Evo idem....pozdrav svima...
![]()
danas sam trebala okupati psa, ali nemam snage...ako se može ostaviti za sutra, zašto ne?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
imam dvije pozivnice za gjuru a nemrem mrdnut iz kuće
kojeg peseka imaš?
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
u što mi se svidja moja šogorica...upravo sam joj mjerio proporcije 90-67-96...
A je dobra,morat ću je pitat...![]()
![]()
issss![]()
sramoto
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Jel taj čuva i koze?![]()
dada...ajde, samo ti daj
ha čuj, opreza nikad dosta![]()
letim kroz google earht s 3D mišem, mrak stvar![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
GoranZagorje.. proslo je sve dobro.. opet smo prijatelji, ispricao mi se sto puta pred pola skole, reka je da ce kleknut ako zelim [ nisam tio naravno ] i tako.. uglavnom je shvatio da je pogrijesio.. rekao je da ce bilo sto napraviti za mene, da mu oprostim jer sam mu kao predobar..
i dobro, kasnije je otisao doma i ponovno izasao i rekao je da je istog trena prekinuo s njom [ rekao sam mu da netreba ]..
i tako pricali smo nas par i skuzili da je ona totalno sjebana.. i eto
sad mi je bar lakse, nije me brige za nju.. hehe
Evo me.....stigao i ja...
nisam se išao nekamo opijat, kao što je to vertigo mislil...![]()
nego sam bio sa curom....ali opet je pala svejedno cuga...![]()
kako kome . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks