ja igram belu, frendica čita knjigu, njena seka nam otišla po filmeke![]()
ja igram belu, frendica čita knjigu, njena seka nam otišla po filmeke![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ljencine!Ja odo pa se vidimo s ponedjeljka... Poz!
![]()
sjedim na terasi u splitu, pijuckam vopi, spijuniram setaljke po trgu. "prometno" je u mp3! vrat me boli
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
bok ljubeekkkk![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
njente
trulim![]()
sjediš i dosađuješ se
gledam ratkajeve, dosadni su danas
ajde dolazi u zgb, šta ćeš tamo u kanadi, tu je supač dupač![]()
evo nist ne radim osim tipkanja
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
pijuckam u kauflandu, pratim setaljke.
cekam da se banda pokupi doma da mogu raskupusati pol ducana
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
dobra veče svima...
vratio se sa faxa i iz grada...
sad malo se igram sa novim mobom...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
vratio se sa dvoranskog . . .
gledam kaj ima na netu
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
sad došo doma imo skoro par sudara danas...NIJEDAN MOJOM KRIVICOM....jao kako se ekipa vozi po gradu ko muhe bez glave....i BTW:čekam picu da stigne(ne picu kao picu neko pizzu)![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
to mi je zaručnik, prostakkkk
jbt ico kako ti ne dosadi kupovat stalno druge mobitele
![]()
i ia kupila n0vi n73 pink a prodala u600![]()
kuuulllllll
u600 je ljepši
waa sutra curke i ja idemo u fontanu na karaoke, mislim da ćemo istjerat sve goste...pa ako baš ne morate sutra ići tamo toplo preporučujem da niti ne odete![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks