prednost-mogućnost instaliranja razno raznih aplikacija..istina je za sporost pogotovo u galeriji,što se tiće n70..
Troumim se između tri mobotela. n70, 6680 i 6280. Svi su manje vise slicni po opcijama, samo sto su prva dva symbiani. Kako nikada prije nisam imao symbiana, zanimam me da li je zaista toliko spor kao sto mi je prijatelj pricao( da mu treba par sekundi da otvori messages inbox), te koje su mu prednosti, a koje mane.
prednost-mogućnost instaliranja razno raznih aplikacija..istina je za sporost pogotovo u galeriji,što se tiće n70..
Od ta 3 bih ti preporučio N70, makar nisam neki ljubitelj symbiana. Prespor za moj ukus, a te sve programe što možeš instalirati smatram potpuno beskorisnima.
slažem se vlado..sve za djecu programčići...
i kod izbora moba isto n70...solidna video reza(odlićno zgleda na mobu)kamera isto na nivou...
6280-ne bi zbog katastrofalnog slidea i prašine koja uđe u ekran sam tak..
N70, definitivno...
Symbian (mogućnost personaliziranja), dobra kamera, jedina mana je manja rezolucija displeya nego kod 6280...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I moj glas za N70. Ono što mi se sviđa na njemu što je efektan, lijepo dizajniran i robustan.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
uzmi symbian, tek tolko da vidis te glupe programe, mislim zanimljivi su..gustat ces se.
I moj glas za N70, inače ne volim Nokie baš previše ali N70 sam imao i bio jako zadovoljan s njom
da...nebush pogrijeshil
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Hvala.Možda gnjavim, ali kad je već symbian dal je bolji n70 ili 5500?
n70 ima jako ruznu grafiku, preporucio bih ipak 6280, nije taj slajd tako los. A sto se tice personalizacije serija 40 najnovije generacije je daleko dogurala, a dosta aplikacija ima i u javi, pa bas i ne vidim potrebu za symbianom. Inace imao sam 6630, neki dan sam kupio 6234 i jako sam zadovoljan, ima sve sto jedan mob treba imati...
Naravno n70![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
ja bi rađe uzeo n70...
N70 ima stariji symbian, ali zato ima više aplikacija za njega + bolja kamera sa blicom + prednja kamera za video-razgovore, fizički veći displey...
5500 je manjih dimenzija i ima oštriji displey, ali je to ujrdno i nedostatak jer je displey, nestandardnih, 208x208 pixela...
N70![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
N70 je u prednosti zbog symbiana,ali recimo i 6280 je vrhunski izbor,jer ima odlican ekran i brzi softver.
hvala, bit ce onda n70
ja bas za symbiane i nisam pronasao nesto puno korisnih programa.
...zavisi što tražiši gdje tražiš...
...uglavnom n70 - pun kufer programa, lijepši, noviji...6280 nikako jer taj mob je koma - nedavno sam radio na dva, a klizni mehanizam je doslovno shranje...ne razumijem ljude koji govore da je odličan - on je daleko od odličnoga, ma daleko i od dobrog moba...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
za starije symbiane ima svega,ali za nove bas i nisam nasao nesto.![]()
6280 nikako jer taj mob je koma - nedavno sam radio na dva, a klizni mehanizam je doslovno shranje...ne razumijem ljude koji govore da je odličan - on je daleko od odličnoga, ma daleko i od dobrog moba...[/QUOTE]
U potpunosti se slažem, gori klizni mehanizam nikad nisam vidio
ima dobrih igrica za ove novije symb..
ja ti preporucujem symbian, nema veze sto je spor, ima puno dobrih programa i igrica za symbiane
Your age adjusted IQ score is 120 and the average score is 100.
kad smo vec kod symbiana, koji mob općenito je po vama naj, neki frend mi kaze N73?
Bookmarks