Evo i ja sam
evo promjenio sam avatar ! svi sretni? zadovoljni??
moj post prvi na 100-toj stranici![]()
Evo i ja sam
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
:La luna najs avatar!!![]()
i moj....evo i ja da prvi put komentiram neki avatar.......e M45t3r_C imas dobar avatar...............
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
može meni neko napravit neki dobar avatar sa homerom , bart mi je dosadio
ma da kad se smanji nevidi se....http://images.google.hr/images?q=ang...l&start=0&sa=N
nasla ja hrpu na deviantu.. al nis ne valja kad se smanji![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
lili los avatar veoma los najgori,makni dinamo!!!!!!!!!!!
Evo ja nabavio neku macu sto se vuce po podu... Cisto radi promjene...
Mijauuuuu.....
Vuki, moreš nekak animirati mojega???
ja svoj vec imam od pocetka tj. on mi je 1. avatar.....ne namjeravam ga mijenjat barem jos 1 godinu........na obljetnicu 2 godine mog prisustva cafeu onda mozda promijenim a do tad uzivajte u ovom..........
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
lili promjenila avatar,uspio sam ju nagovorit hehe![]()
lili, bilo bi kul kad bi full fotku svog avatara negdje ispostala u full formatu - link. (činio se ok za pozadinu na monitoru)![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks