Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 37 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 12 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 906
    Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stalno iznosiš neke argumente kojima bi opravdao to huliganstvo, agresiju i uništavanje sve na putu. Ajde, dat ću ti još 5-10 godina, pa ću te vidjeti budeš li isto razmišljao. Ako imaš išta u glavi, a iskreno se nadam da imaš, gledat ćeš na to kako si bio mlad i nabrijan i da su ti trebale batine.

Objasni mi ovo: kod svake veće utakmice obavezno nastradaju auti u kvartu, javi prijevoz, od tramvaja do autobusa, na desetine, pa i stotine privedenih, demolirani bircevi. Koji je razlog tome? Nisam uspio nikog razbit na stadionu, pa se moram ispucat negdje drugdje, jer mi se, evo, nakupilo.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako nisu svi policajci gamad zast imas u potpisu A.C.A.B.

3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SL45i, SL55, K750
    Operater
    vip.me
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    oni nisu ugušili huliganstvo, samo su ga maknuli s stadiona
    u englekoj se svaki vikend susreću ekipe i fajtovi su normalni, ravopravni i dogovoreni
    ne događaju se blizu stadiona, pa se o njima tolko ne piše
    i to je po tebi u redu??? ljudi placaju zdravstvo, znas ti koliko stete naprave ti idoti koji se porazbijaju medjusobno. ko plati doktore, ko plati sve ono sta je napravljeno u bolnici.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heh, da i ja nesto kazem, prvo, vecina sociologa ne osuduje navijace kao huligane i daje objasnjenja poput toga da su to izgubljeni pojedinci koji traze identitet i nalaze ga u tim grupama, a do nasilja uglavnom ne dolazi jer su svi oni zeljni soranja, vec pojedinci zbog kojih za sobom povlace druge koji se sami nikad ne bi sorali i onda dolazi do masovne tucnjave:

"Nasilje na stadionima ipak, smatraju mnogi autori ne može se uporediti sa agresivnošću. Ono je ritualno, a pojedinci koji u njemu sudjeluju često tako nešto nebi napravili da su sami. Oni u euforiji gube moć prosuđivanja i povode se za gomilom, koja im ujedno daje i osjećaj sigurnosti."

Dal je to opravdanje, vjerojatno ne, ali meni to govori da rijesenje ovoga ne moze bit u mlacenju navijaca od strane policije, zapravo ne vidim razliku izmedu policije koja mlati navijace i navijaca koji mlate jedni druge. I u jednoj i u drugoj skupini postoje isfrustrirani pojedinci kojima fali da se malo ispucaju i svojim ispadima dovode do toga da ljudi misle da su svi navijaci huligani, a nacijaci misle da su svi murjaci debili.

Sta se tice razbijanja po gradu, to je masovno okupljanje i mene ne cudi da u njemu dolazi do takvih sranja, svi znamo da se isto desava i na norijadi, ali nitko ne kaze "svi srednjoskolci su huligani" zbog toga, tad je svima jasno da se radi o pojedincima koji izazivaju nerede. A zasto je kod nas izrazenije nasilje? Zato sto je ponasanje navijaca odraz stanja u drustvu...u Engleskoj nije suzbijeno nasilje na stadionu zato sto je murja mlatila sve po redu nego zato sto su uveli stroge zakone za navijace i oni koji imaju dosje zbog ispada na stadionu ne mogu se zaposlit. A Hrvatska je zemlja sa velikom tolerancijom nasilja, krenuvsi od nasilja u obitelji, ali tome se nitko ne zgraza jer se radi o pojedincima i jer ne zavrsi u medijima, ponasanje murje i to sto ne mogu odgovarat za to ako stvarno nekoga bez osnove pretuku na mrtvo ime, jos je jedan primjer toleriranja nasilja unutar sistema, ali na to svi gledaju kao na nesto opravdano. Po meni nije bitno ko koga sora, nasilje je nasilje i nemoze nasilje izbiti nasilje, moze ga samo pogorsat. I sve dok ce odasiljat slika da je nasilje uredu, nasilja ce bit.
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

:wonderfull electric:
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    22.828
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.828, Nivo: 36
    Bodovi: 22.828, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "never underestimate the power of stupid people in large groups" - reko je neko...ne znam ko...
    When shit turns to gold, the poor will be born without ass

