rokni ti nekoliko po noci znamo da su ove dobre slike(neki plakat sa slovima iz daljine,kucu iz daljine i tak neke slike)
rokni ti nekoliko po noci znamo da su ove dobre slike(neki plakat sa slovima iz daljine,kucu iz daljine i tak neke slike)
joj kada bi znao s ovom navigacijom...tj gps sve bi dao....nokia
ne kuzim zakaj se opterecujete s kamerom kad n95 ima toliko boljih i korisnijih funkcija
marin kaj ne kuzis vezano za navigaciju?
kak se uopce koristi.Neznam ja udjem pod ono mape i stisnem gps position on nista.Moes ti napraviti detaljnije nesto sta treba i di stisnuti?![]()
Pa jel nisi dobio uputstva sa mobitelom?
Pogledaj tamo, sve ti mora pisati..
svaki gps koji sam do sad probao ide ovako
kad udes u program(ako se ne varam nokia koristi smart2go) on bi se automatski trebao spojit na satelit i trazit signal
evo kako bi trebalo bit na n95
http://www.3g.co.uk/3GForum/showthread.php?t=55049
hm da zanimljivo sada si skidam mapu...OD hrvatske pa bumo vidjeli.Samo on meni skida ovu mapu 3h ima ko da uploda?ili zna di ima?
da gsm areni ako se ne varam piše da još nekaj trebaš instalirati na mob da ti gps proradi...neki program,nemam pojma,pogledaj tam
sada sam sve procitao i nigdje nepise daj probaj ti negdje naci evo odakle sam ja citao http://www.gsmarena.com/nokia_n95-review-141p9.php
evo jedan filimic sniman sa strane n95...
http://www.youtube.com/watch?v=H3e_8PFq3ZI
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Pozdrav svima
Dal neko ima link di se mogu skinuti mape za gps za n95 ?
Hvala!!
http://mobilesearch.nokia.com/index.html
evo linka za mape
gledao sam n95 neki dan u mobisu i ostao razočaran! uopće mi se nije svidio.
slide mi se uopće ne sviđa, kada je ekran izvučen prema gore, ima par milimetara lufta gore-dolje, kad je izvučen dolje, onda je ok.
izrađen je od neke jeftine plastike, kao da je iz ponude kina šopa... katastrofa... i ona svijetla boja, ma odvratno...
mislim da je to najgori mobitel od nokie što trenutno možete kupiti!!! dati tolke pare eto zato da bi rekli da imate n95, mobitel s najviše funkcija...(na stranu WM)
slažem se ja da ima on puno funkcija, sve to stoji... ali kad ga primim u ruku sve se to poništi...
za godinu dana cijena će mu biti ispod 2000 kn sigurno...
Hoćeš reći da je Nokia i dalje ostala vijerna sebi i motu-napravimo što bolji softver u škriputavom kućištu?
Moram priznati da me N95 totalno okupira u zadnje vrijeme-pogledao sam gotovo sve što se na Youtubeu može vidjeti. Preko Interneta mob izgleda predobro (i više od toga)...
Na mobilnom svetu sam pročitao da baterija trane, ne 1 dan, nego cca 14-15 sati, što je katastrofa!
Ponavlja se Odiseja N80 koja se sada već može naći za cca 1800 kuna, a lani u ovo vrijeme je koštala - na crno oko 550 eura.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
evo iskreno ljudi...
mob jos nisam vidio uživo ali ono što vidim preko neta djeluje impresivno i neodoljivo... ovaj podatak za bateriju sve baca u vodu pa makar je i softwerski najjača nokija dosad.
Na N73 sam i vise nego ugodno iznenađen sa trajanjem baterije.. punio je u nedjelju i izdržala do četvrtka uz vise nego normalno korištenje...
i slažem se da netreba odmah dati toliko para za nju vec treba malo sačekati i da vidis... za godinu i pola sigurno će pasti cijena za oko 1500kuna..
uhm mogu dobiti novu n95 (iz tmobilea) za oko 3000 kn sta mislite jel mi se isplati?
Za 3000kn se isplati... samo je vjerojatno kodirana na T-mobile, tako da ćeš onda morat koristiti na t-mobile, jer sumanjam da se može tako lako otključati...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne vjerijem da je zaključana na T-Mobile. Novi je uređaj, sumnjam da su uspjeli ubaciti T-M softver. Ispravite me tko je bolje upućen, ali mislim da ne bi trebala biti lockana.
U Mobisu!
Za taku makinu 3000 kn stvarno nije puno.
ps. mislim da je zakljucana ali svejedno se isplati.
@moby - ma nije toliko stvar u škripanju, ova nije škripila. stvar je u očajnoj kvaliteti plastike koja ne daje nikakav dojam... da ima deset puta više mogućnosti, te novce nikako ne bi dao...
ma ne bi dao ni 3000kn...
u svakom sličaju, prije kupovine ju isprobaj, možda se meni čini tako lošom u odnosu na e65... btw. pita mene lik u mobisu (kad sam se igrao s n95), kak mi se čini? ja reko bezveze mi je. e kakvu je facu lik napravio!!! ono, za njihov top model kažem da je bez veze....mislim, pa šta si ja to dopuštam...
N95 je de facto mali kompjutor u tijelu mobitela. Mislim da ćete se složiti s time. Jako me okupira u posljednje vrijeme, čak pomišljam prijeći na T-Mobile kako bih je dobio za jeftiniju cifru jer 6000 mi je jako puno.
A opet se sve mislim-da-ne-da-ne... Ne znam što misliti više. U sukobu sam interesa! Izgled vs. baterija.
PS. kad sam imao N80, punio sam je svaki dan, možda ne odmah ujutro nego popodne i jako me u posljednje vrijeme to počelo nervirati. Punjač de facto nije imalo smisla ištekavati iz utičnice...
U Mobisu!
ma nije problem tmobile sam, zanimalo me jel brendan puno i cuo sam da je vodafone (valjd i vip) oduzeo opciju VoIPa pa ono..![]()
Bookmarks