ma da,imam sve kaj mi treba
btw.Remy-a.Zove mene Tony ,ajde dodi na pivu ja sam u Remyu.....dodem ja u ovaj moj,naravno svi me bljedo gledaju..on je bil u onom RemyII....joj ti muski s cafea ..sam zeke spelavaju![]()
ma da,imam sve kaj mi treba
btw.Remy-a.Zove mene Tony ,ajde dodi na pivu ja sam u Remyu.....dodem ja u ovaj moj,naravno svi me bljedo gledaju..on je bil u onom RemyII....joj ti muski s cafea ..sam zeke spelavaju![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
joooj, ne razumiješ meeeeee![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
dobro jutro
upravo se digao, a vani lijepo iznenađenje
sad čekam ručak . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
kod mene sve bijelo,i jos pada... (nisam iz GK)
pa i kod mene sve bbijelo i još pada i iz zagreba sam .belj:
njama jupi supač kul
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Kod mene je sivo i ne pada i iz vukojebine sam![]()
snijeg![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
idem našopat frendicu
![]()
Je, curi kak treba... A sad je prestao biti mokar, koliko vidim, što će reći da je malo zahladilo
Good, good, samo nek' nastavi... Još jedno metar - metar i pol, pa palim pilu i idem čupat ekipu iz jarka![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja bi bio zadovoljan i sa pola metra![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
@ mile: jes' tako je. Guilty as charged
@ mala: znam da neće, ali nada zadnja umire
@ bbbljo: i ja bih, samo da bijelo budeIstina, vjerujem da je tebi uvijek draže gazit po bijelom nego meni, ali eto - i mene veseli
![]()
neeeeeeeeee pao je snijeg ja mrzim snijeg......neeee sad moram ič kupit neke cipele neeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Heh heh... ak mogu cigići po Trgu, što ne bi mogao Ifrit
Ko djevojčica sa šibicama, samo bez šibica & bez cica
@ bbb: kako ne? I krv svoju....?
Nožovi, nožovi, satovi, nožovi solinger......satovi, baterije,
pa onda zvizne jednog zelembaća iz nosa malko sa strane, pa ondak opet nožovi, satovi......
Bookmarks