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    u englekoj se svaki vikend susreću ekipe i fajtovi su normalni, ravopravni i dogovoreni
    a super.. čuj, daj se ti z dečkima dogovori, uzmite si jednu halu na velesajmu, ima ih nekoliko praznih i neiskorištenih, pa zovnite torcidu, il armadu il tornado.. pa se zatvorite unutra, pomlatite se... nećete uništit tuđu imovinu, povrijedit nikog osim vas samih i sve okej. a ne ovak razbijat okolo gradove, tuđu imovinu i slično...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    N 7610,HTC WIZ@RD
    Operater
    T-GNOM
    Bodovi
    6.866
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.866, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    previse si puta gledao green street huligans
    JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN

VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uprave i igrači prolaze, ostajemo samo dinamo i mi !

sve je sažeto u toj poruci
    ovaj dubokouman tekst bi pripisao prije tvojim godinama nego nepismenosti, ali cinjenica da ljudi koji izjavljuju ovakve budalastine nisu bas imali dobre ocjene u skoli i inace se ponasaju kao poluidioti.

koji si ti freak coma, ne volis dinamo, thompsona..
    ja isto ne volim to dvoje, ali uz njih ne volim ni skoru i razno razne debile. Znaci li to da sam veci freak od Come ?

i dofuraju ih u stanicu, i njega zavezanog dva drota spucaju šakom u glavu
    gdje to ima?
    Budi optimist jer se svi mozemo sloziti da su ga mogli spucati i nogom u glavu i to nekoliko puta. To je ono sto bi ja djetetu napravio da mi se smuca okolo i opija.

ali ne, naša policija tako ne zna raditi
    kod privođenja ne možeš proći bez batinjanja, pendrečenja i sl.
    znaju često i nabiti navijača u maricu, te onda dobiješ i prijavu za uništavanje policijske imovine.
    ne vidim nista lose u razbijanju navijaca koji rade probleme. Izgleda da ne znas kako je prije milicija rjesavala probleme.
    dobar grah daleko se čuje

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Nekakav Samsung
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    34.547
    Nivo
    45
    Bodovi: 34.547, Nivo: 45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...u biti sve ovo čitam i ne mogu se oteti dojmu da - svi po tom pljuju ili to brane a ne vide da je problem u odnosima u obitelji - da imam sina pa makar i imao 55 godina i radi sva ta sranja i brije na nekakvo nadprijateljstvo navijača i jadnost naspram policije - svezao bi mi uši u mašnicu i zatvorio ga u podrum na 20 godina pa da vidim onda sindroma grupe...

Sam sam svojevremeno išao na tekme i zadnja mi je bila Dinamo - C.Zvezda - da "ona" od onda više nisam nijednom kročio na bilo koju sportsku priredbu - sve mi se zgadilo - ljudi moji - platiš kartu i još gratis možeš pobrati batine - ne hvala...

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sharp GX25, N6230
    Operater
    Tomato
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ova tema je skrenula u krivi smjer.

Ne da se komentira događaj u Austriji, nego se pribija na križ svaki BBB-ovac i svaki navijač općenito. Neznam kako ovom forumaškom boysu toliko volje objašnjavati i pisati. A prijatelju radiš to uzalud.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD Pregledaj post
    Budi optimist jer se svi mozemo sloziti da su ga mogli spucati i nogom u glavu i to nekoliko puta. To je ono sto bi ja djetetu napravio da mi se smuca okolo i opija.
    Upravo takva djeca, ciji starci na taj nacin rijesavaju njihovu adolescenciju, imaju potrebu otic na stadion i izivljavat se na nekom drugom...

ne vidim nista lose u razbijanju navijaca koji rade probleme. Izgleda da ne znas kako je prije milicija rjesavala probleme.
    Ocito postoji razlog sto vise ne rijesava na taj nacin, osim sto je nehumano, zasto sto takve mjere nemaju bas nikakvog ucinka. Osim sto moze pojacat njihovu mrznju prema sustavu i osjecaj da ne pripadaju drustvu, sto ce dovest do pogorsanja nasilja.
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    N 7610,HTC WIZ@RD
    Operater
    T-GNOM
    Bodovi
    6.866
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma sta covjece ovakve teme....sve nesto di doce do svadje
    pa sta vam je? odjednom kad je zivnula tema o thompsonu svi poceli otvarati neke lude teme,di ovaj svijet ide?
    ontopic nije me briga o huliganima dok mi nest ne naprave i normalno je da su takvi navijaci,al je malo besciljno da se razbija po gradu....pa onda plate stetu jer ih svaki put ulove
    JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma ko se svada? Moramo tu i tamo raspravljat, bilo bi dosadno da se slazemo u vezi svih tema

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sharp GX25, N6230
    Operater
    Tomato
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene zanima da li bi ja koji sam imao dobre ocjene u školi i još nisam dijagnosticiran poluidiotom trebao tući svoje dijete nogom u glavu ako se mlati oko stadiona?

