@smuc, ta slika mi je dugo vremena bila na zaslonu moba.. mislim da cu je morat opet vratit
@balkanac, ne nismo pobijedili, bilo je nerjeseno, nama dovoljno za prolaz
Iz ovoga zaključujem da smo pobijedili![]()
@smuc, ta slika mi je dugo vremena bila na zaslonu moba.. mislim da cu je morat opet vratit
@balkanac, ne nismo pobijedili, bilo je nerjeseno, nama dovoljno za prolaz
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
E sad mi je bed,ali svejedno ću pitat : jel ovo europsko,svjetko,kvalifikacije? Uzmi u obzir da ja sportske stranice koristim isključivo kao podlogu za burek![]()
dzizus, balkanac![]()
blago bureku s tobom..
europsko. u polufinalu smo. tek tolko da znas![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
@ La luna: Evo ti onda jedna najsvježija
Subota u 15:30!!!
Odo ja... POZ!
![]()
Zadnji uredio Smuchac : 25-01-2008 u 00:34
Thx![]()
Ajme majko.... OPROSTITE na dezinformaciji... Ipak je subota!!! Malo sam se zaletio. Dakle,subota 15:30 konačan odgovor! Sorry again!!!!
@ Luna: Ne ljuti se![]()
Ma onaj Sušec na telki samo se** tek toliko da bi sr**,i onda kad ti napumpa glavu svakakvim pi*****jama i sam poludis. Moro sam na sluzbeni pejđ da se uvjerim (maloprije)... Noc!![]()
Noć svima....![]()
A zakaj se vi tu svi živcirate? Ak pobjedimo onda smo najbolji, a ak slučajno ne onda su suci krivi. I opet smo mi najbolji, samo to onda drugi ne kuže.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
najbolje kao balkanac (i ja).. ne gledati to ništa, pa nema nikakvog živciranja![]()
istina
al stravicno sam vezana uz taj rukomet, vise nego uz ikoji drugi sport. pratim ga jos od svjetskog prvenstva tamo daaavne '95 kad smo srebro uboli na islandueh eh, ta ekipa mi je bila mrak.. cavar, saracevic, matosevic, puc (prodana dusa, al ajd, pripomogao je tada mnogo), perkovac..
ajme, tek sad sam se sjetila.. pa necu moc gledat polufinale!! frendica mi se udaje u subotu u 18.00, znaci taman u to vrijeme imamo zestoke pripreme!! gad demit! a je i ona nasla kad ce se udavat, grrrrrrrrr!
odoh pod tus pa gledat trek
Zadnji uredio La_LuNa : 25-01-2008 u 13:39 Razlog: zero, tupane! it was just lapsus tipkae!!
odoh spavat, mislim da cu prespavat trek![]()
Meh, idem si ja nešto drugo pustit iz Treka...možda Voyager, gleda mi se više teta Džejnvej od Picardovih manevara![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Evo i ja idem sada..po drugi put....![]()
jel ima jos koga da je umoran a ne moze zaspat?
...odoh spavat...`noć...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
tko rano rani dvije sreće grabi !!!!
![]()
![]()
'morgen!
Evo čekam da se novi pojave pa da im predelegiram posel i odem na kavu. Tak se to radi, ako sam dobro skužio u ovih par godina![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pa dje ste becari....
dobar jutar svima...
Bemti... strgan sam... pisao sinoć do 1h u noći seminarski... ako nebude valjao, pa objesit ću profu za noge...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...dobro jutro...pijem kavu i odmaram se od spavanja...
...edit: gledam vozni red vlakova za petak...vlak je oko 18h u zgb-u na gl. kolodvoru...a za kući imam u 00.15h...vidiš, mogao bih doći...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 25-01-2008 u 11:42
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks