Malo čitam neke postove po forumu...
al su mi super ovi koji žele apsolutno sve na pladnju, da im se sve napravi i objasni.... a nebi se malo sami potrudili potražiti po forumu, malo pročitati... uf...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kaj da igram????
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ubila sam se u tortiljama
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Nostalgiram uz future shock '01
Kad se sjetim da sam plakat za FS trgao sa autobusne u 3 ujutro... Gle, suza!![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jel zna možda netko neku stranicu gdje imaju katalozi iz hrvatskih dućana . . .
znam da postoji, ali je ne mogu nikako naći . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
@ovi sto kukate nad carnetovim dial up racunima.. ja sam ljetos nabila over 300kn.. na carnetov dial up.. pa se vi zalite, da da.. al ja sam se opametila, sad sam na flatu
@xlr, tenkjuverimač, sad si i mene rasplakao.. bwaaahaaaa, ocu fakin tajmmašin samo zbog tih partija
@evribadi, jeste skuzili da je maloprije google, gmail i jubitu bio u rasulu?!?
dobrano sam se prepala..
hack the planet![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Meni nije htio loadat Gtalk,i to baš taj jedini put u godini kad stvarno probam chatat s nekim preko toga
a znači to je bilo . . .
ni meni nije radio gtalk . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
a kaj fali rejvu i maruši??
mislim, nije da mi je bila fejvrit, but neizbjezna je asocijacija uz rijec mayday!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
dragi bože....
gledam OVO i NE VJERUJEM![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
gade mi se naši političari . . .
sad na vijestima intervju s ministrom vanjskih poslova o pitanju priznavanja kosova . . .
reporter ga pita: hoće li i kada hrvatska priznati kosovo?
a ovo govno mu odgovara: vidjet ćemo kako će reagirati EU i amerika, pa ćemo onda odlučiti . . .
ma nabijem vas sve . . . govna prodana . . .
P.S. oprostite na ovome . . .![]()
Bookmarks