ja na internetu...
u proslom threadu ste napisali trazite ih u bircevima, partyjima,na moru itd...
kad sam malo bolje razmislio, najvise cura ima u crkvi i to sve su lepe - ruznih nema (bar u mojoj crkvi), ma sve komadi!! jos da u crkvi postoji bar bilo bi super![]()
ja na internetu...
u crkvi?! hm.... to neznam....nisam jos bio u crkvi
gle pa bilo gdje da odes van, makar samo prosetata gradom..... uvjek ces naic na neku zgodnu curicu... malo joj namigni...... trazi broj moba...... i to je to
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
U crkvi???
Od sad postajem religiozan
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
možda ih ima i u đamiji
a šta ti nebi bilo pametno pitat gdje cure traže dečke, pa tamo gdje cura traže dečke ti sebi nađeš curu i svi sretni i zadovoljni..![]()
@hope tako je
@ostali ne da je samo jedan komad neg je vise od sto komada s tobom u crkvi, pa si misli-napominjem-u mojoj crkvi
vjeko,kakve misli ti padaju na pamet u crkvi......al dobro je to,možeš odma na ispovjed...
![]()
a ja mislio da se vjeko pali na vampove, onak darkerice, a u crkvi sve nevinašca...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@tomo![]()
!!
@wb da palim se i na darkerice.. pa ima i nekoliko nevinasaca-bas za tebe wb
!! al ima malo plavusa, sve crnke, joj koji komadi...
a ono kaj je najcudnoje i 'najruznija cura je lijepa'..
u izlogu
......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
coma,pa nije ovo amsterdam ...![]()
ok, ok, otkrili ste me tazim ih na www.google.com, samo sto odaberem "Pretraži hrvatski žene"
crkva je dobra solucija, a nisu one tak ni fine kao sto se prave![]()
@ smogovac definitivno
@vjeko a di odes van u subotu pa ces vidjet.crkva? evo bas sam danas bio premlade su tam.neznam kak kod tebe.
@hope pa de reci di ti trazsi decke ?
@gog lol
@hrvoje subotom i nediljom ja trazim cure..and kod mene su sve lijepe od osnovnoskolki pa sve do zrelih zene-komadi (u ovo se ne ukljucuju babe koje se najdu tu i tam)
-ponavljam barem u mojoj cirkvi..
e da, ja ak idem u crkvu idem u 19:00a ne u 9:00 ujutro di dolaze klinci i osnovnoskolci!!
Zadnji uredio vjeko : 29-02-2004 u 23:49
kak znas da su osnovnoskolke lijepe kada neides u crkvu u isto vrijeme kada one idu?
za kaj je to promiđba,za crkvu ili trebice?.....![]()
preokrenut ću ovo pitanje u gdje tražite dečke
iskreno, ne tražim ih. ali veća mogućnost da nekoga upoznam je kad sam s frendicama vani...uvijek netko uleti....neki odlete odmah u startu, a neki ostanu u krletci neko vrijeme![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Pa kaže se kada ne tražiš dečka ima ih tonu, a kada ga tražiš nema ih nigdje.. tako da je najbolje ne tražit.. Isto tako ko i andrea, odem van sa curama i uvijek neko uleti.. može bit budala, a može bit ok dečko.. ljudima je uvijek najlakše prići kad su negdje vani u nekom disku.. nisam još čula za slučajeve da se dečko/cura traži po npr. tramvaju, jer i da ti se svidi netko tamo dali ćeš mu stvarno upast- teško..
He he, ajde mi recite kako ćete curi upast u crkvi.. npr. e jel možda znaš tekst Zdravo Marijo?- s tom rečenicom ispadaš kreten?, ili joj nekak drugačije upadneš, a svi oko tebe šššššššš i opet ispadneš budala, he he... i na kraju te još i svećenik opomene- molim mladića tog i tog da se malo stiša ili neka ode van... he he
ja da sam muško i da uletavam u crkvi stvarno neznam kak bi uletila...vjeko vjeko....odaj nam tajnu....![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Uletiš sa spikom da ti treba sitnog da ubaciš u škrabicu i da ćeš joj vratit kad se nađete na kavi
Bookmarks