moj savet nemoj,jer prvo K800 vise vredi kad se prodaje i svaki symbian je usporen u odnosu na javu![]()
dakle imam k800 i imam mogućnost mjenjati za N70 da li da mjenjam ili ne koji je bolji po vama?! da li je nokia usporena? i kada bi ju uzeo flasho bi ju na ME
Usporedba
★★★★★
moj savet nemoj,jer prvo K800 vise vredi kad se prodaje i svaki symbian je usporen u odnosu na javu![]()
ako bi ga mjenjao samo uz njegovu nadoplatu, a i inace nebi, razmisli sta dobijes a sto gubis...
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
a hebiga htio bi symb a neznam onda!
★★★★★
ne znam, ak ti nije bitna kamera uzmi m600, ili uz malo vise love pa p990.
a ako hoces nokiu uzmi n73, ili neki treci...
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Pa gdje si sve trazio????
My mind on money,
Money on my mind.
pa na forumima!
★★★★★
u svakom slučaju nemoj , vjeruj mi nečeš ništa posebno dobit ... na k800 barem imaš poštenu kameru ( za jedan mob) i bateriju ... em ima slbiju rezu ekrana ..
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
a znam sev zna imao sam sad u ruci N72 i po meni je sve ok! a ta dva moba su gotovo ista
btw imao sam 2 k800 pa mi već na uši idu van! a kamera mi takva treba sam kaj nemogu si n73 nać nigdje nadoplatio bi a li od ponuda nikaj! di da si još pogledam! po oglasniku niko e mjenja!
★★★★★
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
ma nebum odustajem!![]()
★★★★★
Bolje cekajte nove modele symbiana ba bocni nesto na crnjaka......
moj savet vidi ako mozes naci P990 da uzmes i bices vise nego zadovoljan
****** treba ovaj prodat prvo! a kome nudim svima je prestar! znam i ja za 250€ kupim n73 neki polovnjak!
★★★★★
moj drugar koji je uzeo P990 pokusava vec mesec dana da proda K800 star mesec dana i jos nije uspeo a ceni ga 150 eura sa 1GB mem.karticom jednostavno nema kupacaZato sam ja na vreme moj prodao caletu
![]()
pun je oglasnik k800 po 1200kn.naglo je pala cijena zbog dolaska k850 i sad ih je prepun oglasnik.sasvim ocekivano jer je tako bilo i sa k750.
imao sam n70 dvije godine a sada trenutno k800.
Ma mogu ti reći da su i jedan i drugi ok mobiteli ali je k800 definitivno puno brži!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Ne mjenjaj ni u ludilu....![]()
K800![]()
Ne znam sta bi ti rekao, najveca mana N70 je definitivno sporost. Osjetno je sporiji od K800. Dijelom se to moze rijesiti (instaliranjem nekog drugog programa za pregled slika, brisanjem logova,itd.) ali ce jos uvijek biti sporiji od velike vecine "dummy" telefona.
Najveca prednost N70 je tona programa za nju , ali opet je tu pitanje koliko se koriste. Svidja mi se i sto mozes imati beskonacno poruka, sto ima puno bolje video snimanje od K800, sto ima vecinu modernih tehnlogija (3G,EDGE,2 kamere...)...
Ne znam sta tocno trazis, ali ako trazis brz mobitel, N70 to definitivno nije.
A i ako ne trazis, mozda je ipak bolje razmisliti o nekom novijem Symbianu jer je N70 vec poprilicno na zalazu...
Just my 2c.![]()
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
možeš.
K800 po meni ima bolji display.
Usoređujući ta dva uređaja, ja se na n70 nebi vraćao!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
e sad zbilja odustajem! jer ako mogu pixele brojat a to najviše mrzim! odustajem! čekati ću neku drugu ponudu
★★★★★
N70 ima stari display 176x208 koji je po danasnjim mjerilima ipak malo zastario.
Ako ne trebaš symbian mob, ne mijenjaj ni u ludilu!![]()
Bookmarks