meni je super ta s brusnicom!!![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
meni je super ta s brusnicom!!![]()
em.. pa di si ti meni? nikako da se sretnemo online..
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
eh... dobio 2 paketa... (po jedno 20ak komada)
tj one manje, što je u biti sam jedan red... ali opasno fino...
ima i sa crnom čokoladom i mini smarties-ima, ali ove sa bijelom su neusporedivo bolje...
daj mail pa ti mailam jednu čokoladicu...![]()
a vidio sam i one "standardne" veličine bijela čokolada i miniSmarties u Bosni u Konzumu...
@mala: to su ti kao zimske cipele?
a vidim, imaju hlađenje/luftanje prstiju naprjed... to kad se uznojiš jel...![]()
s tim cipelicama u ribičiju ili po snijegu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
et me, ljencari se, kao i svake nedjelje, na poslu je oukej, odbrojavam jos sitno otkaznog roka pa u drzavni, jupi jeeeej
kako je kod tebe? citala jucer da u ljubavi opet cvatu ruzemi hepi for ju!!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
...vratio se na posao nakon 10 dana godišnjeg, a ljubav, eto, opet tu...i da, drago mi je za posao - ipak je to državni
, a mislim da bi se ja mogao također tak zaposlit - prijavit se u policiju
...
kaj si ti neka zvijezda zvijezdica pa govoriš no comment? bah
samo kažem da mi se ženska grozno oblači. koji dio ne razumiješ?
bokte ja se ne oblačim ovak
http://www.nypost.com/gossip/celebp/...07/photo07.jpg
nitit mi se ova haljina sviđa
http://i195.photobucket.com/albums/z...ds-2007-01.jpg
ico, ma nisam mogla odoljeti. hodam iz kuće do auta, iz auta do kluba i to je tonigdje po vani
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
@mala: pa kaj sad, rihanica si je zabrijala na sm (prva slika), ne mora odmah znaciti da je to ruzno.. npr, moj sodom bi odusevljen bio da se ja u takvo nesto utegnem, lola ako se tebi njena haljinica ne svidja, to opet nije mjerilo da rihana nema ukusa.. mozda se njoj tvoje suze ne svidjaju, pa sto, jel smije ona rec da ti nemas ukusa
@em: u policiju? a jeeeel?nije to losa ideja, oni imaju benificiran staz!!
![]()
em, uzivaj![]()
a mala, misicu, kaj se odmah palis tako? zar je bitno jel ima ukusa ili nema?! kad je iovako ionako odjevaju stilisti, i to citava garda njih..
meni je ona preslatka, a sto se oblekice tice, najbolja mi je u umbrelli di je gola![]()
ebiga, neda mi se tražit![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa sam sam rekla kako se meni ne sviđa njen stil, za pjevanje nisam ništa rekla. a em je odmah počeo kak se ja oblačim, kaj ja slušam, di izlazim itd...de btk
mala, on je to rekao zato kaj si rihanu nazvala cajkarosicom, a ti kao slusas cajke.. zato valjda.. mir, bejbe![]()
Neeeeeee! maknuli su dr. Kuću s programa!![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
..ne to on mene uhodi ,da nebi kakvu glupost opet izvalila![]()
Bookmarks