Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 689

Tema: iPhone

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    1.) potrosnja od trenutka kad je dosla ideja za iPhoneom, do trenutka kad je dosao u prodaju, dakle proces dizajniranja isto, osmiljavanja.. smatram da je jedan od najskupljih u povijesti mobilne telefonije (moje misljenje, ne mora tako biti).

2.) potrosnja appla na marketinsku kampanju, koja je uvjerljivo najjaca do sad za jedan mobilan telefon i ne zelim niti predvidati koliko je iznosila
    Ne vidim zasto bi bilo koja od te dvije tvrdnje bila istinita. Sto se reklama tice, vecina toga je za Apple besplatno napravila cijela blogosfera i najvise Gizmodo i Engadget, kao i svi ostali, uglavnom "cool" blogeri koji cim su kul koriste Mac...

Zasto bi proces dizajniranja iPhonea bio ista skuplji od recimo bilo kojeg smartphonea? Ima vec postojeci OS, ...
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Ne vidim zasto bi bilo koja od te dvije tvrdnje bila istinita. Sto se reklama tice, vecina toga je za Apple besplatno napravila cijela blogosfera i najvise Gizmodo i Engadget, kao i svi ostali, uglavnom "cool" blogeri koji cim su kul koriste Mac...

Zasto bi proces dizajniranja iPhonea bio ista skuplji od recimo bilo kojeg smartphonea? Ima vec postojeci OS, ...
    mozda zato sto je to prvi telefon jedne tvrtke? naravno da ce biti skuplji od vec uhodanih proizvodaca.

inace, sta tu ima biti tocno? to su cinjenice i ti ocito nisi shvatio sto sam s njima htio reci. svi trube na sav glas kako apple masno zaraduje, a u tu racunicu ne ubrajaju ove dvije stvari koje su i te kako bitne i koje u konacinici umanjuju prihod applea.

e da, jos nesto. nista nije besplatno u svijetu marketinga, nemoj se zavaravati.

= Citat = Izvorno postao frish Pregledaj post
    A i ti ga lupiš i ostaneš živ. To što ga je nekolicina na ovome forumu imala je zanemariva brojka, a i oni koji su ju imali prodavali bi ju brže nego što su ju kupili. I silaziš s teme.

@repy
    Daješ mi link na video sa iPhone prezentacije Stevea Jobbsa. Totalno objektivno. Ponavljam, to nije smartphone, na njega se (trenutno) ne mogu stavljati 3rd party aplikacije, kao što je to moguće sa symbianom ili UIQ-om.
    naglasak na trenutno.

rospaya, stvarno si u(na)poran.. moc sugestije je jaka, ali u tolikoj mjeri bas i nije. meni ne pada na kraj pameti kupiti iPhone, ali mi ne pada ga niti podcjenjivati, ali vidim da useri WM platforme se najvise osjecaju ugrozenima, ne znam zasto.. skuzili smo sto hoces reci, tak da ono, mozes prestati

reci da se iPhone prodaje u toj mjeri u kojoj se prodaje zahvaljujuci blogovima je naprosto smijesno. posjeduje taj "coolnes" (ha, izmislio sam rijec) faktor koji ga prodaje, a ne blogovi.
    Zadnji uredio SrKi : 04-11-2007 u 18:20

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mozda zato sto je to prvi telefon jedne tvrtke? naravno da ce biti skuplji od vec uhodanih proizvodaca....
    A to što sami postoje pola stoljeća je podatak za baciti? Nije zato taj iPhone toliko skup...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mozda zato sto je to prvi telefon jedne tvrtke? naravno da ce biti skuplji od vec uhodanih proizvodaca.

inace, sta tu ima biti tocno? to su cinjenice i ti ocito nisi shvatio sto sam s njima htio reci. svi trube na sav glas kako apple masno zaraduje, a u tu racunicu ne ubrajaju ove dvije stvari koje su i te kako bitne i koje u konacinici umanjuju prihod applea.

e da, jos nesto. nista nije besplatno u svijetu marketinga, nemoj se zavaravati.

naglasak na trenutno.

rospaya, stvarno si u(na)poran.. moc sugestije je jaka, ali u tolikoj mjeri bas i nije. meni ne pada na kraj pameti kupiti iPhone, ali mi ne pada ga niti podcjenjivati, ali vidim da useri WM platforme se najvise osjecaju ugrozenima, ne znam zasto.. skuzili smo sto hoces reci, tak da ono, mozes prestati

reci da se iPhone prodaje u toj mjeri u kojoj se prodaje zahvaljujuci blogovima je naprosto smijesno. posjeduje taj "coolnes" (ha, izmislio sam rijec) faktor koji ga prodaje, a ne blogovi.

aj pročitaj malo ovo

http://en.wikipedia.org/wiki/Viral_marketing - pa će ti biti malo jasniji cijeli koncept, vidim da ga ne možeš uopće pojmiti

usudio bi se reći da je preko 60% iphone prodaje APple može zahvaliti silnom hypu koji se oko njega stvorio (probio je sve rekorde najtraženijih riječi po googleu) alexi i još par analitičkih kompanija koje se bave tim istraživanjem

Zatvorena tema

Slične teme

1. Iphone kao modem
    By superior in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-12-2008, 21:31
  2. 3G iPhone
    By HCSC in forum Arhiva
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 10-06-2008, 07:47
  3. P1 ili Iphone 8gb
    By radman in forum Usporedbe Modela