pin..nadam se da ce se promjenit,drek ono ostalo isto tako.. sta da radim i kako da to popravim a da ne moram flashat mob..il ga bas moram flashat? i da, font koji ja ocu na mobitelu je Stylus BT, i zamolio bih ako nekome nije problem da to napravi i da detaljne upute kako ga prebaciti na mobitel, hvala puno
EDIT:
ravilov, ti si kralj,dizem ti spomenik![]()
stavio sam taj font,al prije toga sam ga flashaojer nisam imao druge opcije a treba mi mob,uglavnom,sredjeno je sve,sad radi
Stylus BT podrzava dijakriticke znakove,koliko znam,to je original font od windowsa. Care,skidam kapu,hvala
Zadnji uredio raf180 : 29-02-2008 u 04:37
Sve si OK napravio, samo ne znam zasto si isao brisati te fileove?
File fonts.xml je prilicno bitan, on sadrzi definicije koji TTF se gdje koristi.
Ne moras flashati mob, samo moras vratiti original fontove.
Sto se tice custom fonta, osim sto uploadas TTF file, moras i prepraviti taj fonts.xml. Evo ovdje taj Stylus BT sa prepravljenim XML-om:
http://www.2shared.com/file/2914199/...-stylusbt.html
Samo ne znam koliko ti je to pametno stavljati, koliko vidim to nije UNICODE font, pa neces imati HR i ostale specijalne znakove...
EDIT:
Ili krivo znas, ili su moji Win cudni, ja po defaultu nisam imao taj font, sad sam ga rucno instalirao. Ili mislis na Vistu (ja imam XP).
Ali sad sam isprobao, cini se da si u pravu, ipak ima dijakritike. Sto da kazem, cinio se premali za UNICODE font...![]()
Zadnji uredio ravilov : 29-02-2008 u 13:46
e ovako, treba mi jos na brzinu samo rec ako se moze promjeniti velicina fonta, i di to moram mjenjat u tom .xml file-u?
jel to pod ovim crvenim mjenjam?Code:<xml> <engine cache_size="131072" default="yes"> <font style="sans-serif" weight="normal">/tpa/preset/system/fonts/RIKYDN__.ttf</font> </engine> <engine cache_size="262144" default="no"> <font style="sans-serif" weight="bold">/tpa/preset/system/fonts/RIKYDN__.ttf</font> <font style="sans-serif" weight="italic" s01="20">/tpa/preset/system/fonts/RIKYDN__.ttf</font> <font style="sans-serif" weight="bold-italic" s01="20">/tpa/preset/system/fonts/RIKYDN__.ttf</font> </engine> </xml>
Ne, koliko znam velicina fonta se uopce ne mijenja u tom fileu, nego u layoutu.
u layoutu se mijenja,i imas evo ovde sva objasnjenja http://rapidshare.com/files/96236147/layout_hehe.htm
ako jos nesto ne razumijes,slobodno pitaj...
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
moze li neko uploadat ili dati link za original font
....::::i"m DJ Kollex::::....
Bookmarks