stvarno daj recenziju
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pogledajte : http://www.youtube.com/watch?v=oSN1ovcnPkI
mob je za quratz
ovo je stvarno bezobrazno i hvala bogu neuspjesno kopiranje!
meni nije jasno kak itko moze zamjeniti pravi n73 s ovim i jos kupit ga...
Osim toga kod nas se na Kinzima jako dobro zarađuje. Takav mobitel u Kini dođe oko 120$ - provjereno! Makar, tu lovu definitivno vrijedi, ali ne više od toga...
Zadnji uredio .El Nino. : 04-02-2008 u 19:43
Bom Chicka WahWah
bas sam pogledao video,,, jehote x pta brze ulazi nego normalna nokija..viš ti kineze kak su ga ''nabrijali''.. lol
Netko čuo da ima Nokiu N73 te kao dobar mobitel pa i on ubo isto ali onu Kinesku... to sam naveo kao jedan moguči primjer.
A mene zanima gdje se proizvodi NOKIA N73?
U kojoj tvornici u kojoj državi?
Najvjerojatnije u istoj tvornici kao i NOKLA N73, jer znaju kaj treba i kak treba, jer kak napraviti kopiju bez originala?
Ja sam uvjeren da nije u istoj tvornici. Kopiju naprave bez beda, kupiš original i imaš svoju kopiju, naravno ne mislim na sebe da to mogu i Vas ovdje, ali ekipa... Tako su i Japanci 50-tih god. prošlog stolječa kopirali elektroničke naprave pa ih pogledaj danas.
Malo out teme ali pred par godina su u Kini otkrili tvornicu gdje su sklapali Audi A6 za svoje, na crno, tržište, čisto sumljam da im je Audi u tome pomagao pa tako misli da je slučaj i s Nokiom.
na internet brzo procure informacije,tako i slučaj nebi bio i ovdje,uvjek postoji krtica u kompaniji koja proda info o mobitelu (na čemu se vrti,od čega je napravljen,..itd) za neku lovu drugome ,ovo sigurno nije iznimkakak napraviti kopiju bez originala?
Nisam tu kinesku imao u rukama ali čisto sumljam da je iste kvalitete kao i original, a i da su od istoga materijala, možda na oko DA. A pitanje što pod "haubom" kineska vrti Symbian ili made in China.
Dobro, NOKIA ima neke standarde za kvalitetu....
- Red-Gsm.net -
Vidio sam tu fake nokiu i cim sam je uzeo u ruke odmah sam vidio da je fake, a nisam znao prije toga.... vidi se po izgledu i kvaliteti da to nije nokia.....
Bookmarks