koji si ti liiik
sad dok sam trgao drift city dosli cigani pod prozor i stali kopat po smecu,pa sam bacio par krompira u njihovom smeru...nijednog nisam pogodio
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
koji si ti liiik
Jutro.....![]()
jutrooo.zijef
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
jutro svima, rano ustah da matku vjezbam, ali evo net me prevario![]()
Ja sinoc oso u birc i reko popit cu pivu pa idem doma...
Je***o majku sta sam si napravo... Doso u 2 doma mrtav pijan,i mislim da se davno nisam ovako ukrcao... Veceras izlazak...? Ne dolazi u obzir!!!Inace,dobro vam jutro/dan...
Evo malo prije pročitao ovo....i to je po mojem izjava mjeseca....![]()
"Jebote koliko je gadna da je i antivirusni program prepozna kao smeće"
![]()
![]()
![]()
Nije to bas tako lako...
recite ne alkoholu, uništite ga . . .![]()
![]()
jel netko zna neku stranicu sa rezultatima uživo, a da nije futbol24.com
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pa livescore.com
Україна
patar paaan je na teeevejuuuuuuu
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Jupi!
Takve čizme furaju cure po gradu....petar panovke...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
da, nitko se neće prepucavati s nama . . .![]()
![]()
ha eto me , možemo početi
ili ipak ne ?
ja se ne svađam![]()
Evo, tražim već 2 dana riješenje....kako objasnit vozačima koji mi prolaze pokraj prozora da moraju stisnut kuplung kad idu preko ležećeg a ne gušeći ga u 2. brzini jedva prijeć preko njega i pri tome stvara takvu neugodnu vibraciju motor da mi bubnjići pucaju...
Očajan sam...![]()
legni se prek ležečeg
![]()
Not funny at all....![]()
jojoj..nije valjda da se ljutišš???
Bookmarks