Neće raditi. To su američke frekvencije.
ALI-naš hrvatski TELE2 redi na frekvenciji od 1800mHz, pa ćeš kupnjom TELE2 bla bla paketa, moći i u Hrvatskoj uživati u svome mobu. U biti, to ti je jedino rješenje.![]()
Pozz,
mogu relativno povoljno dobit Nokiu 6682 (oko 100$, nova). Jako mi se sviđa mobitel, a i cijena mi je ok... Nije puno za smartphone.
Na netu sam našao da vozi samo GSM 850 / GSM 1800 / GSM 1900 tj. nema GSM900...
Imam VIP karticu, pretpostavljam da mi neće radit kad dođem u HR?![]()
Neće raditi. To su američke frekvencije.
ALI-naš hrvatski TELE2 redi na frekvenciji od 1800mHz, pa ćeš kupnjom TELE2 bla bla paketa, moći i u Hrvatskoj uživati u svome mobu. U biti, to ti je jedino rješenje.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Hvala Moby
Znači Tele 2 ide na 1800, to je ok... Samo mi je mali problem jer sam čuo da oni ne podržavaju GPRS? Jel to još uvijek stoji?
I još nešto, kad bi ti mogao birati, jel bi uzeo tu Nokiu ili SE k750? Jer imam taj izbor... U biti mi još eventualno ulazi i W800 i Motorola Q...
Hvala
Odo sam odspavat, laku noć![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
U Mobisu!
Hvala striček
Ne, ovdje u US uzimam što kod da uzmemSamo je stvar koji da izaberem... Znači praktički da ti netko stavi na stol:
Nokia 6682
Motorola Q
SE K750i
SE W800
i kaže "biraj"Cijena mi je ista za sve...
Znam da bi možda bilo bolje uzet SE u Hrvatskoj, a za ova prva 2 modela sam prilično siguran da ću ih teško pronaći.
PS. saznao sam da je Nokia 6681 isti k kao i 6682 samo ne ide na 850Mhz nego na 900... Tako da bi s njom mogao na VIP bez problemaSamo se jedna prodaje na e-bayu ihih...
![]()
Znači ti od toga biraš Nokiu?Meni se baš sviđa isto...
Ali Nokiju nećeš moći koristiti na svim mrežama u RH.
Pogledaj na kojim frekvencijama je k750i. Ako odgovara frekvencijama u Hrvatskoj, onda bocni njega.
U Mobisu!
Hm...
Ovako, ovo kaže za Nokiu 6680: UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
A ovo za K750: GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
U biti rade na istim frekvama samo što Nokia vozi UMTS...
Aj sad stvarno odo spat, čujemo se za 8 sati![]()
Onda si uzmi k750i.
Zašto si stavio frekvencije od 6680? Rekao si da imaš 6682.
U Mobisu!
...pa to nisu frekv. za 6682 koji je pravljen samo za američko tržište...Ovako, ovo kaže za Nokiu 6680: UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nabavi si onda 6680 i gotovo.
U Mobisu!
RođerJavim dojmove kad stigne
![]()
Bookmarks