...ma odoh đorit...umoran sa ka pas...`noć...
ajde pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
...ma odoh đorit...umoran sa ka pas...`noć...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
gladan i idem spavat![]()
idem i ja polako . . .
noć![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
citam kako ce vas posjetit paris hilton...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
dobar jutar svima...
šta je ovo... nije vrag da nema nikog ovdje?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kak nema, ima, sam se skrivamo![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ev, pakiram se u zege, idem malo pare trošit i podić m600 koji je na servisu od "lani"
kaj ti? insomnia?![]()
di si đejms..joj podne a meni ko da je 5..ufff ico pozdravili te males i nuki...
kak je boring..aaa ochu sat ochu sat..ochu sat...moram ga dobiti moram ga dobiti..samo baka neda nofce..a ja.. nemam
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Dan svima.....![]()
Idem mijenjat ulje afternun u avtu,jos sam na đobu,al brzo cu doma... Dosadno... Inace dobar dan (vama)...![]()
gledam kako je moguće naručiti dvd preko interneta...i ne ide mi baš...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Odmaram....slušam mjuzu, letim netom, jedem čokoladne medenjake i pijem Jacobs 3in1 sa Milkom no baš milku ni ne osjećam....![]()
Kak je život lijep ponekad....![]()
skuvaš kafu i ubaciš 3 reda milke u šalicu
kakaf crnu 3u1.....
evo mene nakon skoro 2 tjedna apstinencije, smilovali mi se jucer iz b-neta pa spojili net![]()
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
slušam neke dobre stare... those were the days....glake mi se dižu![]()
Bookmarks