Tek rođen Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Nekakav Samsung
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    34.547
    Nivo
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...pa sad pošto ti se dijete mlati oko stadiona sigurno na to nisu utjecale tvoje dobre ocjene u školi i to što još nisi dijagnosticiran poluidiotom...
    Vjeruj mi kada ispucaš sve opcije počečeš razmišljati o nozi...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako nisi poluidiot, onda ti ni djete nece bit huligan, pa neces trebat druge opcije...

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sharp GX25, N6230
    Operater
    Tomato
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakav Nered je odgovorio tipu gore:

ovaj dubokouman tekst bi pripisao prije tvojim godinama nego nepismenosti, ali cinjenica da ljudi koji izjavljuju ovakve budalastine nisu bas imali dobre ocjene u skoli i inace se ponasaju kao poluidioti.

*malo kasnije*

Dakle on sebe ne smatra poluidiotom, a i suptilno hvali svoje uspjehe u školi - idealan roditelj?

A da li su opcije ispucane ili je ovo odmah prva pa u vugla, neznam. Čak i ovako fiktivno kao izjava zvuči u najmanju ruku kretenski. Što se poluidiota i huligana tiče ne bih se složio da isključivo jedno ide s drugim. Znam par divnih ljudi koji su roditelji, a djeca su im huligani u najgorem smislu te riječi.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i ja imam frendove boyse..svi tetovirani buldoge, grbove, natpisi dinamo zagreb,pa nema veze ko je kriv, stvar je od covjeka do covjeka..netko zeli navijat netko se ide ispuhat da bi se tukao il razbijao aute i sl,pa uvijek je tako,sta je tu cudno?pa podne rat uvijek se nađe dobar broj ljudi koj ce i u svojoj drzavi krast i razbijat kamoli drugoj strani, i uzivat u tome....al stvar je u tome da je to jednostavno tako..ima hooligana i zbog njih su tucnjave..sad, hooligani mogu bit i navijaci i murjaci, ti murjaci koji mlate navijace, da nisu u murji vjerovatno bi bili na drugoj strani i mlatili murjake i stvarali probleme..tako sam siguran da i ti navijaci zeljni krvi stvarali probleme da su u murji..uvijek se nađe par njih i pocinju problemi..ko ne zeli probleme moze se maknut u vecini slucajeva, ko ih trazi i ide s takvima uvijek ce ih nac..
    bio nekad oglas...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Aussie Pregledaj post
    Ova tema je skrenula u krivi smjer.

Ne da se komentira događaj u Austriji, nego se pribija na križ svaki BBB-ovac i svaki navijač općenito.
    tko to radi? svi smo se slozili da je problem u navijacima koji rade probleme, cak i bbbrljo, no kod njega cijela ta prica ima jedan veliki ALI.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sharp GX25, N6230
    Operater
    Tomato
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svi ste se složili sa očiglednim

Ali na strani 1. teme ima par dubokoumnih izjava koji se tiču svih navijača. Ne samo onih borbenih.

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dinamo zivi vjecno je najgluplja rijec koju sam cuo. znaci ja bi sad mogao navijati i za mercedes,bmw? to su gluposti.
    bbb sad su se shebali u austriji i to dobro..time samo stete imenu dinamo..opet ne kuzim.. eto kad bi htjeli icu na europske utaknice onda se bar do tad strpite, ludujte u domacoj ligi.. no vama je svejedno, jer u europu neidete zbog imena dinamo, vec za nesto drugo..prisjetite se sto ste radili kad ste bili u parizu..ne morate za takve stvari cekat godinu dana,..nadjite si cure, i neka vam one budu utjehe, a ne ime dinamo..

Tek rođen Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Nekakav Samsung
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    34.547
    Nivo
    45
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...pa da mlate cure umjesto auta i izloga...
    ...fora sa navijačima i drugima je ta da netko ima njuh za sranja i on ih počne raditi - najgore od svega što ga drugi slijede...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekma dinama protiv karlovca, tekma prije ove s rapidom
    bilo je pedesetak navijača na 15 policajaca
    svi se tu pozivate na zakone, i to, a di su tu bila dva hica upozorenja u zrak?
    uplašili su se jer su bili u manjini
    a zamislite kako je kad si ti u manjini
    kad te mlate 4 specijalca sa 20 kg oklopa na sebi, svaki cca 100kg, a ti nakon prvog udarca ne znaš za sebe

u koprivnici sam razgovarao s jednim policajcem iz interventne koji su nas pratili do kolodvora
    i tako smo mi pričali, on nam je rekao da je većina današnjih policajaca pičke, da se skrivaju iza znački, napadaju u skupini . . .
    nismo mogli vjerovati da te riječi dolaze iz usta jednog interventnog policajca, postrojbe koja u hrvatskoj radi gotovo samo na tekmama

zgrozio se nad činom koji sam spomenuo gore, kad su 4 specijalca tukla dečka od 17 godina

nisu svi policajci gamad, ali većina njih je
    i tako onda ispadne ovo kaj se dogodilo
    policajci su pokušali nešto na tribini, palo je par udaraca pendrekom i evo sranja
    U svakom zitu ima kukulja... eto sto reci vise!

Znas, radio sam u bivsem-uns-u, i imao sam prilike vidjeti kako ste ljubazni bili prema policajcima. A i puno prijatelja mi je iz atj lucko, pa znam kako to ide.

Dok sam studirao, redario sam po klubovima, i od tuda znam psihologiju pijanih kompleksasa tj. debila. Kako se to rijesava? U jednom klubu koji necu imenovati smo imali svaki vikend problema sa doticnom "ekipom", oni su bile dase..i naravno da smo im smetali, dok jednog vikenda nisu zabvrsili na duljem lijecenju u Draskovicevoj. NE podrzavam takve nacine!

No i psa tuces da ga naucis? a takve grupacije su cak i na nizem stupnju, vrijedjao bi pse kada bi ih usporedjivao sa coporom pasa ili vukova.

Opet je bilo 200-tinjak navijaca na 70-tak policajaca, ti se nebi uplasio da si policajac? ah da, nebi, ti si boys, vi ste "face", znam ja dosta takvih "faca" kad se nadju 1 na 1.

Koje su onda policijske opcije? vas 200 njih 400 pa se tuc? Sto se mene tice, sada bi isao na glasanje da se policajcima u takvim slucajevima otvore kompletno opcije! pa kad prvih 10-tak jadnika smrtno nastrada, mozda ce biti i manje nereda! Bio sam na vaterpolo susretu u sloveniji kad ste isto sranje bez veze napravili!

Susreo sam se i sa hrpu debilnih policajaca, no to je njima posao, kruh! a vama je ovo lijecenje kompleksa! i sve je super kad sorate, unistavate, ali kad neki nadobudni klinac od 17 godina dobije po "picki" jer ga doma ne odgajaju,nego ga moraju policajci odgajat,onda je frka i panika!!

Podsjecate me na gay udrugu ISKORAK, "mi smo super, mi imamo svoju paradu, provociramo, a kada dobije neki derpe po glavi, onda se pozivaju na prava itd..." Tako i vi!

Prekrsio si zakon? Spremi se prihvatiti poslijedice. Dao bi ja vama druge policije svjeta malo!

Bas me smeta sto ce me sada austrijanci gledati kao zadnjeg debila zbog sacice jadnika!! Sva sreca pa imam diplomatske tablice sada na autu pa ne znaju od kud sam!

Sramota ste za cijeli normalni puk ove zemlje, sto je nazalost u manjini...

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    BB 8310,U900 Soul
    Operater
    VIP
    Godina
    34
    Bodovi
    6.958
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inache idem na istok,obozhavam tekme dinamo hajduk,volim baklje sve dok se s njima pravilno postupa...dok ih bacaju vatrogascima dolje il chekaju dok se ugase...al ono unishtavanje javne imovine i ta sranja...ma debili ima isto tako i sjebanih policajaca shto znaju opako srat...NAVIJAM ZA DINAMO al ne u smislu ubij i unisti sve za DINAMO i tako ga obrukaj...jer je to chista bruka i shteta samome klubu...
    Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ja isto ne volim to dvoje, ali uz njih ne volim ni skoru i razno razne debile. Znaci li to da sam veci freak od Come ?

time oćeš reći da su svi navijači idioti, budale s osnovnom školom?

ko kaže da se frend opijao?
    šta navijači nisu ljudi?
    ne zaslužuju normalno privođenje kao i ostali građani?
    bolje bi priveli nekog kriminalca, pedofila, silovatelja nego nekog navijača
    da, a baš me zanima kaj bi ti napravio da te privedu, govorim bezveze, radi pijanstva
    i premlate te na mrtvo ime
    baš me zanima kaj bi napravio

znam kako je prije milicija rješavala probleme, a ni ovi sada nisu puno bolji
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 37 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 12 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks