vec par mjeseci imam maxadsl i sve mi je radilo normalno,ali cim sam nedavno preso na flat zna mi ponekad puknut veza(jednom u par dana).skida mi otprilike par dana bez gasenja,modem je kasda pa da li mu je previse to?ili je stvar u necem drugom!
malo mi je to cudno ak sam u centru grada.nek se javi netko ako ima slicnih problema
Roverclub
ne puca mi vise tak cesto ali zna se desit,to vec dugo traje,stvarno ne znam do kad ce tako.torrent mi se skido sa 100kb/s i skoro mi gotov film i pukla veza pa sad skida ispod 10.dic ce se to ali svejedno zivcira
Roverclub
Pa nazovite službu za korisnike i žalite se....možda kaj smisle...![]()
Makar znam da će reći da je to normalno..i da zbog velikog preopterećenja dolazi do pucanja veze....![]()
što se t-coma tiče pucanje veze je normala...s godinama se navikneš...žalosno ali istinito![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
jedno je pucanje veze u selu a drugo u centru grada,i to je pocelo tek nedavno,i mom prijatelju isto.prije nam nikad nije pucala veza
Zadnji uredio roverinho : 07-09-2007 u 22:13
Roverclub
vjerojatno modem... moj modem je onaj bijeli stari siemens i on je otišo k vragu, meni se dnevno diskonektira bar 10 puta, i šta mogu, ništa, samo čekat optimu da dojde
evo, imam isto pitanje oko padanja veze. meni stalno pada. svaki dan više puta. i onda se ponovno spoji iz 35-tog pokušaja. zvala sam sto puta ove u T-comu i došo tip nakon DVA mjeseca žaljenja. rekao je da je sve u redu sa linijom, vezom, routerom...al sam se ipak i dalje puno žalila pa dao mi novi D-Link router. prije sam imala Kasdu. i šta se dogodilo nakon toga? opet pada veza. stalno. i oni meni da je sve u redu. da je problem u mom kompu onda. a komp bio na generalki prošli tjedan i nema apsolutno nikakvih problema. stvarno su mi digli živac. plaćam adsl da bi mi jedva sat vremena u komadu držao vezu. zašto mi pobogu pada veza...stvarno više neznam...
Ma i meni je u zadnje vrijeme počela pucati veza i to po par puta na dan,a na poslu recimo imam isdn i tam je totalna katastrofa,izbaci me po desetak puta.
Samo ne kužim,kada me izbaci i ponovno hoče se konektirati,zakaj mi napiše da je linija zauzeta?
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
ma sad dok je to povecanje brzina ce dost pucat veza,meni je sad puno manje
Roverclub
meni veza puca već pola godine. i nikako da nađu zašto. danas se opet nisam uopće mogla spojiti. i tako svaki dan. gr.
...evo kod mene u zadnje vrijeme je ok, veza je, ajmo reć, dosta dobra (inače stalno sam spojen na net) dok sam do prije 2.mj imao problema...redovito se događalo da ako ostavim nešto preko noći da se skida veza jednostavno pukne i modem se ne uspije sam recconectati, što me izluđivalo...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo i men je danas veza katastrofa...ocito ima neke veze sa ovim povecanjem brzina.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
To se meni cesto dogadja da ni sam neznam koji put. xX puta prijavjujem kvar i ne mogu pronaci nista. Problem je u tome kada pukne adsl linija čak ni telefon nema signala. Znaći kada spojim telefon direktno u utičnicu, bez splittera telefon nema signala. Kod mene je znalo nestati signala na adsl-u čak i po 12 sati. Pa to je ludnica.
Tu u Kutini je također na kratko nestalo adsl-a. Navodno ih nešto zajebava i da se gadno muče kako to srediti.
...danas je očito svugdje bilo problema s linijom (frend rekao da ga je zezalo,a ja u to doba nisam bio za kompom)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Meni puca veza zadnja dva tjedna, svako natezanje sa SZK završava tako da je kod njih sve u redu, a kod mene nije. Njihov serviser je trebao doći prije tjedan dana, ali mu ni traga ni glasa.
Po objašnjenju "stručnjaka" iz tehničke podrške moj router je neispravan, a ja u skoro 30 godina bavljenja elektronikom nisam naišao na uređaj koji se pokvari i sam popravi i tako više puta svakodnevno. I interesantno, zadnja dva dana, kad gospoda u T-comu ne rade, veza uopće ne puca.
Na moju žalost na mojoj centrali još nemaju konkurenciju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mislim da njih zeza nešto na što nisu računali. Ili jesu, ali su rekli: well, what the hell... let's give it a try! Mada vjerojatno na hrvatskom.![]()
Jučer je bio čitav sustav u HR u komi. Iz SZK sam dobio info da im je pao glavni server koji prepoznaje username i da će kvar otkloniti "do kraja dana".
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Gle, zgodno a meni jučer sve radilo. Znači kad padne server T-coma meni net radi![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Meni veza pukne bar jednom u sat vremena al problem je u siemens usb adsl modemu, driveri ga hebu i gubi vezu s kompom. Sad uzimam maxtv pa mi mjenjaju modem na kasdu pa ce valjda bit rjeseno. Ovaj siemens sucks big time!
i meni vec 3 dana svaku vecer poslije 10 puca veza i to nenormalno i kaj je najbolje imam maxtv tak da kad pukne veza nemam ni interneta ni televizije!A antenu sam maknuo van jer sam si mislio kaj ce mi sad!Tjesim se da je to zbog tih povecanja brzina pa cu jos pricekat par dana da vidim kakva ce biti situacija!
nema potpisa
Je, zadnjih par dana je veza katastrofa! Pogotovo jučer i danas. Newsi mi nerade, jako sporo učitava stranice, ako uopće učita i tako! Ali prije toga nej bilo većih problema!
P.S. sada kada najave da nema podizanja brzina zbog preopterečenosti sustava![]()
Skužio sam nešto vrlo zanimljivo. Danas popodne veza puca svakih 5 minuta, iz čiste dosade prebacim s Windowsa na Linux i gle čuda sve radi. Veza stabilna već par sati.
Kako su driveri za mrežu pod windowsima isti već godinu dana i kako sam upravo jučer reinstalirao windowse, znači nema raznoraznog smeća, pitam se da nije naš dragi Bill izdao kakvu zakrpu koja stvara probleme. Skinuo sam najnoviji update pa sad razbijam glavu gdje je greška. Sutra ću napraviti čistu instalaciju bez updatea i onda vidjeti u čemu je kvaka.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks