Jos jedno pitanje vezano za Tele2 (nisam uspio nać na forumu)
Da li na Teletu mozes sakrit broj? Pokusavao sam zvati kad iskljucim prikaz broja ali nece da pozove ni jedan, nego kaze greska mreze ili tako nesto.
Ja sam morao zvati SZK da mi "otkljucaju" skrivanje broja, tj. mozes ti to namjestiti na mobitelu ali i dalje se vidi. Mozda ovisi kad je kartica kupljena, ova moja je ona iz 24sata (znaci novija).
Nekidan kupio karticu Tele2, za 95kn, sad me zanima koja je to tarifa i pošto nisam bio još na Tele2 koja je najbolja? Dobio sam 40kn kad sam ga upalio i poruku da ću još nekih 20 dobit idući mjesec... Uključio sam si samo Mukte broj, i dobio poruku da je uključen i da je naknada 20kn mjesečno, ali i SAMO 500min.!??? I da, skinuto mi je 10kn umjesto 20. To nekužim.
Uglavnom kupio sam taj Tele2 većinom zbog mukte broja i želje za jeftinijim telefoniranjem, naravno!
Do defaulta je mukte tarifa , ja sam koristio do nedavno kikiriki jer mi besplatan jedan broj ne treba , sad sam na knockoutu i tarifa je odlicna za moje potrebe ...
Dobit ces ako se ne varam jos sljedeca 3 mjeseca po 20 kn , ukupno sa ovih 40 dakle 100 , i za registarciju mislim 25kn ako posaljes .
ovako ja ču uzet danas ugovor, pošto mogu dobit jeftiniji mobitel...namjeravam mjesečno izdvojiti 100kn, što mislite, jel bolje uzek kikiriki za 60kn pa potrošiti još 40 mjesečno, ili uzeti KO za 85+12,5? mislim, večina mi je na 098 mreži
di je pobogu nestala vruca tarifa?
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ja sam jos uvjek na vrucoj i super mi je![]()
da sad malo svrljam po cijeniku i u pravu si , s ti mda je prije do ksam ja gledo da se prebacim na knockout tarifu bila fora da se jednokratno placa mislim nekih 20 il 30 kuna sto mi je bilo bezbeze jer inace kupujem samo bonove od 50 n reko daj ajde.
still , malo mi je cudno da su potpuno ugasili jednu redovnu tarifu i nigdje obavjesti nigdje niceg.
znaci li to da sam sad ja automatski prebacen an knockout tarifu i da cu obnovom racuna bonom od 50+ kn bitmi aktivirane ove nize cijene?
ne znaci, ti si i dalje na vrucoj tarifi i placas po tim cjenama
iso sam sad gledat , dakle sve je ko prije . jednokratno 20 kn , 30 dana rok do kad treba obnovit racun , vrucu su mi pravno ukinuli al jos uvijek kao ju koristim.
Svi koji su na KO tarifi nakon nadoplate 50kn bona dobiju sms da im je aktivirana KO tarifa, a mozes i saznati tako da nakon sto uplatis 50kn nazoves samog sebe na npr. fiksni i prekines nakon nakon par sekundi pa gledaj da li ti je skinuto 0,99/4 ili 0,49/4+0,25 pa ces znati da li imas KO ili ne.
bok. izvinite ako cu neke ubiti u pojam, ali bijesan sam na tele2. zasto? imam 098 prepaid broj prenesen u tele2. cijene su im povoljne, a pogotovu roaming kojeg ne mogu da koristim! kad pokusam nazvati pise mi "pricekajte povratni poziv. uspostava poziva je u tijeku" ali ja ne dobijem povratni poziv. no caka je u tome da sa 095 broja moze da se pozove iz roaminga, ali ne i sa prenesenim br, sto sam sam dokazao na 20 brojeva. zvao sam szk krajem srpnja i do danas (kraj listopada) pravio oko 50 prigovora na to, ali jos to nisu uspjeli da rijese. mislim, stvarno neprofesionalno (3 mjeseca). nebrojeno puta su mi spustili slusalicu u szk i tehnickoj sluzbi, a jedini odgovor koji sam dobio je da promjenim sim, sto sam i uradio, ali naravno opet nista. molim da se javi neki "bla bla" korisnik koji je prenio br u tele2 da mi kaze da li moze pozivati iz inozemstva. hvala.
@moba2007: Javljam se s istim slučajem.. Probao sam promjeniti i mob, ali nije do toga.
Ovo ljeto sam imao tih problema, ali kad sam se vratio nisam nikad zvao SZK jer mi se nije dalo.. Eventualno mogu provjeriti danas da li taj preneseni broj može zvati iz inozemstva, dao sam ga sestri koja je trenutno vani ali koristi neku drugu karticu.. Javim što je bilo.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
xlr hvala ti. znam da nisam lud, i da ne mogu nazvati, ali oni ne zele priznati gresku. pa stvarno su mi se popeli na k****. stalno mi kao papige u szk ponavljaju nacin uspostave poziva u roamingu (A ZNAM KAKO SE USPOSTAVLJA POZIV) i kad im sve objasnim (ali oni ne shvacaju) kazu da ce napisati prigovor, ali od toga nema koristi posto im tehnicka i nadlezna sluzba nista ne rade. jos jednom ti zahvaljujem unaprijed.
Upravo isprobano i ne radi - ista stvar kao i ljetos i kao kod tebe.. Možda je problem s prenesenim brojevima stvarno na globalnoj razini, bolje pričekaj da se još netko javi tko je bio u sličnoj situaciji pa da potvrdi/demantira.
EDIT: nisam nigdje napomenuo, u mom slučaju se radi isto o 098 broju prenesenom na 095.
Zadnji uredio xlr : 31-10-2007 u 13:01
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A da se vas dvojica udruzite (xlr i moba2007) i razmjenite podatke pa neka jedan nazovete SZK i navedete sve brojeve sa kojih ste probali zvati. Ja ne znam kako bi drugacije uvjerio SZK.
A mozda je i kod samog prijenosa broja nesto zbrljano, na 098 ili na 095 strani (zna li netko rade li 091 preneseni brojevi)?!?!
10aLEX to ti je dobra ideja. ja cu nazvati sa mobitelima od staraca i prijaviti szk, a to cu reci i frendovima da ucine. ja sam probavao sa 098 i 099 brojevima, ali nisam probao da vidim za 091 broj, tako da ne znam. mislim da je to globalno jer sam tu gresku utvrdio na oko 20ak prenesenih brojeva. osim toga, ima jos iritantnih stvari na tele2...
Javlja li se ta greška samo kod prepaid prenesenih brojeva ili i kod pretplatnika?
P.S. Možda bi trebali pisati HAT-u, kad već Tele2 ne reagira.
greska se javlja samo kod prepaida jer je poziv iz inozemstva na principu call backa. ja posaljem zahtjev za povratni poziv u inozemstvu, ali ga ne mogu dobiti. kod pretplatnika nema problema jer se pozivi uspostavljaju direktno kao kad si u rh. mislis li da ce hat moci nesto uraditi po tom pitanju? da li je pametno da ih kontaktiram?
HAT je nadležan za prijenos brojeve, a ova greška na neki način proizlazi iz prijenosa broja. Ako se Tele2 ogluši na tvoje pozive, onda probaj pisati HAT-u. Možda ih HAT natjera da to srede.
Tele2 "bla bla" korisnicima (prepaid) će se pri svakom pozivanju iz inozemstva na zaslonu mobilnog telefona pojaviti poruka "Molimo pričekajte na povratni poziv. Uspostava poziva je u tijeku", za otprilike 30 sekundi mobilni telefon će zazvoniti i javljanjem na poziv uspostavit ćete željenu vezu. Ako poziv ne možete uspostaviti, utipkajte *133*broj koji pozivate# i pritisnite tipku za pozivanje (poziv će biti uspostavljen na gore opisani način).
A jesi probao na ovaj način preko koda *133* ?
probao sam na oba nacina i uvijek mi na zaslonu pise "molimo pricekajte povratni poziv. uspostava poziva je u tijeku" ali ja na 098 broju ne dobijem povratni poziv, dok sa 095 brojem sve radi normalno i bez problema.
Bookmarks