ja imam taki digimax. par godina. I sasvim zadovoljava moje potrebe. nisam imo nikakvih problema s njim.
Evo zanima me koji da od ova 2 recivera uzmem...znam da niti jedan baš nije nešto no budući da tražim baš takve...koji prikazuju samo free programe...
Satelitski prijemnik Digimax 9010, FTA prijemnik za slobodne kanale, 4000 programskih mjesta
http://www.vemil.hr/grafika/proizvod...0310_42350.jpg
Cijena : 356,00 kn - za gotovinu
Jamstvo: 2 god.
Karakteristike:
Podržava 500 transpondera
Brzo vrijeme prebacivanja kanala (manje od 1 sekunde)
Jednostavno instaliranje
SCPC & MCPC prijam C/Ku-Band satelita
Podržava 3 "Favorite" grupe (100 programa svaka)
"Electronic Program Guide" , (FAV Parental Lock)
Program i transponder uređivačka funkcija (A do Z & SAT poredak, brisanje, dodavanje, pomicanje, preimenovanje) sa PIG modom
DiSEqC 1.0 & 1.2 kontrola s "GotoX" funkcijom
Firmware Download & Upload putem RS232 sa PC-a ili između prijamnika
SatcoDX Chart Download & Upload kompatibilnost (putem Interneta ili SatcoDX CD liste)
Automatsko TP pretraživanje s mogućnošću ručnog upisa PIDa
PLL RF modulator (Ch 21 - Ch 69)
RS 232 data port
2xScart, 3xRCA
Ili možda ovaj....
Satelitski prijemnik Quadro DR-8055 FTA, 2000 kanala
Cijena: 461,34 - za gotovinu
Jamstvo: 2 god.
http://www.vemil.hr/grafika/proizvod...0602_43254.jpg
Karakteristike:
Kompatibilnost: MPEG-2 Digital & Full DVB Layer I&II, QPSK demodulacija, AC3 audio
Razina kodiranja: (Code rate): 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8
Broj programskih mjesta: 4000
OSD prikaz: 256 boja 720x576 PAL
LNB ulaz: 13/18, 22kHz
DiSEqC: 1.0 i 1.2 kompatibilno
PIG (picture in graphic) / EPG: Da / Da
Teletext
Automatsko pretraživanje
Priključenje pozicionera: Da / DiSEqC 1.2
4 znamenkasti LED zaslon
Učitavanje softwarea preko RS-232 ulaza
Ugađanje kontrasta i svjetloće slike
Zamrzavanje slike
Recall tipka
Konektori SCART (RGB), SCART 2 OUT, STEREO AUDIO IZLAZ 2xRCA, VIDEO IZLAZ 1xRCA, ANTENSKI RF ULAZ, RF IZLAZ ZA TV, LNB ULAZ F-TIP, LNB IZLAZ F-TIP, RS-232
Dimenzije i masa 280x65x235 mm
2.0 kg
ja imam taki digimax. par godina. I sasvim zadovoljava moje potrebe. nisam imo nikakvih problema s njim.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
velim ti da nemaš kaj puno razmišljat! ništa ti bolji taj kvadro, nije.![]()
Sljaka!
To mislim ići u Vemil pa ću još pogledati kaj sličnoga imaju za tu cijenu...
Ali kolko sam vidio u njihovom cjeniku ne držiju oni svu satelitsku opremu...naime nisam vidio da imaju LNB i diseq switch...i to mi treba uz reciver...
Možda imaju...![]()
Tko zna možda?
Nebi htio ići u Dubravu u HG Spot...čujem da nisu baš nešto....![]()
gle, ja nisam sam birao koji receiver ću uzet. imam frenda koji se time profesionalno bavi i on mi je to preporučio i donio. prije digimaxa sam imao neku Nokiu (onu s falusoidnim daljinskim). digimax je, ak ništa drugo, puno brži receiver, od Nokie, koja je bila triput skuplja.![]()
Sljaka!
ja imam digitall world sft 1010E stroj je ludilo možeš upisivat kodove tako da programe koji se plaćaju da gledaš besplatno a to se iznimno jednostavno radi (programi ko taquila zapravo cijeli d+ paket tps i ako imaš velik tanjur premiere)
samo neznam koliko sad košta ja sam ga sa tanjurom lmb 2/1 i kablom platio 1000 i kusur kn al davno već priko 8-9 miseci
a ima i slabija verzija koja također ima mogućnost upisivanja kodova
Uzmes prvi,a za 100 kn si kupis cabel za spajanje s kompom,da mozes kljuceve upgradat!
Ja sam si uzeo prije skoro 2 mj neki quadro set u metrou, nisam ziher jel bio 399 ili 499, skupa sa tanjurom i ostalim stvarima, frend mi ga je toplo preporucio. Jos mi stoji u kutiji, mozda se popodne primim busilice![]()
![]()
Imao ja Quadrov reciver analogni i još ga imam i radi ko novi...ali nakon kupnje digitalnog on će očito negdje u ladici sakupljati prašinu...baš šteta....![]()
....a da ga prodam....valjda ga bi neko kupio...pa doplatim za digitalni...
![]()
Ja ne znam ni koja je razlika izmedju digitalnog i analognog![]()
Haha, kad smo kod toga nemam ni predodbu kak se sva ta oprema koristi, uzeo sam ga bas bez nekog pametnog razloga![]()
Ako zelis proci jeftino i gledati puno toga uzmi Yumatu,ima ga u Spartaku,a cijena
je izmedju 3oo-400 kunica.,
Nabavis si kabel,ubacis zadnji sw i onda po potrebi ubacujes kljuceve preko daljinskog(uglavnom za spanjolski D+ jer mijenjaju svaki dan)
Uglavnom trenutno Yumatu za tu cijenu daje navise,i ima dosta dobru podrsku.,![]()
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
Snasao sam se, na zgradi su vec 2 i okrenute su jugozapadno po mojoj slobodnoj procjeni!
A kak se podesavaju kutevi/nagibi itd?![]()
Jel ima jos nesto na sto trebam paziti?![]()
Imaš na stalku koji drži tanjur naveden kuteve nagiba...stavi na 36 stupnjeva nagib...
Ali teško ćeš ti to naći rućno budući da se radi o digitaliji...trebao bi izmjeriti sa instrumentom gdje ti je najbolji signal i kada ga nađeš...reciver će automatski tražiti programe...naravno ako ima tu mogućnost automatskog traženja...
Vidim da ima na Tržnici Dubrava i na Trgu Jelaćića...![]()
Ako je to opće to....
Našao sam na njihovoj stranici...imaju oni svega i dosta je jeftino...možda je slaba kvaliteta...![]()
Evo to je ovaj reciver...Yumatu FTA
http://www.spartak.hr/photos/im_262165155104030.jpg
Gdje je tocno u Zg neznam,ali imaju i sve od opreme i dosta je povoljno.,
Iako kvaliteta nija bas najveca,ali ja sam kupio prije tri godine tanjur,lnb-e,diseq sklopku i ostalo pa radi do danas bez problema.,
Slide onda gledaj kako su te okrenute pa otprilike probaj isto tako,a u riciveru si stavi u izborniku trazenja programa na Hotbird recimo i onda ako mozes sam pratiti signal na tv-u ili neka ti netko gleda pa ti javi kada se signal pojavi.,
Bookmarks