u pevecu![]()
u pevecu![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
trebam pomoć iz excela... ovako glasi zadatak:
U ćeliji H2, primjenom formule, upišite ime i prezime kandidata s najvećim brojem bodova.
tu je taj cijeli ispit http://info.biz.hr/Typo3/typo3_01/du...c/MS_Excel.doc
pa ako mislite da bi mogli pomoći, recite
trebalo bi mi za 2 tjedna, da mi se ruke ne smrznu u rijeci . . .
ali ako ne nađem, čujemo se . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
kožne rukavice imaš na www.stress.hrali su bez prstiju..
a jakne imaš odlične u shoe-be-doa, ali su malo skuplje..
Icoda ne kvotam sad sve one spotove.. da, da, vidi se da su mnogi imali kolekcije bravo hits-a tog doba.. neizostavna muzika na osnovnoskolskim tulumima.. it brings back nice memories.. ah
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
To se tad nije zvao tulum, nego rođendan...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ujutro skola
trebo bi ici corit al mi se neda![]()
budem sad u krevet i gledat chrisa, valjda zaspem :S
laku noć . . .
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
jutro svima![]()
jutro
@druže... šta's ti tako prpošan jutros?![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
@nan pozdrav! neznam,doslo mi... takvo jutro..al nije nist bilo od bam-bam sinoc...jbg! sad nemam satana da ubacim,posto pisem s moba!
dobro jutro . . .
spremam se na davanje krvi . . .![]()
Jutro svima....![]()
Idem odmah nešto jest...gladan ko pas...![]()
Hm, i moj je stariji, ali samo na papiru...
Inače uplaćujem 1gb mjesečno jer mi uopšte ne treba više, samo sam po forumima i portalima, a skidam samo pjesme povremeno, no moj brat to potroši za 7 dana iako bi trebalo da bude mjesec... I tako sam danas uplatio 2gb, no ni to neće dugo potrajati.
Україна
ja sam poceo i sa mobitela...surfat...tak da si nabijem i jednog i drugo prek 75O KN.pas mater.. a to je hebena zaraza...
I ja sam na T-comu ali imam internet paket od optime...ona za 20kn nudi 2,5GB prometa dok t-šljam samo GB za istu cijenu...
Bookmarks