SAMO klikni na continue anyway i normalno če se instalacija nastavit....
evo vec dva dana se zezam sa driverima.Pocelo je tako da sam htjela povezat komp i tv.Imam Ati radeon 9550 i cd drivere koji sam dobila uz komp.Skinula sam i sve moguce kaj bi mozda trebalo,ali nece i nece.Evo kaj pise kad pocne skidat tj instalirat i stisnem ja ,nek on svejedno skida ,a na kraju pise ovo.
Sve je provjereno i s drugim istim driverima ista stvar..u cemu je problem ??Hvala na odgovorima.
SAMO klikni na continue anyway i normalno če se instalacija nastavit....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Trebaš nekako "ubiti" stare drivere. Pogledaj u add remove programs možeš li makniti stare drivere.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
pa kaj nemaš već ATI drivere instalirane??
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ma joj neznam vise nist!.
Daj neko tko ima Ati grafu napiši kak se u catalystu upali izlaz za telku.....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
zašto ne probaš skinut naj novije drajvere i to baš za tvoj određeni model a ne one univerzalne nadogradnje?
ma vjeruj mi da sam sve skinula kaj se dalo i ajde sad sam nekako rucno,ali nem sad onaj indentify pod seeting , one brojke 1 i 2 nema![]()
Probaj skroz iz početka, a to znači maknuti i driver i control center.
Ovaj alat ti miče van sve kaj imaš od toga:
http://www.tastycomputers.com/_priva...ninstaller.exe
Nakon toga instaliraj prvo samo drivere sa cd-a, a onda možeš skinuti i instalirati najnoviji Cotrol Center.
Možda pomogne.
//My Nokia History\\
5110>>3210>>3310>>6310>>8110>>7210>>6230>>6288
ok.hvala,taj centar mi fali da.
inace, ja imam atijevu graficku i uopce nisam slagala to preko nekog njihovog programa ili tako nesto...nego jednostavno: desktop-properties-settings...i tamo sam si namjestila...komp je automatski skuzio da je spojen i drugi monitor, odnosno TV...i kliknula sam taj drugi monitor i ispod oznacila "extend my desktop to this monitor" i to je to...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
..da ,al moj nije skuzio i nisam mogla dobit tv.Znam kak sve to treba ali nema ga.Maniac mi je puno pomogao ,a ak on nezna onda stvarno.![]()
PRobaj skinuti ove drivere i instalirati, koristim te na 9550 i radi mi
evo sad sam dobila one ekrane ali tv nema![]()
ima ja 9200, baš sam neki dan skido najnovije drivere s nvidijine stranice, instalirao bez problema i sve je radilo automatski...
Kad pališ komp dal ti idu slova na tv-u kao i na monitoru....
koja crna slova,neprepoznaje mi komp tv.i obrnuto..Kupit cu drugi kabel mozda je tu neka greska..pricekat cu sljaku..![]()
evo ovak stoje stvari.Restore na staro od prije 2 tjedna.I sad sam dobila ati catalyst centar i sad pise ovak:catalyst control centar :comand line interface has encountered a problem and need to close.We are sorry for the incnvenience
Spoji TV na komp dok je ugašen. Upali TV i podesi ga na ulaz koji koristiš, a tek tada upali komp. Ako ti ne pokaže sliku dizanja windowsa (ono, prvo Bios, pa onaj start up screen), onda ti nije do drivera. Ako ti pokaže, onda će ti vjerojatno nastaviti raditi. Ako nestane slike na kraju boota, onda su driveri. Inaće može ti se dogoditi da tj jednostavno neće prepozna tv, onda pokušaj na onom tabu displays (pod advanced) klinuti na troubleshouting pa označiti force tv detection.
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ne u help, nego Display Properties -> Settings -> Advanced -> Displays -> Troubleshoot
Bookmarks